runy 221 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 سلامالان از کجا بادی پرس فارسی بگیریم؟؟سایتش نیست از کار افتاده . الان برای ترجمه فارسی باید چه کنم ؟آپدیت جدید بادی پرس با فایل ترجمه قدیم ترجمه میشه ؟اصلا لینک دانلود یه نسخه قدیم هم نیست .یکی کمک کنه لینک به ارسال
alimir 795 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 سلام،بهترین راه اینه که همه دوستان (با همکاری همدیگه) در شبکه مترجمان این افزونه رو فارسی سازی کنند که الان حدودا 30% ترجمه شده.https://translate.wordpress.org/projects/buddypress/2.2.x/fa/default 4 لینک به ارسال
runy 221 ارسال شده در اردیبهشت 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام،بهترین راه اینه که همه دوستان (با همکاری همدیگه) در شبکه مترجمان این افزونه رو فارسی سازی کنند که الان حدودا 30% ترجمه شده.https://translate.wo....2.x/fa/defaultمن پایه ام . هر شب 10 تا جمله ترجمه میکنم.چه زمانی اینرا منتشر میکنند ؟؟ لینک به ارسال
alimir 795 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 فایل های ترجمه بادی پرس به افزونه اضافه نمیشن! شما میتونید فایل po رو از همین سایت (بخش export پایین جدول) دانلود کنید و بعد در بخش wp-content > languages یک پوشه با نام buddypress بسازید و ترجمه فایل mo رو در این فولدر قرار بدید. 3 لینک به ارسال
runy 221 ارسال شده در اردیبهشت 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 فایل های ترجمه بادی پرس به افزونه اضافه نمیشن! شما میتونید فایل po رو از همین سایت (بخش export پایین جدول) دانلود کنید و بعد در بخش wp-content > languages یک پوشه با نام buddypress بسازید و ترجمه فایل mo رو در این فولدر قرار بدید.جایی که گفتید آپ کردم ولی هیچ گزینه ای فارسی نشد لینک به ارسال
Amintab2001 3 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 تقریبا 80 درصد من فارسی کردم اما مشکل اینه که فراخوان نمیکنه آخه 1 لینک به ارسال
aghajoon 20 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 فایل زبان را در مسیر پوشه زبان خود وردپرس کپی کنید لینک به ارسال
دانیال 172 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 خوب وقتی persian world فارسی میکنه دیگه چه کاریه ؟ !! 1 لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5428 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 خوب وقتی persian world فارسی میکنه دیگه چه کاریه ؟ !!لینکش رو بزارید دوستان هم استفاده کنند 1 لینک به ارسال
دانیال 172 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 https://wordpress.org/plugins/persian-world/ 1 لینک به ارسال
امیر حسین حبیبی 618 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 البته این افزونه از تاریخ Last Updated: 2014-8-16تا کنون آپدیت نشده لینک به ارسال
دانیال 172 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 تا حالا که مشکلی ایجاد نکرده ! لینک به ارسال
امیر حسین حبیبی 618 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 بله ولی حدود 6 ماه آپدیت نشده و اگه اون افزونه آپدیت شده باشه مطمئناً کلمات جدید هم اضافه شده که احتیاج به ترجمه داره فکر کنم دوست گرامیمون برای ترجمه میخواستند لینک به ارسال
محمد حمزه 38 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 ببخشید با poedit چطور میشه این افزونه هارو فارسی کرد بعضی جاها ارر میده لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری