رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

درود دوستان من...

من در قالب دو تا منو طراحی کردم...

یکی منوی ساده هستش که بالا قرار گرفته و دیگر منوی آیکونی است که در هدر قرار گرفته است حالا کار استایل نویسی و اچی تی ام ال نویسی آن تمام شده است و به آن با تابع وردپرس فراخوانی کردیم و دیدم هنوز مشکلی داره که متاسفانه آن نتونستم حل کنم...

حالا وقتی منوها فراخوانی می کنم یه استایل جدید خالی از منوی اولی در هدر ایجاد می شود...

عکس زیر:

6qdopbbrowlhp1uhpg8a.png

این از تابع زیر که استفاده می کنم:


<?php
function register_my_menus() {
register_nav_menus(
array(
'top_menu' =>"منوی بالا",
'header-nav' =>"منوی اصلی"
)
);
}
add_action( 'init', 'register_my_menus' );
?>


<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'top_menu',"container"=>"" ) ); ?>
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'header-nav',"container"=>"" ) ); ?>

اینم کد اچ تی ام ال منوها:


<div class="menu">
<div class="main_menu">
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'top_menu',"container"=>"" ) ); ?>
<div class="search" role="search">
<form action="" method="">
<input type="text" name="" value="" placeholder="جستجوی کلمه مورد نظر" onfocus="this.placeholder=''" onblur="this.placeholder='جستجوی کلمه مورد نظر'">
</form>
</div>
</div>
</div>
<div id="main" role="main">
<header>
<nav id="header-nav" role="navigation">
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'header-nav',"container"=>"" ) ); ?>
</nav>

خب ممنون میشم این مشکل منو حل کنید.... ^_^

ویرایش شده توسط iraymond

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

استایل هاتون رو قرار بدید به نظرم css ها مشکل داشته باشه

به نظرم کد زیر رو داخل div بذارید و اینو با سرچ باکس float بدید مشکل حل میش

بازم css بذارید دقیق تر میش راهنمایی کرد


<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'top_menu',"container"=>"" ) ); ?>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

استایل هاتون رو قرار بدید به نظرم css ها مشکل داشته باشه

به نظرم کد زیر رو داخل div بذارید و اینو با سرچ باکس float بدید مشکل حل میش

بازم css بذارید دقیق تر میش راهنمایی کرد


<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'top_menu',"container"=>"" ) ); ?>

اینم کد سی اس اس :


.menu{
width: 100%;
height: 50px;
background: #2c3e50;
position: relative;
}
.main_menu{
width: 1100px;
margin: 0 auto;
}
.main_menu > ul > li{
display: inline-block;
float: right;
position: relative;
}
.main_menu > ul > li > a{
color: #FDFDFD;
display: block;
padding: 12px 15px;
font: 13px/2 'iraymond';
}
.main_menu > ul > li > a:hover{
background: #27ae60;
}
.search{
float: left;
margin: 7px 0 0 0;
}
.search input{
background: #23313f url(images/search.png) 3% no-repeat;
padding: 8px 10px 8px 70px;
border: 2px solid #23313f;
color: #FDFDFD;
direction: rtl;
text-align: right;
font: 11px Tahoma;
transition:all .2s ease-in-out;
-webkit-transition:all .2s ease-in-out;
-moz-transition:all .2s ease-in-out;
-o-transition:all .2s ease-in-out;
}
.search input:focus{
border: 2px solid #27ae60;
transition:all .2s ease-in-out;
-webkit-transition:all .2s ease-in-out;
-moz-transition:all .2s ease-in-out;
-o-transition:all .2s ease-in-out;
}
#main{
width: 1100px;
margin: 20px;
}
#header-nav{
margin: 0 auto;
}
#header-nav ul > li{
width: 100px;
height: 105px;
background: #ccc;
float:right;
}
#header-nav ul > li > a{
display: block;
text-align: center;
padding: 0;
margin: 0;
color: #FDFDFD;
font: 13px 'iraymond','Tahoma';
}
#header-nav .fa{
/*margin: 10px auto;*/
}
.nav-txt{
line-height: 15px;
}

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

اون div بندی ابتدای کدتون اصلن جالب نیس

اینجور ک به نظر میاد اون div ک کلاس main داره اصلن کاربردی نداره !!

کدهاتون رو به این حالت تغییر بدید و اون float رو که گفتم انجام بدید برای main_menu و width اون رو هم auto بذارید ببینید جواب میده


<div class="menu">
<div class="main_menu">
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'top_menu',"container"=>"" ) ); ?>
</div>
<div class="search" role="search">
<form action="" method="">
<input type="text" name="" value="" placeholder="جستجوی کلمه مورد نظر" onfocus="this.placeholder=''" onblur="this.placeholder='جستجوی کلمه مورد نظر'">
</form>
</div>
</div>
<div id="main" role="main">
<header>
<nav id="header-nav" role="navigation">
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'header-nav',"container"=>"" ) ); ?>
</nav>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

اون div بندی ابتدای کدتون اصلن جالب نیس

اینجور ک به نظر میاد اون div ک کلاس main داره اصلن کاربردی نداره !!

کدهاتون رو به این حالت تغییر بدید و اون float رو که گفتم انجام بدید برای main_menu و width اون رو هم auto بذارید ببینید جواب میده


<div class="menu">
<div class="main_menu">
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'top_menu',"container"=>"" ) ); ?>
</div>
<div class="search" role="search">
<form action="" method="">
<input type="text" name="" value="" placeholder="جستجوی کلمه مورد نظر" onfocus="this.placeholder=''" onblur="this.placeholder='جستجوی کلمه مورد نظر'">
</form>
</div>
</div>
<div id="main" role="main">
<header>
<nav id="header-nav" role="navigation">
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'header-nav',"container"=>"" ) ); ?>
</nav>

باشه امتحان کنم...

چند دقیقه دیگه نتیجه رو میگم...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

باشه امتحان کنم...

چند دقیقه دیگه نتیجه رو میگم...

درست نشد...

بیای توی

TeamViewer ببین مشکل کجاست.....

ای پی و پسورد بفرستم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط alam7o
      با سلام خدمت اساتید محترم
      بنده یک سوال دارم که شاید برای خیلی ها پیش بیاد هرچی هم جستجو کردم به پاسخ مطلوبی نرسیدم
      بنده قصد دارم نزدیک 10 وبسایت رو زیر مجموعه یک وبسایت کنم به این شکل
      وبسایت اصلی اخبار وبسایت فروشگاه وبسایت پشتیبانی وبسایت بخش دانلود بخش گالری و موارد دیگر و میخوام هر کدام افزونه ها و قالب خاص خودشون رو داشته باشند
      سوال بنده این هست که آیا باید 10 وردپرس رو روی ساب دامین ها نصب کنم یا اینکه میشه برای اینکار از وردپرس شبکه استفاده کرد؟
      سوال هایی که پیش اومده برام 
      کدام یک از منابع بیشتری استفاده میکنن وردپرس مجزا یا شبکه ؟! آیا در وردپرس شبکه اگر کاربری ثبت نام کنه میشه کاری کرد که فقط کاربر باشه و نتونه وبسایت بسازه؟! در وردپرس شبکه برای زیرمجموعه ها دستمون به اندازه وردپرس معمولی باز هست ؟ میشه هر قالب یا افزونه ای نصب کرد؟  
      واقعا گیج شدم که از کدام مورد استفاده کنم !! امیدوارم دوستان و اساتید محترم راهنمایی کنند فک کنم این سوالی که برای من پیش اومده مشکل خیلی از دوستان باشه
       
    • توسط SNSA
      سلام
      من یک نوجوان ۱۵ ساله هستم که علاقه مند برنامه نویسی و تحصیل در رشته آی تی هستم 
      شاید بگین الآن سنم برای انتخاب رشته کمه و بعدش نظرم عوض میشه ولی من دوساله تصمیمم رو گرفتم و براش تلاش میکنم
      در این راه به مشکل برخوردم از اونجایی که میخوام برای هدفم در المپیاد شرکت کنم نیازمند یادگیری زبان ++c هستم اما علاقه شدیدی به زبان python دارم اما نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
      بگم که از هرکدوم کمی بلد هستم و الآن گیج شدم
      اگر کسی در المپیاد کامپیوتر شرکت کرده ممکنه کمکم کنه؟
    • توسط Mahdyar.rng
      سلام.
      این مشکل اعصاب منو خورد کرده و اصلا نمیدونم چکار کنم. تو گوگل هم چیزی نمیدونم راجبش پیدا کنم.
      هرچی از المان های ویژوال کامپوزر استفاده میکنم تو طراحی برگه ها هیچ کدومش نمایش داده نمیشن. مثلا از المان های "آخرین محصولات" و "محصولات ویژه" که تو دسته ووکامرسن استفاده میکنم نشون داده نمیشن. یا از اسلایدر ها.
      چکار کنم دقیقا؟
    • توسط Mahdyar.rng
      سلام دوستان خسته نباشید.
      من به تازگی و با هزار مشکل و بی تجربگی سایت فروشگاهیه وردپرسی زدم. یه مشکل اساسی که در حال حاضر دارم دلاره. بله دلار. متاسفانه الان نوسانات نرخ دلار به انقد زیاده که باعث میشه قیت محصولات سایت من خیلی بالا پایین بشه و منم نمیتونم هر دقیقه بیام قیمتارو دستی بروز کنم. مخصوصا وقتی که محصولام زیاد بشه بعدا. الان میخواستم ببینم که راهی یا افزونه ای هست که بتونم متنی یا نوشته ای رو از سایت دیگر بگیرم و تو سایت خودم بگنجانم؟ من دقیقا میخوام اینکارو کنم:   میخوام یه قیمتی رو از یه سایت مد نظرم بگیره و ضربدره قیمت دلاری که در سایت tjgu.org نوشته شده بکنه، و در قسمت قیمت محصول درج کنه حاصل رو.
       
      واقعا این قضیه مهمه برام. خیلی لطف میکنید جواب بدید.
    • توسط MahdiBo
      با سلام 
      من نیاز دارم که بتونم به صورت دستی و دلخواه جدا از محصولات بتونم فاکتوری برای مشتری داخل پنل کاربریش ایجاد کنم 
      و کاربر بتونه اونو پرداخت کنه با دراگاه
       
      میخواستم بدونم افزونه ای هست برای این کار؟ رایگان یا پولی فرقی نداره
      ممنون مبشم کسی بتونه کمکم کنه 
×
×
  • اضافه کردن...