iraymond

مشکل تداخل منوها

10 پست در این موضوع قرار دارد

درود دوستان من...

من در قالب دو تا منو طراحی کردم...

یکی منوی ساده هستش که بالا قرار گرفته و دیگر منوی آیکونی است که در هدر قرار گرفته است حالا کار استایل نویسی و اچی تی ام ال نویسی آن تمام شده است و به آن با تابع وردپرس فراخوانی کردیم و دیدم هنوز مشکلی داره که متاسفانه آن نتونستم حل کنم...

حالا وقتی منوها فراخوانی می کنم یه استایل جدید خالی از منوی اولی در هدر ایجاد می شود...

عکس زیر:

6qdopbbrowlhp1uhpg8a.png

این از تابع زیر که استفاده می کنم:


<?php
function register_my_menus() {
register_nav_menus(
array(
'top_menu' =>"منوی بالا",
'header-nav' =>"منوی اصلی"
)
);
}
add_action( 'init', 'register_my_menus' );
?>


<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'top_menu',"container"=>"" ) ); ?>
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'header-nav',"container"=>"" ) ); ?>

اینم کد اچ تی ام ال منوها:


<div class="menu">
<div class="main_menu">
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'top_menu',"container"=>"" ) ); ?>
<div class="search" role="search">
<form action="" method="">
<input type="text" name="" value="" placeholder="جستجوی کلمه مورد نظر" onfocus="this.placeholder=''" onblur="this.placeholder='جستجوی کلمه مورد نظر'">
</form>
</div>
</div>
</div>
<div id="main" role="main">
<header>
<nav id="header-nav" role="navigation">
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'header-nav',"container"=>"" ) ); ?>
</nav>

خب ممنون میشم این مشکل منو حل کنید.... ^_^

ویرایش شده در توسط iraymond
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استایل هاتون رو قرار بدید به نظرم css ها مشکل داشته باشه

به نظرم کد زیر رو داخل div بذارید و اینو با سرچ باکس float بدید مشکل حل میش

بازم css بذارید دقیق تر میش راهنمایی کرد


<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'top_menu',"container"=>"" ) ); ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استایل هاتون رو قرار بدید به نظرم css ها مشکل داشته باشه

به نظرم کد زیر رو داخل div بذارید و اینو با سرچ باکس float بدید مشکل حل میش

بازم css بذارید دقیق تر میش راهنمایی کرد


<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'top_menu',"container"=>"" ) ); ?>

اینم کد سی اس اس :


.menu{
width: 100%;
height: 50px;
background: #2c3e50;
position: relative;
}
.main_menu{
width: 1100px;
margin: 0 auto;
}
.main_menu > ul > li{
display: inline-block;
float: right;
position: relative;
}
.main_menu > ul > li > a{
color: #FDFDFD;
display: block;
padding: 12px 15px;
font: 13px/2 'iraymond';
}
.main_menu > ul > li > a:hover{
background: #27ae60;
}
.search{
float: left;
margin: 7px 0 0 0;
}
.search input{
background: #23313f url(images/search.png) 3% no-repeat;
padding: 8px 10px 8px 70px;
border: 2px solid #23313f;
color: #FDFDFD;
direction: rtl;
text-align: right;
font: 11px Tahoma;
transition:all .2s ease-in-out;
-webkit-transition:all .2s ease-in-out;
-moz-transition:all .2s ease-in-out;
-o-transition:all .2s ease-in-out;
}
.search input:focus{
border: 2px solid #27ae60;
transition:all .2s ease-in-out;
-webkit-transition:all .2s ease-in-out;
-moz-transition:all .2s ease-in-out;
-o-transition:all .2s ease-in-out;
}
#main{
width: 1100px;
margin: 20px;
}
#header-nav{
margin: 0 auto;
}
#header-nav ul > li{
width: 100px;
height: 105px;
background: #ccc;
float:right;
}
#header-nav ul > li > a{
display: block;
text-align: center;
padding: 0;
margin: 0;
color: #FDFDFD;
font: 13px 'iraymond','Tahoma';
}
#header-nav .fa{
/*margin: 10px auto;*/
}
.nav-txt{
line-height: 15px;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتتون انلاینه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون div بندی ابتدای کدتون اصلن جالب نیس

اینجور ک به نظر میاد اون div ک کلاس main داره اصلن کاربردی نداره !!

کدهاتون رو به این حالت تغییر بدید و اون float رو که گفتم انجام بدید برای main_menu و width اون رو هم auto بذارید ببینید جواب میده


<div class="menu">
<div class="main_menu">
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'top_menu',"container"=>"" ) ); ?>
</div>
<div class="search" role="search">
<form action="" method="">
<input type="text" name="" value="" placeholder="جستجوی کلمه مورد نظر" onfocus="this.placeholder=''" onblur="this.placeholder='جستجوی کلمه مورد نظر'">
</form>
</div>
</div>
<div id="main" role="main">
<header>
<nav id="header-nav" role="navigation">
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'header-nav',"container"=>"" ) ); ?>
</nav>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون div بندی ابتدای کدتون اصلن جالب نیس

اینجور ک به نظر میاد اون div ک کلاس main داره اصلن کاربردی نداره !!

کدهاتون رو به این حالت تغییر بدید و اون float رو که گفتم انجام بدید برای main_menu و width اون رو هم auto بذارید ببینید جواب میده


<div class="menu">
<div class="main_menu">
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'top_menu',"container"=>"" ) ); ?>
</div>
<div class="search" role="search">
<form action="" method="">
<input type="text" name="" value="" placeholder="جستجوی کلمه مورد نظر" onfocus="this.placeholder=''" onblur="this.placeholder='جستجوی کلمه مورد نظر'">
</form>
</div>
</div>
<div id="main" role="main">
<header>
<nav id="header-nav" role="navigation">
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'header-nav',"container"=>"" ) ); ?>
</nav>

باشه امتحان کنم...

چند دقیقه دیگه نتیجه رو میگم...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باشه امتحان کنم...

چند دقیقه دیگه نتیجه رو میگم...

درست نشد...

بیای توی

TeamViewer ببین مشکل کجاست.....

ای پی و پسورد بفرستم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بذار نصب کنم

برام پیام کن تا نصب کنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام


    • توسط sajjad.1156
      با سلام
      دوستان بنده در سایتم از اسلایدر روولوشن استفاده می کنم اما متاسفانه وقتی از 13 لایه بیشتر به هر اسلاید اضافه می کنم خطای ایجکس میده و نمیذاره اسلاید رو ذخیره کنم.
      چه مسئله ای میتونه وجود داشته باشه؟
    • توسط hosseyn
      سلام سایت من به تازگی این مشکل رو پیدا کرده و توی گوگل وب مستر و گوگل سرچ کنسول خطای ایندکس نشدن صفحه اصلی سایت رو میده
      برای تبلیغ گوگل هم از صفحه اصلی ایراد می گرفت ولی با صفحات دیگه مشکلی نداره