seb 25 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 سلام من میخوام برای هر دسته یک بگرداند بدم میشه راهنمایی کنید لطفا با مثال توضیح دهید ممنون لینک به ارسال
PRGAME 175 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 اگر میشه واضح تر بگید و یه نمونه بدین که بتونیم کمکتون کنیم. لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 سلامبه انجمن خوش اومدین دوست عزیزمیتونید در فایل هدر همچین کدی استفاده کنید:<style><?php if(is_category('cat1')){ ?> background: .... ;<?php }elseif(is_category('cat2')){ ?> background: .... ;<?php }elseif(is_category('cat3')){ ?> background: .... ;<?php } ?><style>براساس نامک دسته یک بکگراند در css فراخوانی میشه. 5 لینک به ارسال
seb 25 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 سلام ممنون آقا مرتضی کارم راه افتاد مرسیفقط یک سوال دیگه سایت wp98.ir قسمت اون بالا نوشته تماس با ما خانه روش که میری تار میشه . میشه اونم بگی چطوری باید درست کنم لینک به ارسال
elshan 269 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 با استفاده از css3 هستش.توی گوگل افکت های css3 رو جستجو کنید پیدا می کنید...موفق باشید. لینک به ارسال
PRGAME 175 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 با این استایل:text-shadow: 0 0 4px #9c9c9c; 2 لینک به ارسال
seb 25 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 داداش ممنون ولی این کار نمیکنه لینک به ارسال
سعید حسینی 2409 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 فقط یک سوال دیگه سایت wp98.ir قسمت اون بالا نوشته تماس با ما خانه روش که میری تار میشه . میشه اونم بگی چطوری باید درست کنمسلامکد CSS :.menu ul li a {font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:17px;color: rgba(156,156,156,0);text-shadow: 0 0 0 #9c9c9c;outline: 0 none;-webkit-transition: 400ms ease 100ms;-moz-transition: 400ms ease 100ms;-o-transition: 400ms ease 100ms;transition: 400ms ease 100ms;}.menu ul:hover li a {text-shadow: 0 0 4px #9c9c9c;}.menu ul li a:hover {text-shadow: 0 0 0 #9c9c9c;}کد HTML :<div class="menu"><ul><li><a href="#">Menu 1</a></li><li><a href="#">Menu 2</a></li><li><a href="#">Menu 3</a></li><li><a href="#">Menu 4</a></li></ul></div> 1 لینک به ارسال
seb 25 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 عزیز جواب نمیده میشه یک دموی چیزی بذاری لینک به ارسال
سعید حسینی 2409 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 عزیز جواب نمیده میشه یک دموی چیزی بذاریتست کردم و کار میکنه.menu.htmlتمپ و کوکی ها را حذف کنید و با chrome و Firefox ببینید. 1 لینک به ارسال
seb 25 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 درست شد مرسیممنون از همه دوستان که جواب دادن لینک به ارسال
seb 25 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 سلامبه انجمن خوش اومدین دوست عزیزمیتونید در فایل هدر همچین کدی استفاده کنید:<style><?php if(is_category('cat1')){ ?> background: .... ;<?php }elseif(is_category('cat2')){ ?> background: .... ;<?php }elseif(is_category('cat3')){ ?> background: .... ;<?php } ?><style>براساس نامک دسته یک بکگراند در css فراخوانی میشه.سلام اقا مرتضی ممنون ولی یک مشکل ایجاد شدهمن برایcategory زدم درست شد ولی برای زیر مجموعش نمیشه مثلا برای site.com/category برای این درست میشهولی اینطوری نمیشه site.com/category/news برای این رنگ نمگیرهممنون میشم راهنمایی کنید لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 به این روش عمل کنید:<?php if(is_category(array(10,12,13,15,25))){ ?> background: .... ;<?php }elseif(is_category(array(16,17,18,8,2))){ ?> background: .... ;<?php }elseif(is_category(array(100,102,103,105,205))){ ?> background: .... ;<?php } ?>شناسه دسته ها را برای هر بخش مشخص کنید 4 لینک به ارسال
seb 25 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 سلاممنظورتون از شناسه دسته ها همون اسم category است؟؟ لینک به ارسال
سعید حسینی 2409 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 (ویرایش شده) سلاممنظورتون از شناسه دسته ها همون اسمcategoryاست؟؟منظور از شناسه: ID category است که از داخل پنل وردپرس قسمت دسته بندی ها میتونید پیدا کنید.your-site.com/?cat=13 ویرایش شده آبان 91 توسط سعید 3 لینک به ارسال
seb 25 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 ممنون بایت پاسخت داداشفقط یک مشکل من وقتی رو یک موضوع کیک میکنماسم موضوع میاد یعنیcate ندارهمثلاSite.com/softwer/title.hmlپیوند یکتام html یعنی باید پیوند یکتامو عوض کنم یا راهی هست ؟؟ لینک به ارسال
سعید حسینی 2409 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 (ویرایش شده) ممنون بایت پاسخت داداشفقط یک مشکل من وقتی رو یک موضوع کیک میکنماسم موضوع میاد یعنیcate ندارهمثلاSite.com/softwer/title.hmlپیوند یکتام html یعنی باید پیوند یکتامو عوض کنم یا راهی هست ؟؟شما گفتید "من برای category زدم درست شد ولی برای زیر مجموعش نمیشه" دوستان کد مربوط به category و زیر دسته را دادند.اگر برای مطلبی خاص استایل جدا میخوایید باید دنبال کد استایل دادن برای post خاص باشید نه تغییر پیوند یکتا. ویرایش شده آبان 91 توسط سعید 2 لینک به ارسال
seb 25 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 داداش من میخوام برای پستها استایل بدم که داخل یک category خاص است چطوری باید این کارو بکنمممنون میشم راهنمایی کنید لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 داداش من میخوام برای پستها استایل بدم که داخل یک category خاص است چطوری باید این کارو بکنمممنون میشم راهنمایی کنیدبا همون کد بالا میشهID دسته هایی رو که میخواهید وارد کنید و استایل رو لود کنید 3 لینک به ارسال
seb 25 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 سلام دادامیشه یک مثال بزنی من هر کاری میکنم نمیشه ؟ لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 سلام دادامیشه یک مثال بزنی من هر کاری میکنم نمیشه ؟مثال که هستشما چطوری در قالب استفاده میکنید (کد را قرار دهید) 1 لینک به ارسال
seb 25 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 (ویرایش شده) داداش خدمت شما <?php if(is_category(array(20,23,24))){ ?> #the_body{ background:#76cbe4; } <?php } ?> </style><style type="text/css"> ویرایش شده آبان 91 توسط Morteza اصلاح پست لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 کد رو در کدوم فایل و کجا فراخوانی میکنید؟کد باید در حلقه پست نوشته شود 1 لینک به ارسال
seb 25 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 من در header مینویسمحلقه پست کجاست میشه بگید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری