ارسال شده در فروردین 94 درود به دوستان عزیزبنده ووکامرس پارسی رو نصب کردم با همون روشی که داخل سایت آموزش داده بودند و در نهایت به یه مشکل بزرگ برخوردم که هیچ جوره نشد حلش کنم.ابتدا فکر میکردم مشکل از قالب هست اما از پوسته های خودتون "Mega Shop" رو هم دانلود کردم و بازهم همین مشکل بود هرچی هم توی تنظیمات ووکامرس گشتم نفهمیدم و فکر کردم چون روی wamp server نصب هست این مشکل رو داره روی cpanel ریختم و بازهم پا برجا بود متاسفانه.حالا مشکل چیه؟؟؟مشکل اینه که وقتی به صفحه تسویه حساب میریم همونطور که در عکس زیر مشاهده می کنید بخش پرداخت 2 بار تکرار شده!ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان.... 0 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ارسال شده در فروردین 94 سلام. ووکامرس رو به آخرین نسخه آپدیت کنید و همچنین قالب رو با آخرین لایسنس معتبر نصب کنید.قوانین انجمن رو بخونید؛ این قالب تجاری است... 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست
ارسال شده در فروردین 94 به انجمن خوش آمدید1- قالب مورد بحث تجاری هست و انجمن وردپرس پارسی هیچ پشتیبانی برای موارد تجاری ندارد2 - قوانین را بخوانیدتاپیک بایگانی شد 1 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست