A.M 0 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 با سلام خدمت شما و آرزوی سالی خوب :یک سوال داشتم از خدمتتون :من تصمیم دارم در حوزه ی مربوط به CMS های رایگان مثل وردپرس ، کار کنم به عنوان مثال افزونه نویسی و طراحی پوسته ،اگر به جای آموختن php ، زبان جاوا را آموزش ببینم، در چه حد کارایی خواهم داشت ؟ توان انجام چه کارهایی را در حوزه ی وردپرس از دست میدهم واحیانا قابلیتم در چه بخش هایی از این حوزه بیشتر خواهد بود ؟اصلا میشود فردی که قصد انجام فعالیت در CMS را دارد ، پی اچ پی کار نباشد ؟* ** با توجه به نیاز من (CMS) شما دوست گرامی به جای پی اچ پی ، چه زبان نسبتا عمومی دیگه ای به من پیشنهاد میدید ؟ با تشکر. لینک به ارسال
استاد اعظم 900 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 جاوا برای افرادی که دانشی درباره برنامه نویسی ندارند و تازه کار هستند توصیه نمیشه ، فهمش کمی دشوار هست . اگر مبتدی هستید صد در صد نیمه کاره رهاش میکنیداگر در برنامه نویسی حرفه ای هستید برید سراغ php اگر نه ++C کار کنید تا حرفه ای بشید.در حال حاضر پروژه های زبان php بیشتره و نیاز php کار هست. اکثر cms ها (یا به نوعی همشون) با php نوشته شدند. 5 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری