رفتن به مطلب
runy

بکار بردن hover popover در Bootstrap

پست های پیشنهاد شده

سلام عید فاطمی همه دوستان مبارک.

من می خوام hover popover بروی یه دکمه هام بزارم ولی طبق آموزشی که در لینک زیر رفتم نشد کسی هست بتونه کمکم کنه ؟؟؟


http://accounts.tao.tw.shuttle.com/examples_bootstrap/javascript/popovers

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

من خودم از این کد برای این کار استفاده میکنم الان یادم نیست که یک مشکل داشت بوت استرپ واس اینکار ولی حضور ذهن ندارم که چطوری حلش کردم ولی فک کنم یه اسکریپت کوچیک اضافه کردم حل شد.


.tooltips {
position: relative;
display: inline;
}
.tooltips span {
position: absolute;
width:140px;
color: #FFFFFF;
background: #000000;
height: 30px;
line-height: 30px;
text-align: center;
visibility: hidden;
border-radius: 6px;
}
.tooltips span:after {
content: '';
position: absolute;
top: 50%;
right: 100%;
margin-top: -8px;
width: 0; height: 0;
border-right: 8px solid #000000;
border-top: 8px solid transparent;
border-bottom: 8px solid transparent;
}
div:hover.tooltips span {
visibility: visible;
opacity: 0.8;
left: 100%;
top: 50%;
margin-top: -20px;
margin-left: 15px;
}
div:active.tooltips span {
visibility: visible;
opacity: 0.8;
left: 100%;
top: 50%;
margin-top: -20px;
margin-left: 15px;
}

ببین این کد میتونه کمکی بهت کنه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

من خودم از این کد برای این کار استفاده میکنم الان یادم نیست که یک مشکل داشت بوت استرپ واس اینکار ولی حضور ذهن ندارم که چطوری حلش کردم ولی فک کنم یه اسکریپت کوچیک اضافه کردم حل شد.




ببین این کد میتونه کمکی بهت کنه

ممنون داداش ولی کد HTML را هم بزار

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

من خودم از این کد برای این کار استفاده میکنم الان یادم نیست که یک مشکل داشت بوت استرپ واس اینکار ولی حضور ذهن ندارم که چطوری حلش کردم ولی فک کنم یه اسکریپت کوچیک اضافه کردم حل شد.



ببین این کد میتونه کمکی بهت کنه

کار کرد ولی من تولتیپ است من popover می خوام نه تولتیپ

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط aiinaz
      سلام دوستان ، من یک قالب با بوت استرپ طراحی کردم و حالا میخوام که به وردپرس انتقال بدم ولی نمید.نم که چطوری باید اینکار انجام بدم و از چه توابعی استفاده کنم؟!!
      کسی میتونه کمکم کنه ؟!! و یا اگر وبسایتی میشناسین که در این زمینه میتونه بهم کمک کنه معرفی کنید؟!!!
      ممنون از همه شما
    • توسط unid_user
      سلام دوستان
      من با بوت استرپ به مشکل خوردم و در حالت های مختلف موبایل درست نمایش نیمده. من قالبم رو اکثرا با position های absolute و relative ساختم و واقعا برای نمایش رسپانسیو به مشکا خوردم.
      ممنون
    • توسط j1989m
      سلام
      واقعا چرا باید از بوت استرپ استفاده کرد؟ این فریمورک چه چیز ویژه ای برای طراحی وب داره؟ چندوقته دارم راجع بهش میخونم. میدونم این امکانات رو داره: ریسپانسیو، نوبار، مودال و... راستش اینها چیزایی نیست که منو به استفاده ازش ترغیب کنه.
      وقتی با css و jquery میتونم به راحتی ریسپانسیو کنم، وقتی برای منو، اسلایدر، تب اسلایدر و... میتونم از انواع مختلف پلاگین ها و کدهای آماده استفاده کنم و به دلخواه ادیتشون کنم، چرا باید از بوت استرپ استفاده کنم؟
       
      بوت استرپ حجم خیلی کمی نداره و اغلب در یک پروژه از همه امکانات بوت استرپ استفاده نمیشه، بنابراین بخش زیادی از بوت استرپ بلااستفاده میمونه
      ضمن اینکه باید مدتی رو صرف یادگیری و تمرین و کار با بوت استرپ و کلاسهاش کرد
      بوت استرپ کدهای html رو شلوغ و پیچیده میکنه
      ادیت و کاستومایز کردن بوت استرپ هم گاهی با مشکلاتی همراهه
       
      با اینحال خیلی معروف و متداول هست و به یکی از مهارت های اصلی طراحان وب تبدیل شده
    • توسط aiinaz
      سلام ممکن است راهنماییم کنید که چطور میتوانم یک صفحه ورود و خروج با استفاده از بوت استرپ ، پی اچ پی و اجاکس بسازم؟؟ 
      وهمچنین می خواهم مانند همین سایت وقتی لاگین صورت میگیرد اسم و عکس کاربر به جای دکمه ورود قرار گیرد
      لطفااااااا کمکم کنید خیلیی احتیاج دارم به آموزش این بخش 
       
    • توسط rn o j t a b a
      دوستان کسی میدونه اسلایدر بوت استرپ رو چطور میشه با وردپرس هماهنگ کرد؟ طوری که آخرین پست ها رو نمایش بده؟
      من یه همچین کدی نوشتم


      <div id="myCarousel" class="carousel slide">
      <?php
      $my_query = new WP_Query('showposts=5');
      $my_query->the_post();
      $x=0;
      $do_not_duplicate = $post->ID;
      echo '<ol class="carousel-indicators">';
      while ($my_query -> have_posts()) :
      $my_query -> the_post();
      echo '<li data-target=\"#myCarousel\"data-slide-to="'; echo $x; $x++; echo '"';if( $x=0 ){ echo'class=\"active\" '; }echo'></li>';
      endwhile ;
      echo' </ol>';
      ?>
      <!-- Carousel items -->
      <div class="carousel-inner">
      <?php $x=0; while ($my_query -> have_posts()) :
      $my_query -> the_post(); ?>
      <div <?php if($x=0){echo 'class="active item"';}else{echo'class="item"';} ?> ><img src="" alt=""><?php the_post_thumbnail( array(1161,400) )?>
      <div class="carousel-caption">
      <h3><?php the_title(); ?></h3>
      <p><?php the_excerpt(); ?></p>
      </div>
      </div>
      <?php endwhile; ?>
      </div>
      <!-- Carousel nav -->
      <a class="carousel-control1 right" href="#myCarousel" data-slide="prev">‹</a>
      <a class="carousel-control1 left" href="#myCarousel" data-slide="next">›</a>
      <?php wp_reset_query(); ?>
      </div>

      منتها چنتا مشکل داره:
      1- تصویر شاخص بریده نمیشه! در صورتی که سایز کوچکتر بزنم بریده میشه (منظورم crop هست)
      2- بلافاصله بعد از لود صفحه اسلایدر نمایش داده نمیشه بعد از 10 11 ثانیه نمایش داده میشه
      3- bullet ها به اندازه پست ها و تصاویر شاخص نمایش داده نمیشن یعنی دو تا اسلایدر هست و 1 bullet
      کسی میدونه اشکال من کجاس
×
×
  • اضافه کردن...