shayan 116 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 سلاممن میخوام اسم قالبم رو عوض کنم در حالی که به هیچ مشکلی بر نخورم ( انتظاراتم کلا بالاست )چه تغییراتی نیازه که تو دیتابیس بدم تا قالبم با تغییر نام بهم نریزه؟ لینک به ارسال
ilbeygi.m 136 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) با سلامربطی به دیتا بیس نداره.وارد پوشه قالب خود بشید با ادرس wp-content > themes > yourtheme بعد از ورود فایل style.css رو باز کنید و اسمی که مقابل : Theme Name نوشته رو تغییر بدین. ویرایش شده اسفند 93 توسط senator_x37 2 لینک به ارسال
استاد اعظم 900 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 وارد فولدر قالبتان بشید و فایل style.css را باز و احتمالا در چند خط اول کد های زیر را مشاهده میکنید ، آنان را مطابق میلتان ویرایش کنید: (به حق طراح احترام بزارید لطفا)/*Theme Name: نام قالبAuthor: طراحAuthor URI: آدرس طراحDescription: توضیحاتVersion: نسخهLicense: نوع لایسنس*/ 3 لینک به ارسال
shayan 116 ارسال شده در اسفند 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 منظور بنده خود پوشه قالب هست نه نامی که تو وردپرس نمایش داده میشه لینک به ارسال
استاد اعظم 900 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 خب شما نام فولدر قالب را عوض کنید دیگه! مشکل چیه؟ لینک به ارسال
سافت سرا 291 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 فکر کنم اول باید یه قالب دیگه (مثلا قالب پیش فرض) رو انتخاب و بعد از اینکه نام پوشه قالب رو تغییر دادید مجددا انتخابش کنید. لینک به ارسال
shayan 116 ارسال شده در اسفند 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 خب شما نام فولدر قالب را عوض کنید دیگه! مشکل چیه؟وقتی این کار رو انجام بدم تنظیمات قالب به کلی از بین میره لینک به ارسال
shayan 116 ارسال شده در اسفند 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 فکر کنم اول باید یه قالب دیگه (مثلا قالب پیش فرض) رو انتخاب و بعد از اینکه نام پوشه قالب رو تغییر دادید مجددا انتخابش کنید.ارور داد ، نوشته "کلک میزنی ، ها؟!" لینک به ارسال
ilbeygi.m 136 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 شما خوده پوشه رو تغییر نام بدید بعد برین داخل پیشخوان > نمایش > پوسته ها و مجدد قالب رو فعال کنید. لینک به ارسال
shayan 116 ارسال شده در اسفند 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 دوست عزیز عرض کردم خدمتتون که تنظیمات قالب به کلی ریست میشه که من نمیخوام اینطوری بشه لینک به ارسال
علی زینلی 2114 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 دوست عزیز عرض کردم خدمتتون که تنظیمات قالب به کلی ریست میشه که من نمیخوام اینطوری بشه خب این ممکنه دلیلش این باشه که توی قالب شما به صورت اشتباه (حالا یا سهوی یا عمدی) لینک های سی اس اس و جاوا اسکریپت رو گذاشتنمثلاً به جای اینکه آدرس قالب رو بگیرن آدرس سایت رو گرفتن در ادامه اش نوشتن:/wp-content/themes/theme-name/style.cssاین تنها یه مثال بود ، بهتره فایل header.phpتون رو باز کنید و نام اصلی قالبتون رو جستجو کنیداگر به نتیجه ای نرسیدید فایل functions.phpتون رو چک کنید. 3 لینک به ارسال
حسین 323 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 میتونید از قابلیت Child Theme استفاده کنید.https://codex.wordpress.org/Child_Themes 1 لینک به ارسال
mseyed 0 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 سلام چگونه عکس قالب راعوض کنیم لینک به ارسال
abbasirandost 16 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 در 1 ساعت قبل، mseyed گفته است : سلام چگونه عکس قالب راعوض کنیم سلام در پوشه قالب یک عکس با فرمت png به نام screenshot وجود داره، این فایل رو با فتوشاپ یا نرم افزار دیگه ویرایش کنید. 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری