elshan

فعال کردن جی کوئری

26 پست در این موضوع قرار دارد

درود بر تمام دوستان.بنده چطوری می تونم جی کوئری رو برای سایتم فعال کنم.یه افزونه ای نصب کردم(افزونه ی منوی آباشری بالای سایت) که یه قسمتی که که منو ها با افکت باز بشن ولی وقتی فعال می کنم این قابلیت رو افزونه به درستی کار نمی کنه.تو سایت سازندش نوشته اگه هنگام فعال سازی قابلیت افکت افزونه کار نکرد مشکل از جی کوئری سایتتون هست.حالا باید چجوری این مشکل رو حل کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخرین نسخه جی کوئری رو به سایتتون اضافه کنید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخرین نسخه جی کوئری رو به سایتتون اضافه کنید .

سلام. می دونم باید اضافه کنم امام نمی دونم چطوری؟؟!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو به فانکشن اضافه کنید


wp_enqueue_script("jquery");

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی این رو اضافه می کنم اصلا سایت بالا نمی یاد؟؟؟!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از نگ php اضافه میکنید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از نگ php اضافه میکنید؟

کلا کدی که شما گفتین رو به آخرش اضافه می کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این صورت اضافه میکنید دیگه ؟


<?php wp_enqueue_script("jquery"); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این صورت اضافه میکنید دیگه ؟


<?php wp_enqueue_script("jquery"); ?>

این رو به فانکشن اضافه کنم یا هدر؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به فانکشن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به فانکشن

از کجا بدونم جی کوئری سایتم فعاله و مشکلی نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب توی مرورگر view source رو بزنید و ببینید که توی کدهای فایل jquery.js وجود داره یا خیر.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب توی مرورگر view source رو بزنید و ببینید که توی کدهای فایل jquery.js وجود داره یا خیر.

اقای گرانسایه لطف می کنید بگین کلا چجوری جی کوئری سایتم رو هم فعال کنم هم به آخرین نسخه ارتقا بدم؟ تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای فعال کردن #4

برای آخرین نسخه کردنش هم به آدرس زیر برید و فایل نسخه جدید جی کوئری رو جایگزین کنید:

wp-includes/js/jquery/jquery.js

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای فعال کردن #4

برای آخرین نسخه کردنش هم به آدرس زیر برید و فایل نسخه جدید جی کوئری رو جایگزین کنید:

wp-includes/js/jquery/jquery.js

سلام تو سایت جی کوئری اسم آخرین نسخه jquery-1.8.2.js هستش ولی تو وردپرس فقط jquery.js هستش .مشکلی پیش نمی یاد؟

برای فعال کردن #4

برای آخرین نسخه کردنش هم به آدرس زیر برید و فایل نسخه جدید جی کوئری رو جایگزین کنید:

wp-includes/js/jquery/jquery.js

بنده محتویات جی کوئری جدی رو توی آدرسی که دادید ریختم و ذخیره کردم.یعنی جی کوئری قدیمی کدهاش رو پاک کردم و جدید رو به جاش ریختم.این کار درسته؟

تو سایت افزونه این رو نوشته:

if dropdown doesn’t work with effects turned on, you may have some problem with your jQuery version.

لازم به ذکر است که من از جی کوئری برای دکمه بالا بر هم استفاده می کنم که کدهاش در زیر آوردم:

<!-- jquery -->

<script src="http://elshan-graphic.ir/site-theme/js/jquery-1.8.2.min.js" type="text/javascript"></script>

<!-- easing plugin ( optional ) -->

<script src="http://elshan-graphic.ir/site-theme/js/easing.js" type="text/javascript"></script>

<!-- UItoTop plugin -->

<script src="http://elshan-graphic.ir/site-theme/js/jquery.ui.totop.js" type="text/javascript"></script>

<script type="text/javascript">

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سورس از سایتم گرفتم.به این کد دقت کنید

<script type='text/javascript' src='http://elshan-graphi...ry.js?ver=1.7.2'></script>

این داره ورژن 1.7.2 رو لود میکنه اما آخرین ورژن 1.8.2 هستش.چطوری این کد رو تغییر بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرسش بشه این:

http://elshan-graphic.ir/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.8.2

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرسش بشه این:

http://elshan-graphic.ir/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.8.2

سلام می دونم باید بشه اون.ولی می دونم اون کد رو چجوری جایکزین کنم(تغییر بدم)؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
function my_scripts_method() {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_bloginfo('url')."/wp-includes/js/jquery/jquery.js", false, '1.8.2');
}
add_action('wp_enqueue_scripts', 'my_scripts_method');
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
function my_scripts_method() {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_bloginfo('url')."/wp-includes/js/jquery/jquery.js", false, '1.8.2');
}
add_action('wp_enqueue_scripts', 'my_scripts_method');
?>

تو فانکشن؟

تو فانکشن؟

وقتی این کد رو تو فانکشن میزارم بالابر هم اصلا نشون نمی ده!!؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد بالا در فانکشن قرار میگیره.

احتمالا بالابر در سایت شما با نسخه جدید جی کوئری سازگار نیست.

باید دنبال کد دیگه ایی باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد بالا در فانکشن قرار میگیره.

احتمالا بالابر در سایت شما با نسخه جدید جی کوئری سازگار نیست.

باید دنبال کد دیگه ایی باشید.

آخه مشکل اینجاست که وقتی اون کد رو قرار می دم نه بالابر کار می کنه و نه منوی بالای سایت!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینها مشکلات تداخل توابع هستن.

آدرس زیر رو هم مطالعه کنید:

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_enqueue_script#jQuery_noConflict_wrappers

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینها مشکلات تداخل توابع هستن.

آدرس زیر رو هم مطالعه کنید:

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_enqueue_script#jQuery_noConflict_wrappers

چطوری می تونم از این تداخل جلوگیری کنم.راستی آدرس بالا چرا فیلتر هست؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی همون آدرس بالا برای رفع تداخلیک راه مطرح شده.

بخش کدکس وردپرس خیلی وقته فیـلتر شده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط msne
      سلام. چطور میشه وقتی یه کاربر اطلاعات گرویتی فرم رو پر و ارسال میکنه، خودش هم اطلاعات فرمی که پر کرده رو ببینه؟ مثلا توی حساب کاربریش
    • توسط mobin05
      سلام دوستان خسته نباشید من خیلی مشکلم هاده لطفا کمک کنید من سایتم و پیوند های یکتارو که از حالت ساده خارج میکنم تمام صفحات غیر از صفحه اصلی ارور 404 میده افزونه هارو غیر فعال کذدم نشده ، از روش هایی که تو همه سایت ها میگن استفاده کردم نشده ، فایل hatcc... و پاکم کردم نشده دسترسی و از 644 به 755 تغییر داد نشده 
    • توسط sohrab298
      با سلام ,برای رفع خطای 
      Uncaught SyntaxError: Unexpected token < in JSON at position 1
          at JSON.parse (<anonymous>)
          at XMLHttpRequest.xmlHTTP.onreadystatechange (myAjax2.html:44)
      باید چه کرد؟؟؟
    • توسط omiiid82
      سلام وقت بخیر. یک وبلاگ دارم ک انرا به دامنه متصل کردم و میخوام در ان اقدام به فروش محصولات دانلودی کنم. خواهشی داشتم راهنمایی کنید ک کاربر پس از پرداخت وجه بعنوان مثال مبلغ محصول160هزارتومان هست ک مشتری بعد از پرداخت بعد لینک دانلود فایل براش نمایش داده بشه.؟؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید خیلی ممنونم  
    • توسط Arashz1
      سایت ارتباط اولیه رو خیلی کند انجام میده و واقعا همه کار کردم اما مشکل برطرف نشده اگر می تونید راهنمای کنید ممنون قالب سایت اوادا پرو شاپ  بوده و مشکل از همین قالب است اما هر کاری می کنم مشکل همچنان پا بر جاست .
      cdn و dns هم از اروان ابر گرفتم اما باز مشکل پا بر جا
      domin: Noavarco.com