elshan

فعال کردن جی کوئری

26 پست در این موضوع قرار دارد

درود بر تمام دوستان.بنده چطوری می تونم جی کوئری رو برای سایتم فعال کنم.یه افزونه ای نصب کردم(افزونه ی منوی آباشری بالای سایت) که یه قسمتی که که منو ها با افکت باز بشن ولی وقتی فعال می کنم این قابلیت رو افزونه به درستی کار نمی کنه.تو سایت سازندش نوشته اگه هنگام فعال سازی قابلیت افکت افزونه کار نکرد مشکل از جی کوئری سایتتون هست.حالا باید چجوری این مشکل رو حل کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخرین نسخه جی کوئری رو به سایتتون اضافه کنید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخرین نسخه جی کوئری رو به سایتتون اضافه کنید .

سلام. می دونم باید اضافه کنم امام نمی دونم چطوری؟؟!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو به فانکشن اضافه کنید


wp_enqueue_script("jquery");

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی این رو اضافه می کنم اصلا سایت بالا نمی یاد؟؟؟!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از نگ php اضافه میکنید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از نگ php اضافه میکنید؟

کلا کدی که شما گفتین رو به آخرش اضافه می کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این صورت اضافه میکنید دیگه ؟


<?php wp_enqueue_script("jquery"); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این صورت اضافه میکنید دیگه ؟


<?php wp_enqueue_script("jquery"); ?>

این رو به فانکشن اضافه کنم یا هدر؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به فانکشن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به فانکشن

از کجا بدونم جی کوئری سایتم فعاله و مشکلی نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب توی مرورگر view source رو بزنید و ببینید که توی کدهای فایل jquery.js وجود داره یا خیر.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب توی مرورگر view source رو بزنید و ببینید که توی کدهای فایل jquery.js وجود داره یا خیر.

اقای گرانسایه لطف می کنید بگین کلا چجوری جی کوئری سایتم رو هم فعال کنم هم به آخرین نسخه ارتقا بدم؟ تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای فعال کردن #4

برای آخرین نسخه کردنش هم به آدرس زیر برید و فایل نسخه جدید جی کوئری رو جایگزین کنید:

wp-includes/js/jquery/jquery.js

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای فعال کردن #4

برای آخرین نسخه کردنش هم به آدرس زیر برید و فایل نسخه جدید جی کوئری رو جایگزین کنید:

wp-includes/js/jquery/jquery.js

سلام تو سایت جی کوئری اسم آخرین نسخه jquery-1.8.2.js هستش ولی تو وردپرس فقط jquery.js هستش .مشکلی پیش نمی یاد؟

برای فعال کردن #4

برای آخرین نسخه کردنش هم به آدرس زیر برید و فایل نسخه جدید جی کوئری رو جایگزین کنید:

wp-includes/js/jquery/jquery.js

بنده محتویات جی کوئری جدی رو توی آدرسی که دادید ریختم و ذخیره کردم.یعنی جی کوئری قدیمی کدهاش رو پاک کردم و جدید رو به جاش ریختم.این کار درسته؟

تو سایت افزونه این رو نوشته:

if dropdown doesn’t work with effects turned on, you may have some problem with your jQuery version.

لازم به ذکر است که من از جی کوئری برای دکمه بالا بر هم استفاده می کنم که کدهاش در زیر آوردم:

<!-- jquery -->

<script src="http://elshan-graphic.ir/site-theme/js/jquery-1.8.2.min.js" type="text/javascript"></script>

<!-- easing plugin ( optional ) -->

<script src="http://elshan-graphic.ir/site-theme/js/easing.js" type="text/javascript"></script>

<!-- UItoTop plugin -->

<script src="http://elshan-graphic.ir/site-theme/js/jquery.ui.totop.js" type="text/javascript"></script>

<script type="text/javascript">

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سورس از سایتم گرفتم.به این کد دقت کنید

<script type='text/javascript' src='http://elshan-graphi...ry.js?ver=1.7.2'></script>

این داره ورژن 1.7.2 رو لود میکنه اما آخرین ورژن 1.8.2 هستش.چطوری این کد رو تغییر بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرسش بشه این:

http://elshan-graphic.ir/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.8.2

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرسش بشه این:

http://elshan-graphic.ir/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.8.2

سلام می دونم باید بشه اون.ولی می دونم اون کد رو چجوری جایکزین کنم(تغییر بدم)؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
function my_scripts_method() {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_bloginfo('url')."/wp-includes/js/jquery/jquery.js", false, '1.8.2');
}
add_action('wp_enqueue_scripts', 'my_scripts_method');
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
function my_scripts_method() {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_bloginfo('url')."/wp-includes/js/jquery/jquery.js", false, '1.8.2');
}
add_action('wp_enqueue_scripts', 'my_scripts_method');
?>

تو فانکشن؟

تو فانکشن؟

وقتی این کد رو تو فانکشن میزارم بالابر هم اصلا نشون نمی ده!!؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد بالا در فانکشن قرار میگیره.

احتمالا بالابر در سایت شما با نسخه جدید جی کوئری سازگار نیست.

باید دنبال کد دیگه ایی باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد بالا در فانکشن قرار میگیره.

احتمالا بالابر در سایت شما با نسخه جدید جی کوئری سازگار نیست.

باید دنبال کد دیگه ایی باشید.

آخه مشکل اینجاست که وقتی اون کد رو قرار می دم نه بالابر کار می کنه و نه منوی بالای سایت!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینها مشکلات تداخل توابع هستن.

آدرس زیر رو هم مطالعه کنید:

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_enqueue_script#jQuery_noConflict_wrappers

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینها مشکلات تداخل توابع هستن.

آدرس زیر رو هم مطالعه کنید:

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_enqueue_script#jQuery_noConflict_wrappers

چطوری می تونم از این تداخل جلوگیری کنم.راستی آدرس بالا چرا فیلتر هست؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی همون آدرس بالا برای رفع تداخلیک راه مطرح شده.

بخش کدکس وردپرس خیلی وقته فیـلتر شده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام


    • توسط sajjad.1156
      با سلام
      دوستان بنده در سایتم از اسلایدر روولوشن استفاده می کنم اما متاسفانه وقتی از 13 لایه بیشتر به هر اسلاید اضافه می کنم خطای ایجکس میده و نمیذاره اسلاید رو ذخیره کنم.
      چه مسئله ای میتونه وجود داشته باشه؟
    • توسط hosseyn
      سلام سایت من به تازگی این مشکل رو پیدا کرده و توی گوگل وب مستر و گوگل سرچ کنسول خطای ایندکس نشدن صفحه اصلی سایت رو میده
      برای تبلیغ گوگل هم از صفحه اصلی ایراد می گرفت ولی با صفحات دیگه مشکلی نداره