ramiran 2 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 من یه نظرسنجی تو سایت ایجاد کردم که بهم یه کد داد :[total-poll id=2704]حالا اینو میخوام با کمک شورت کد PHP تو پاپ آپ بزارم:<?php echo do_shortcode("[total-poll id=2704]"); ?>اما متاسفانه وقتی اینو میزارم هیچ چیزی نمیاره!علاوه بر پاپ آپ، تو ابزارک PHP هم امتحان کردم و بازم جواب ندادمشکل رو چطوری میتونم حل کنم ؟ لینک به ارسال
محسن غیاثی 1853 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 از چه پلاگینی استفاده میکنین برای نظرسنجی؟ 1 لینک به ارسال
ramiran 2 ارسال شده در اسفند 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 از پلاگین TotalPoll Lite !اما جای تعجب اینجاست که حتی شورت کد فرم تماس و ... هم عمل نمیکنه ! لینک به ارسال
محسن غیاثی 1853 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 با قالب پیش فرض چک کنین 1 لینک به ارسال
ramiran 2 ارسال شده در اسفند 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 نه متاسفانه، الان چک کردم اینطوری هم باز پاپ آپ رو میاره اما خالی ! حتی کد شورت کد رو هم به صورت کد نشون نمیده و فقط خالیه پاپ آپ ! لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری