سعید شعبانی 2047 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 دوستان سلاممن در بخش نظرات می خواهم که بسته پارسی ساز خروجی تابع get_comment_date() را شمسی نکنه. از gregdate هم به شکل زیر استفاده کردم ولی جواب نداد. لطفا راهنمایی بفرمایید.echo gregdate( get_comment_date('Y-m-d g:i:s') , '' ); لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 تست کنید:gregdate('Y m d',get_comment_date('Y-m-d g:i:s')) 1 لینک به ارسال
سعید شعبانی 2047 ارسال شده در اسفند 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) تست کنید:gregdate('Y m d',get_comment_date('Y-m-d g:i:s'))متشکر همین جواب داد. تابع gregdate برای وردپرس هست یا پی اچ پی؟ ویرایش شده اسفند 93 توسط سعید شعبانی لینک به ارسال
سعید شعبانی 2047 ارسال شده در اسفند 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 حالا که توجه کردم یک مشکلی در خروجی وجود داره. همه تاریخ ها به 1970-01-01 تبدیل می شند. چیکار کنم درست بشه؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 تابع از ورودی و خروجی استاندارد php پیروی میکنهدقیقا همین کد رو توی حلقه کامنت زدید خروجی 1970 داد؟ لینک به ارسال
سعید شعبانی 2047 ارسال شده در اسفند 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) دقیقا همین کد رو توی حلقه کامنت زدید خروجی 1970 داد؟داخل حلقه کامنت ها کد زیر را قرار دادم. داخل لوکال هاست درست کار می کنه ولی همون را وقتی داخل هاست میارم تاریخش میشه 1970-01-01 - این صفحه را ببینید<?php echo gregdate('Y-m-d', get_comment_date('Y-m-d') ); ?>نمیشه یک تابع برای بسته پارسی ساز تعریف کنید که بشه از طریق اون تابع تاریخ های میلادی رو مستقیما بدون هیچ تغییری چاپ کرد؟ ویرایش شده اسفند 93 توسط سعید شعبانی لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 نمیشه یک تابع برای بسته پارسی ساز تعریف کنید که بشه از طریق اون تابع تاریخ های میلادی رو مستقیما بدون هیچ تغییری چاپ کرد؟خوب الان برعکس این عملیات انجام میشهتوابع پیش فرض شمسی چاپ میشن 1 لینک به ارسال
سعید شعبانی 2047 ارسال شده در اسفند 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 خوب الان برعکس این عملیات انجام میشهتوابع پیش فرض شمسی چاپ میشندرسته ولی اگر یک فانکشن ایجاد می کردید که با قرار دادن توابع پیشفرض داخل اون تابع خروجی اون تابع پیشفرض شمسی نشده عالی می شد. چون داخل بخش هایی از قالب شاید لازم باشه که از تاریخ های جلالی استفاده بشه. مثلا اینجوری :<?php echo no_parsidate( get_comment_date('Y-m-d') ); ?> لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 برای عدم تاثیر گزاری میشه هوک و یا فیلتر کردمعمولا اینطور توی وردپرس خنثی میشه 1 لینک به ارسال
سعید شعبانی 2047 ارسال شده در اسفند 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 برای عدم تاثیر گزاری میشه هوک و یا فیلتر کردمعمولا اینطور توی وردپرس خنثی میشهخوب برای این مورد من چجوری می تونم کاری کنم که بسته پارسی ساز روی خروجی مثلا تابع get_comment_date تاثیر نذاره؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 باید رفع فیلتر بشهما روی این بخش فیلتر قرار دادیماسم همین تابع رو توی فایلهای افزونه جستجو کنید مشخص هست و پیدا میشه لینک به ارسال
Mazandaranweb 30 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) نیازی به این کار نیست من از این روش برای دادن استفاده می کنم :$irtime = get_the_time('U', $post->ID);$miladitime = date("Y-m-d",$irtime);حالا جای id پست شما میتونید تاریخ کامتن رو بزارید ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط 1taweb لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری