OM!D B

ریدایرکت یک برگه

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من می خوام توی سایتم یه برگه درست کنم که کاربر وقتی وارد اون برگه میشه به آدرس سایت مورد نظر بره و یک جوری این ریدایرکت اتفاق بیفته که لینک دهنده سایت من باشه

فکر کنم باید برای این کار اینجوری باشه که بعد از چند ثانیه ریدایرکت انجام شه، همین کارو چه جوری بکنم؟؟؟؟؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام


<html>
<head>
<meta http-equiv="refresh" content="3;url=http://www.somewhere.com/" />
</head>
<body>
<h1>Redirecting in 3 seconds...</h1>
</body>
</html>

منبع

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، اگه خواستین ثانیه شمار و امکانات بهش اضافه کنید:


<center>
<title>انتقال دهنده لینک</title>
<h1>شما در حال انتقال هستید</h1>

<p>تا انتقال شما <span id="cs"></span> ثانیه مانده است</p>
<p>لطفاً شکیبا باشید</p>

اگر بعد از 5 ثانیه به صورت خودکار به آدرس زیر منتقل نشدید <a id="setUrl" href="">اینجا</a> کلیک کنید

<br><a id="url" href=""></a>




<script>
<!--
var targetURL="http://naslno.com"

var countdownfrom=5
var currentsecond=document.getElementById('cs').innerHTML=countdownfrom+1
function countredirect(){
if (currentsecond!=1){
currentsecond-=1
document.getElementById('cs').innerHTML=currentsecond
}
else{
window.location=targetURL
return
}
setTimeout("countredirect()",1000)
}

countredirect()
//-->
document.getElementById('url').innerHTML = targetURL;
document.getElementById('url').href= targetURL;
document.getElementById('setUrl').href= targetURL;


</script>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام


<html>
<head>
<meta http-equiv="refresh" content="3;url=http://www.somewhere.com/" />
</head>
<body>
<h1>Redirecting in 3 seconds...</h1>
</body>
</html>

منبع

سلام ، اگه خواستین ثانیه شمار و امکانات بهش اضافه کنید:


<center>
<title>انتقال دهنده لینک</title>
<h1>شما در حال انتقال هستید</h1>

<p>تا انتقال شما <span id="cs"></span> ثانیه مانده است</p>
<p>لطفاً شکیبا باشید</p>

اگر بعد از 5 ثانیه به صورت خودکار به آدرس زیر منتقل نشدید <a id="setUrl" href="">اینجا</a> کلیک کنید

<br><a id="url" href=""></a>




<script>
<!--
var targetURL="http://naslno.com"

var countdownfrom=5
var currentsecond=document.getElementById('cs').innerHTML=countdownfrom+1
function countredirect(){
if (currentsecond!=1){
currentsecond-=1
document.getElementById('cs').innerHTML=currentsecond
}
else{
window.location=targetURL
return
}
setTimeout("countredirect()",1000)
}

countredirect()
//-->
document.getElementById('url').innerHTML = targetURL;
document.getElementById('url').href= targetURL;
document.getElementById('setUrl').href= targetURL;


</script>

خیلی ممنون از هر دو عزیز

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام


<html>
<head>
<meta http-equiv="refresh" content="3;url=http://www.somewhere.com/" />
</head>
<body>
<h1>Redirecting in 3 seconds...</h1>
</body>
</html>

منبع

اینو کجا باید وارد کنیم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار میکنه اما جالب نیست.

میخوام به محض کلیک روی نام برگه سریع لینک مربوط باز بشه.

با استفاده از کد بالا وقتی روی نام برگه کلیک میکنیم، برگه باز میشه و بعد لینک مربوطه باز میشه.

مقدار ثانیه شمار رو از 3 به 0 تغییر دادم اما بازم برگه باز میشه و بعد لینک مورد نظر

مدت زمانش کم شد اما بازم به حال برگه باز میشه :P

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام بریز تو htaccess


Redirect 301 /oldpage.html http://www.example.com/newpage.html

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام بریز تو htaccess


Redirect 301 /oldpage.html http://www.example.com/newpage.html

میشه توضیح بدید که به جای هر کدوم از مقادیر بالا چه چیزی رو باید وارد کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله میشه به جای

oldpage.html ادرس صفحه تو بزار مثلا site.com/wordpress/page2 ادرس دیگه هم ادرس سایتی هست که میخوای انتقال پیدا کنه :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام


    • توسط sajjad.1156
      با سلام
      دوستان بنده در سایتم از اسلایدر روولوشن استفاده می کنم اما متاسفانه وقتی از 13 لایه بیشتر به هر اسلاید اضافه می کنم خطای ایجکس میده و نمیذاره اسلاید رو ذخیره کنم.
      چه مسئله ای میتونه وجود داشته باشه؟
    • توسط hosseyn
      سلام سایت من به تازگی این مشکل رو پیدا کرده و توی گوگل وب مستر و گوگل سرچ کنسول خطای ایندکس نشدن صفحه اصلی سایت رو میده
      برای تبلیغ گوگل هم از صفحه اصلی ایراد می گرفت ولی با صفحات دیگه مشکلی نداره