sos

کد ادغام 3 عکس png به یک عکس با php

3 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

دوستان میتونن کمک کنن که چطور میتونم با کدهای php سه تا عکس ترنسپرنت رو با php به یک عکس تبدیل کنم و توی هاست ذخیره کنم .

هر کدی استفاده کردم جواب نداد . کتابخونه ی gd هم نصبه .

مثلا این سه تا عکس 200*200 به عنوان مثال :

logo-black-circle.png200px-Ski_jumping_pictogram.svg.pngwater_splash_png_by_starlaa1-d51fss5.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این از کد مشابهش:


<?php
# If you don't know the type of image you are using as your originals.
$image = imagecreatefromstring(file_get_contents($your_original_image);
$frame = imagecreatefromstring(file_get_contents($your_frame_image));
# If you know your originals are of type PNG.
$image = imagecreatefrompng($your_original_image);
$frame = imagecreatefrompng($your_frame_image);
imagecopymerge($image, $frame, 0, 0, 0, 0, 50, 50, 100);
# Save the image to a file
imagepng($image, '/path/to/save/image.png');
# Output straight to the browser.
imagepng($image);

و اینم توضیج بخش اصلیش:


http://php.net/manual/en/function.imagecopymerge

ویرایش شده در توسط Anisi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این از کد مشابهش:


<?php
# If you don't know the type of image you are using as your originals.
$image = imagecreatefromstring(file_get_contents($your_original_image);
$frame = imagecreatefromstring(file_get_contents($your_frame_image));
# If you know your originals are of type PNG.
$image = imagecreatefrompng($your_original_image);
$frame = imagecreatefrompng($your_frame_image);
imagecopymerge($image, $frame, 0, 0, 0, 0, 50, 50, 100);
# Save the image to a file
imagepng($image, '/path/to/save/image.png');
# Output straight to the browser.
imagepng($image);

و اینم توضیج بخش اصلیش:


http://php.net/manual/en/function.imagecopymerge

تشکر اما جواب نداد ببنید کد رو اشتباه استفاده کردم :


$a3='ss.png';
$a4='bb.png';
$image = imagecreatefrompng($a3);
$frame = imagecreatefrompng($a4);
imagecopymerge($image, $frame, 0, 0, 0, 0, 50, 50, 100);
# Save the image to a file
imagepng($image, 'image.png');
# Output straight to the browser.
imagepng($image);

خروجیش شد فقط عکس دوم با زمینه ی سیاه

و یه سوال این اعداد 50 و 100 و 0 چی هستن ؟ باید ابعاد و میزان شفافیت و مکان باشهدرسته اما من نمیدونم دقیق کدوم هستن

ممنون میشم راهنمایم کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط 1hamed2afm
      با سلام و خسته نباشید .
      یه سفارش تبدیل psd به وردپرس دارم لطفا یه طراح کاربلد و خوش ذوق بهم معرفی کنین
    • توسط naderi
      سلام .. برای توسعه یک وب سایت با قالب Eduma وردپرس میخوایم یه سری قابلیت ها رو بهش اضافه کنیم .. از دوستان کسی هست که بتونه به ما کمک کنه؟
    • توسط Hamid_92
      سلام خسته نباشید 
      من در یک وبسایت خارجی که خدمات هاست و دامنه رایگان میداد یک هاست و دامنه رایگان ساختم و میخواستم که وردپرس رو در file manager آپلود کنم و نصبش کنم و با توجه به آموزش های داخل اینترنتی باید اون فایل وردپرس رو در فایل public_html آپلود می کردم اما به محض اینکه از داخل CPanel وارد file manager هاست شدم با تصویر زیر برخورد کردم

      و پوشه ای به نام Public_html تعریف نشده بود تا فایل وردپرس رو بارگذاری کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
      * ضمنا در داخل فایل htdocs فایلی به نام files for your website should be uploaded here! ذخیره شده بود به صورت زیر

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط 3pd
      با سلام خدمت دوستان
      ممنون میشم راهنمایی کنید که با چه افزونه ای این امکان وجود داره که بدون ایجاد برگه برای گالری ها ، بتونیم با استفاده از تصویر شاخص چندین گالری رو مثلا در صفحه اصلی سایت نمایش بدیم؟ افزونه ای میخوام باشه که برای گالری ها بشه دسته بندی ایجاد کرد.
      من با استفاده از افزونه ی foogallery، چند گالری ایجاد کردم و طرح شبکه بندی رو هم انجام دادم. با استفاده از ویژوال کامپوزر ردیف ایجاد کردم و از المان شبکه بندی استفاده کردم، در قسمت تنظیمات شبکه بندی نمایش گالری رو انتخاب کردم اما نمیشه انتخاب کرد که کدوم گالری! و صرفا میشه انتخاب کرد که چندتا از جدیدترین ها یا قدیمی ترین ها رو نمایش بده..