محسن کسایی

لینک به خارج در متن پست ها

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام، ما وقتی پستی می نویسیم و لینک هایی به خارج در آن پست قرار می دهیم، به نظر شما بهتر است لینک ها را no follow کنیم یا نیازی نیست؟ کدام یک برای سئوی پست مفیدتر است؟ :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید nofollow موقعی استفاده می شه که نمی خواهید ترافیک به سایت مورد نظر بره، یعنی بک لینک برای سایت مورد نظر محسوب نمیشه، حالا دیگه بستگی به خودتون داره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط smtm
      سلام به همگی!
      بعد از تغییر نوع لینک پیوند یکتا از ساده به نام نوشته یا هر گزینه دیگه حروف فارسی تو قسمت آدرس بار به علامت سوال تبدیل میشه و میره تو پیج 404!

      این حالتی هست که روی نام نوشته قرار دادم به علامت سوال تبدیل میشه و به 404 میرسه:


      و این حالت لینک ساده ست که بدون اخطار 404 هست و صفحه درست نشون میده:

      البته زمانی که به نام نوشته تغییر میدم وقتی که موس رو روی لینک قرار میدم لینک ها همه تغییر کردن یعنی درست نوشته میشه:
      ولی وقتی روی لینک کلیک میکنم و میخواد صفحه رو لود کنه حروف فارسی به علامت سوال تبدیل میشه.
       
      افزونه های Change Permalink Helper، Longer Permalinks، رو هم نصب کردم!
      کد زیر و هم انتهای فانکشن قالب قرار دادم و حتی از لینک   https://yoast.com/research/permalink-helper.php هم برای ایجاد کد ریدایرکت توی فایل htacces هم استفاده کردم ولی باز مشکل پابرجاست.
      دوستای با تجربه اگه چیزی تو این زمینه میدونید لطف میکنید بهم میگید و منو راهنمایی می کنید. ممنون از شما.
      add_filter( 'sanitize_title', 'wpse52690_limit_length', 1, 3 ); function wpse52690_limit_length( $title, $raw_title, $context ) { // filters if( $context != 'save' ) return $title; // vars $desired_length = 20; //number of chars $desired_words = 5; //number of words $prohibited = array( 'the' ,'in' ,'my' ,'etc' //put any more words you do not want to be in the slug in this array ); // do the actual work // filter out unwanted words $_title = explode( ' ', $title ); //if you want more than one switch to preg_split() $_title = array_diff( $_title, $prohibited ); // count letters and recombine $new_title = ''; for( $i=0, $count=count($_title); $i<$count; $i++ ) { //check for number of words if( $i > $desired_words ) break; //check for number of letters if( mb_strlen( $new_title.' '.$_title[$i] ) > $desired_length ) break; if( $i != 0 ) $new_title .= ' '; $new_title .= $_title[$i]; } return $new_title; }  
    • توسط roshanak97
      من یک مشکلی برام پیش آمده که وقتی می خواهم پست جدید ایجاد کنم اولین بار اضافه می شود ولی چند دقیقه بعد وقتی دوباره می خواهم پست دیگری ایجاد کنم پست قبلی پاک می شود و پست جدید جاگزین آن می شود. لطفا راهنمایی کنید
    • توسط mostafadeath
      با سلام و احترام
      الان یک مدت هستش که در سایت وقتی یک صفحه درست میکنم عدد -2 در انتهای لینک نمایش داده میشه
      سرچ که مردم این مشکل زمانی اتفاق میفته که یک مقاله یا صفحه به همین اسم داشته باشی
      مشکل اینجاست که اصلا پیجی با این اسم نه در سطل اشغال نه در منتشر شده ها یا بخش های دیگه وجود نداره، ولی بازم نمیزاره که -2 در انتهای لینک نباشه
      نکته بعدیش اینکه زمانی که از خود url مقدار -2 رو حذف میکنی، پیج ریدایرکت میشه تو مسیر آپلود تصاویر و یک عکس با همان نام پیج نمایش میده، حتی اگر بری و اون عکس رو هم از 
      پنل حذف کنی بازم نمیزاده -2 رو برداری
       
      ممنون میشم اگر دوستان موردی میدونن راهنمایی کنن
      نسخه وردپرس هم 5.2.2 هستش
    • توسط madidi
      سلام 
      از چه کدی استفاده کنم تا وقتی کاربر رو یه بخشی کلیک کرد چند تا لینک براش باز بشه نه یه لینک
    • توسط Mrbugx
      سلام
      دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم
      $connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور $db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر $namekala = $_POST['namekala']; $namecompany = $_POST['namecompany']; $maghta = $_POST['maghta']; $zekhamat = $_POST['zekhamat']; $price = $_POST['price']; $status = $_POST['status']; $category = $_POST['category']; $updatedate = $_POST['updatedate']; $tozihatefani = $_POST['tozihatefani']; $keyword = $_POST['keyword']; $pic = $_POST['pic']; $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence! $image_name = addslashes($_FILES['image']['name']); if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){ //Insert Query of SQL $query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)"); حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
      ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی