hassancom

سرعت ایندکس مطالب در گوگل

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

میخواستم بدونم گوگل بر چه اساسی مطالب یک سایت رو سریعتر ایندکس میکنه

آیا راه کاری وجود داره که بتونیم سرعت ایندکس رو آفزایش بدیم؟

سایت من اوایل حدود 2 ساعت طول می کشید که مطالبش در گوگل ثبت بشه اما یه روز بعد از گذاشتن یک پست فهمیدم 6 دقیقه یعد در گوگل ثبت شده و حتی بازدید کننده هم داشتم اما باز هم الان معلوم نیست که چه زمانی مطالب رو ایندکس میکنه. http://jem-music.ir

لطفا اگه میشه سایتی معرفی کنید که سرعت ایندکس رو مشخص کنه - باتشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فک نکنم سایتی باشه که محاسبه کنه ...

میزان دسترسی و قابل فهم بودن مطالب یه سایت باعث میشه که سرعت ایندکس تغییر کنه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

این امر که گفتین بعد از شش دقیقه ایندکس شده به دلیل وجود بوت ها و کرالر های گوگل هست که همون موقع داخل سایت میان ، یعنی شما الان مطلبی میذارین و گوگل بت هم داخل سایتتون هست و همون موقع اون رو ایندکس میکنه و نشون میده. ( طبق تجربه و نظر شخصی ).

فک نکنم همچین سایتی وجود داشته باشه ولی برخی از سئو کاران معتقدند که اگر میخواهید مطالبتان سریع تر ایندکس شوند بهتر است که مطالب رو در ساعاتی خاصی از شبانه روز قرار بدین.

ب طور مثال مظالبتونو جمع و در ساعاتی بین ساعت 10 تا 11 بذارین تا رباطای گوگل اون موقع بیشتر به سایت شما بیان و اونارو همون موقع ایندکس کنند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط abdananbimeh
      آن کیست کز روی کرم مرا یاری کند
      باسلام
      دوستان عزیزان برادران مهندسین گرامی
      من نمی تونم این وردپرس رو هاست گیگفا نصب کنم حالم رو گرفته
      یه کسی من رو کمک کنه
      یه دامنه خودم دارم هر کسی لطف کرد  تونست کمک کنه ایمیل بفرست رمز و یوزر رو بهش بدم خودش زحمتش رو بکشه البته یه دامنه هم خودم دارم
       
    • توسط iritteam
      سلام دوستان
      وقت بخیر
       
      یک قالب از یک شرکت خارجی خریدیم که بجز pages و posts بخش های دیگه ای مثل services و landings و ... بهش اضافه شده. در اصل به صورت post_type جدید موارد landing و... رو به قالب اضافه کردن.
      آدرس صفحات لندینگ در حال حاضر به این شکله: http://example.com/landing/landing-page-name و میخوایم که عبارت landing در وسط URL حذف بشه و آدرس به این شکل بشه: http://example.com/landing-page-name
      سعی کردیم با استفاده از تغییرات htaccess و قوانین rewriterule ها این کار رو انجام بدیم که متاسفانه با خطای too many redirection مواجه شدیم.
      در مرحله بعد هم در متد register_posty_type() با استفاده کد زیر:
      'rewrite' => [ 'slug' => '/', 'with_front' => false ] سعی کردیم این کار رو انجام بدیم اما متاسفانه همه صفحات و پست ها رو دچار مشکل کرد و مجدد نتیجه ای نداشت.
       
      کسی هست که بتونه کمک کنه تا این مشکل رو حل کنیم؟
    • توسط Rezasafari
      با سلام بنده بخاطر اینکه سورس سایتم پاک شده بود مجبور شدم سایتو به بک آپ پنج روز قبل برگردونم.و چون سایت من خبری هست و هر روز پنج خبر گزاشته میشه.آیا الان من باید اقدامی کنم که توسط گوگل جریمه نشم یاخیر؟؟
    • توسط faradm
      با سلام. وقت بخیر!
      من قصد دارم فرمی طراحی کنم که کاربر تاریخ تولد یکی از دوستان یا نزدیکانش را وارد کنه و وقتی کسی فرم تولد را پر میکنه برای شماره ای که وارد کرده، در تاریخی که مشخص کرده، (یکروز/دوروز/سه روز) زودتر یک پیام تبریک به همراه کد تخفیف از طرف سایت ارسال بشه.
      آیا این امکان از طریق فرم گرویتی وجود داره؟
      یا افزونه خاصی برای اینکار باید نصب بشه؟(ممنون میشم اگر افزونه مفیدی در این زمینه میشناسید معرفی کنید)
      ضمنا قالب سایت وودمارت هست و افزونه پیامک فارسی هم روی قالب نصبه.
    • توسط mahdixq
      سلام من فایل های سایت gzip شدن حتی افزونه نصب کردم فایل اچ تی داکس هم ادیت کردم توی اینسپکت المنت هم فایل های سایتم بخصوص svg هارو encoding رو gzip نشون میده ولی ولی با ابزار gtmetrix انالیز میکنم هیچ نمره ای به gzip (https://gtmetrix.com/reports/chikarkonam.com/FPDb4Ba9)نمیده دوستان چیکار کنم کلافه شدم کلی سایت ایرانی خارجی سر زدم کمکم کنید!!(: