elshan 269 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان.بنده میخوام از این افزونه استفاده کنم.توی تنظیماتش یک گزینه داره که می تونی هر جا که دوست داشتی این آیکون ها رو نشون بدی من روی اون تنظیم می کنم اما کد و یا همون تابع اش رو پیدا نمی کنم که تو پوسته ام قرار بدم.لطفا راهنمایی کنید.bookmarklet.zip لینک به ارسال
elshan 269 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 دوستان لطفا کمک کنید این اشتراک گذاری اعصابم رو ریخته به هم!! لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 آدرس دریافت در مخزن وردپرس رو بدید تا بررسی کنیم. لینک به ارسال
elshan 269 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 آدرس دریافت در مخزن وردپرس رو بدید تا بررسی کنیم.http://wordpress.org/extend/plugins/bookmarklet/ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 این رو تست کنید:<?php echo get_bookmarklet(); ?> لینک به ارسال
elshan 269 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 این رو تست کنید:<?php echo get_bookmarklet(); ?>میشه بپرسم این رو از کجا در آوردید؟من هرجا رو گشتم نبود؟؟!! لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 درست کار کرد؟از داخل افزونه کدش رو در آوردم. لینک به ارسال
elshan 269 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 درست کار کرد؟از داخل افزونه کدش رو در آوردم.والا تست نکردم اما با توجه به چیزهایی که من در رابطه اش خوندم فکر کنم 90 درصد جواب بده. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری