hassannak

نمایش تصویر شاخص در ادامه مطلب

2 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

نمیدونم عنوان خوبی هست یا نه

من یه مشکلی دارم و اون اینه که میخوام تصویر شاخص در ادامه مطلب که به صحفه اصلی لینک میشه نماسش داده بشه

گشتم و یه کد پیدا کردم و یه دوبار جایگذاری کردم تو قالب خراب شد

این کد هست


<?php the_post_thumbnail( $size, $attr ); ?>

اسنم فایل single قالب هست


<?php get_header(); ?>
<?php tie_setPostViews() ?>
<div id="content">
<?php tie_breadcrumbs() ?>

<?php if ( ! have_posts() ) : ?>
<div id="post-0" class="post not-found item-list">
<h1 class="post-title"><?php _e( 'Not Found', 'tie' ); ?></h1>
<div class="entry">
<p><?php _e( 'Apologies, but no results were found for the requested archive. Perhaps searching will help find a related post.', 'tie' ); ?></p>
<?php get_search_form(); ?>
</div>
</div>
<?php endif; ?>
<?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

<?php
$get_meta = get_post_custom($post->ID);
$color = '';
$tie_post_color = $get_meta["tie_post_color"][0];
if( !empty($tie_post_color)) $color ='custom-color '.$tie_post_color;
?>
<?php //Above Post Banner
if( empty( $get_meta["tie_hide_above"][0] ) ){
if( !empty( $get_meta["tie_banner_above"][0] ) ) echo '<div class="ads-post">' .htmlspecialchars_decode($get_meta["tie_banner_above"][0]) .'</div>';
else tie_banner('banner_above' , '<div class="ads-post">' , '</div>' );
}
?>
<article <?php post_class('item-list '.$color); ?>>
<div class="post-inner">
<?php
$format = get_post_format();
if( false === $format ) { $format = 'standard'; }
?>
<?php get_template_part( 'content', $format ); ?>
<?php edit_post_link( __( 'Edit', 'tie' ), '<span class="edit-link">', '</span>' ); ?>
<?php tie_include( 'single-post-share' ); // Get Share Button template ?>
</div><!-- .post-inner -->
</article><!-- .post-listing -->
<?php if( tie_get_option( 'post_tags' ) ) the_tags( '<p class="post-tag">'.__( 'Tagged with: ', 'tie' ) ,' ', '</p>'); ?>

<?php //Below Post Banner
if( empty( $get_meta["tie_hide_below"][0] ) ){
if( !empty( $get_meta["tie_banner_below"][0] ) ) echo '<div class="ads-post">' .htmlspecialchars_decode($get_meta["tie_banner_below"][0]) .'</div>';
else tie_banner('banner_below' , '<div class="ads-post">' , '</div>' );
}
?>

<?php if( ( tie_get_option( 'post_authorbio' ) && empty( $get_meta["tie_hide_author"][0] ) ) || ( isset( $get_meta["tie_hide_related"][0] ) && $get_meta["tie_hide_author"][0] == 'no' ) ): ?>
<section id="author-box">
<div class="block-head">
<h3><?php _e( 'About', 'tie' ) ?> <?php the_author() ?> </h3><div class="stripe-line"></div>
</div>
<div class="item-list">
<?php tie_author_box() ?>
</div>
</section><!-- #author-box -->
<?php endif; ?>


<?php if( tie_get_option( 'post_nav' ) ): ?>
<div class="post-navigation">
<div class="post-previous"><?php previous_post_link( '%link', '<span>'. __( 'Previous:', 'tie' ).'</span> %title' ); ?></div>
<div class="post-next"><?php next_post_link( '%link', '<span>'. __( 'Next:', 'tie' ).'</span> %title' ); ?></div>
</div><!-- .post-navigation -->
<?php endif; ?>

<?php tie_include( 'post-related' ); // Get Related Posts template ?>
<?php endwhile;?>
<?php comments_template( '', true ); ?>

</div><!-- .content -->
<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

عرض تصاویر شاخص من همه 280 و ارتفاعشون متفاوته

اگه ممکنه بهم بگین چطوری باید این کا را انجام بدم

ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود.

در داخل حلقه وردپرس به این صورت تست نمایید :


<?php the_post_thumbnail('array(200, 150)'); ?>

به جای عدد فوق می توانید اندازه دلخواه را جایگزین نمایید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط msne
      سلام. چطور میشه وقتی یه کاربر اطلاعات گرویتی فرم رو پر و ارسال میکنه، خودش هم اطلاعات فرمی که پر کرده رو ببینه؟ مثلا توی حساب کاربریش
    • توسط mobin05
      سلام دوستان خسته نباشید من خیلی مشکلم هاده لطفا کمک کنید من سایتم و پیوند های یکتارو که از حالت ساده خارج میکنم تمام صفحات غیر از صفحه اصلی ارور 404 میده افزونه هارو غیر فعال کذدم نشده ، از روش هایی که تو همه سایت ها میگن استفاده کردم نشده ، فایل hatcc... و پاکم کردم نشده دسترسی و از 644 به 755 تغییر داد نشده 
    • توسط sohrab298
      با سلام ,برای رفع خطای 
      Uncaught SyntaxError: Unexpected token < in JSON at position 1
          at JSON.parse (<anonymous>)
          at XMLHttpRequest.xmlHTTP.onreadystatechange (myAjax2.html:44)
      باید چه کرد؟؟؟
    • توسط omiiid82
      سلام وقت بخیر. یک وبلاگ دارم ک انرا به دامنه متصل کردم و میخوام در ان اقدام به فروش محصولات دانلودی کنم. خواهشی داشتم راهنمایی کنید ک کاربر پس از پرداخت وجه بعنوان مثال مبلغ محصول160هزارتومان هست ک مشتری بعد از پرداخت بعد لینک دانلود فایل براش نمایش داده بشه.؟؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید خیلی ممنونم  
    • توسط Arashz1
      سایت ارتباط اولیه رو خیلی کند انجام میده و واقعا همه کار کردم اما مشکل برطرف نشده اگر می تونید راهنمای کنید ممنون قالب سایت اوادا پرو شاپ  بوده و مشکل از همین قالب است اما هر کاری می کنم مشکل همچنان پا بر جاست .
      cdn و dns هم از اروان ابر گرفتم اما باز مشکل پا بر جا
      domin: Noavarco.com