OM!D B

می خواهم کلمه ادامه مطلب را به کادر زیر مطالب ببرم،چکار کنم؟

21 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

اگه عکس زیر رو نگاه کنید ، می بینید که ادامه مطلب در همون داخل مطالبه.

s1moc7xk5112608o362d.png

اما من می خوام کلمه ادامه مطلب بیاد و کنار نظرات و بازدید و تاریخ قرار بگیره،مثل این عکسی که فتوشاپیه بشه:

9vweyq2dknk1t8opm5c0.png

برای انجام این کار باید چیکار کنم؟؟

چه کدهایی رو تغییر بدم؟؟

چه کدهایی رو بزارم؟؟

لطفأ راهنمایی کنید.

ممنون

ویرایش شده در توسط OM!D B
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه نتونستید فابل index.php رو قرار بدید اینجا

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینم کد فایل index.php :


<?php get_header();?>
<div id="wrapper">
<?php include(TEMPLATEPATH.'/ticker.php'); ?>
<div class="clear"></div>
<?php get_sidebar('right');
$count_main = get_option('tsweb_count_main');
$cat_main_name = get_option('tsweb_cat_main');
$cat_main_id = get_cat_ID($cat_main_name);
?>
<div id="main-content">
<?php echo stripslashes(get_option('tsweb_ads_top'));?>
<?php
$temp = $wp_query;
$wp_query= null;
$wp_query = new WP_Query("posts_per_page=$count_main&cat=$cat_main_id&paged=" . $paged);
while ($wp_query->have_posts()) : $wp_query->the_post();
?>
<div class="post-wrapper">
<h4 class="post-title"><a href="<?php the_permalink();?>"><?php the_title();?></a></h4>
<div class="post">
<div class="post-content">
<?php the_content('');?>
</div>
<!--.post-content-->
<ul class="post-meta">
<li class="meta-date">تاریخ انتشار : <span><?php the_time('Y/m/j');?></span></li>
<li class="meta-view">تعداد بازدید : <span><?php $post_views=get_post_custom_values("post-views"); echo $post_views[0];?></span></li>
<li class="meta-comment">تعداد نظرات : <span><?php comments_popup_link('نظر بدهید','1 نظر','% نظر','comment');?></span></li>
</ul>
<!--.post-meta-->
</div>
<!--.post-->
</div>
<!--.post-wrapper-->
<?php
$banner_header=get_option('tsweb_ads_banner');
if($banner_header) {
$type_header=get_option('tsweb_ads_type');
if($type_header=="flash"){
?>
<div class="main-ads"><object width="468" height="60" type="application/x-shockwave-flash" data="<?php echo $banner_header; ?>"> <param value="<?php echo $banner_header; ?>" name="movie"><param value="transparent" name="wmode"></object></div>
<?php } else { ?>
<a class="main-ads" href="<?php echo get_option('tsweb_ads_link');?>">
<img src="<?php echo $banner_header; ?>" alt="تبلیغات" /></a><!-- max-widt : 558px -->
<?php } } ?>
<?php
endwhile;
if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); }
$wp_query=$temp;
?>
</div>
<!--#main-content-->
<?php get_sidebar('left');?>
<?php echo stripslashes(get_option('tsweb_ads_btm'));?>
</div>
<!--#wrapper-->
<?php get_footer();?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه نتونستید فابل index.php رو قرار بدید اینجا

فایل index رو ارسال کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

+UP

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

+UP

دوست عزیز اگه کمی صبر کنی بچه ها جوابتو میدن ، اپ کردن و اسپم دادن خارچ از فوانینه


<?php get_header();?>
<div id="wrapper">
<?php include(TEMPLATEPATH.'/ticker.php'); ?>
<div class="clear"></div>
<?php get_sidebar('right');
$count_main = get_option('tsweb_count_main');
$cat_main_name = get_option('tsweb_cat_main');
$cat_main_id = get_cat_ID($cat_main_name);
?>
<div id="main-content">
<?php echo stripslashes(get_option('tsweb_ads_top'));?>
<?php
$temp = $wp_query;
$wp_query= null;
$wp_query = new WP_Query("posts_per_page=$count_main&cat=$cat_main_id&paged=" . $paged);
while ($wp_query->have_posts()) : $wp_query->the_post();
?>
<div class="post-wrapper">
<h4 class="post-title"><a href="<?php the_permalink();?>"><?php the_title();?></a></h4>
<div class="post">
<div class="post-content">
<?php the_content('');?>
</div>
<!--.post-content-->
<ul class="post-meta">
<li class="meta-date">تاريخ انتشار : <span><?php the_time('Y/m/j');?></span></li>
<li class="meta-view">تعداد بازديد : <span><?php $post_views=get_post_custom_values("post-views"); echo $post_views[0];?></span></li>
<li class="meta-comment">تعداد نظرات : <span><?php comments_popup_link('نظر بدهيد','1 نظر','% نظر','comment');?></span></li>
<li class="meta-comment"><a href="<?php the_permalink();?>">ادامه مطلب</a></span></li>
</ul>
<!--.post-meta-->
</div>
<!--.post-->
</div>
<!--.post-wrapper-->
<?php
$banner_header=get_option('tsweb_ads_banner');
if($banner_header) {
$type_header=get_option('tsweb_ads_type');
if($type_header=="flash"){
?>
<div class="main-ads"><object width="468" height="60" type="application/x-shockwave-flash" data="<?php echo $banner_header; ?>"> <param value="<?php echo $banner_header; ?>" name="movie"><param value="transparent" name="wmode"></object></div>
<?php } else { ?>
<a class="main-ads" href="<?php echo get_option('tsweb_ads_link');?>">
<img src="<?php echo $banner_header; ?>" alt="تبليغات" /></a><!-- max-widt : 558px -->
<?php } } ?>
<?php
endwhile;
if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); }
$wp_query=$temp;
?>
</div>
<!--#main-content-->
<?php get_sidebar('left');?>
<?php echo stripslashes(get_option('tsweb_ads_btm'));?>
</div>
<!--#wrapper-->
<?php get_footer();?>

قرار بدید توی فایل Index.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز اگه کمی صبر کنی بچه ها جوابتو میدن ، اپ کردن و اسپم دادن خارچ از فوانینه


<?php get_header();?>
<div id="wrapper">
<?php include(TEMPLATEPATH.'/ticker.php'); ?>
<div class="clear"></div>
<?php get_sidebar('right');
$count_main = get_option('tsweb_count_main');
$cat_main_name = get_option('tsweb_cat_main');
$cat_main_id = get_cat_ID($cat_main_name);
?>
<div id="main-content">
<?php echo stripslashes(get_option('tsweb_ads_top'));?>
<?php
$temp = $wp_query;
$wp_query= null;
$wp_query = new WP_Query("posts_per_page=$count_main&cat=$cat_main_id&paged=" . $paged);
while ($wp_query->have_posts()) : $wp_query->the_post();
?>
<div class="post-wrapper">
<h4 class="post-title"><a href="<?php the_permalink();?>"><?php the_title();?></a></h4>
<div class="post">
<div class="post-content">
<?php the_content('');?>
</div>
<!--.post-content-->
<ul class="post-meta">
<li class="meta-date">تاريخ انتشار : <span><?php the_time('Y/m/j');?></span></li>
<li class="meta-view">تعداد بازديد : <span><?php $post_views=get_post_custom_values("post-views"); echo $post_views[0];?></span></li>
<li class="meta-comment">تعداد نظرات : <span><?php comments_popup_link('نظر بدهيد','1 نظر','% نظر','comment');?></span></li>
<li class="meta-comment"><a href="<?php the_permalink();?>">ادامه مطلب</a></span></li>
</ul>
<!--.post-meta-->
</div>
<!--.post-->
</div>
<!--.post-wrapper-->
<?php
$banner_header=get_option('tsweb_ads_banner');
if($banner_header) {
$type_header=get_option('tsweb_ads_type');
if($type_header=="flash"){
?>
<div class="main-ads"><object width="468" height="60" type="application/x-shockwave-flash" data="<?php echo $banner_header; ?>"> <param value="<?php echo $banner_header; ?>" name="movie"><param value="transparent" name="wmode"></object></div>
<?php } else { ?>
<a class="main-ads" href="<?php echo get_option('tsweb_ads_link');?>">
<img src="<?php echo $banner_header; ?>" alt="تبليغات" /></a><!-- max-widt : 558px -->
<?php } } ?>
<?php
endwhile;
if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); }
$wp_query=$temp;
?>
</div>
<!--#main-content-->
<?php get_sidebar('left');?>
<?php echo stripslashes(get_option('tsweb_ads_btm'));?>
</div>
<!--#wrapper-->
<?php get_footer();?>

قرار بدید توی فایل Index.php

بله حق با شماست.

درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان یکی بگه باید چیکار کنم

اون کدی که ho3ein گفت رو وقتی گذاشتم اصلأ ادامه مطلب نیومد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الآن من چه کدی رو باید بزارم؟؟

یک نفر بگه دیگه :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

کد زیر برای ادامه مطلب کارایی داره:


<a href="<?php the_permalink();?>" title="<?php the_title();?>">ادامه مطلب</a>

داخل لوپ در جایی که دوست داری اضافه بشه اضافه اش کن.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

کد زیر برای ادامه مطلب کارایی داره:


<a href="<?php the_permalink();?>" title="<?php the_title();?>">ادامه مطلب</a>

داخل لوپ در جایی که دوست داری اضافه بشه اضافه اش کن.

الآن اگه من بخوام اون جایی که تو عکس گفتم ادامه مطلب باشه باید کجا این کدو بزارم؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی <ul> فکر کنم خوب باشه


<li><a href="<?php the_permalink();?>" title="<?php the_title();?>">ادامه مطلب</a></li>

یکم بالا پایینش کن و بهش کلاس بده درست میشه...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی <ul> فکر کنم خوب باشه


<li><a href="<?php the_permalink();?>" title="<?php the_title();?>">ادامه مطلب</a></li>

یکم بالا پایینش کن و بهش کلاس بده درست میشه...

این کد رو هم گذاشتم نشد

چه جوری بهش کلاس بدم :rolleyes: ببخشید دیگه ما هنوز اول راهیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

ادرس سایت رو ارسال کنید تا کدش رو براتون بنویسم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

ادرس سایت رو ارسال کنید تا کدش رو براتون بنویسم

سلام

ممنون

funfa.in

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

فایل پیوستی رو تغییر بدید به:

<?php get_header();?>
<div id="wrapper">
<?php include(TEMPLATEPATH.'/ticker.php'); ?>
<div class="clear"></div>
<?php get_sidebar('right');
$count_main = get_option('tsweb_count_main');
$cat_main_name = get_option('tsweb_cat_main');
$cat_main_id = get_cat_ID($cat_main_name);
?>
<div id="main-content">
<?php echo stripslashes(get_option('tsweb_ads_top'));?>
<?php
$temp = $wp_query;
$wp_query= null;
$wp_query = new WP_Query("posts_per_page=$count_main&cat=$cat_main_id&paged=" . $paged);
while ($wp_query->have_posts()) : $wp_query->the_post();
?>
<div class="post-wrapper">
<h4 class="post-title"><a href="<?php the_permalink();?>"><?php the_title();?></a></h4>
<div class="post">
<div class="post-content">
<?php the_content('');?>
</div>
<!--.post-content-->
<ul class="post-meta">
<li class="meta-date">تاریخ انتشار : <span><?php the_time('Y/m/j');?></span></li>
<li class="meta-view">تعداد بازدید : <span><?php $post_views=get_post_custom_values("post-views"); echo $post_views[0];?></span></li>
<li class="meta-comment">تعداد نظرات : <span><?php comments_popup_link('نظر بدهید','1 نظر','% نظر','comment');?></span></li>
<li style="background:none;"><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>">ادامه مطلب</a></li>
</ul>
<!--.post-meta-->
</div>
<!--.post-->
</div>
<!--.post-wrapper-->
<?php
$banner_header=get_option('tsweb_ads_banner');
if($banner_header) {
$type_header=get_option('tsweb_ads_type');
if($type_header=="flash"){
?>
<div class="main-ads"><object width="468" height="60" type="application/x-shockwave-flash" data="<?php echo $banner_header; ?>"> <param value="<?php echo $banner_header; ?>" name="movie"><param value="transparent" name="wmode"></object></div>
<?php } else { ?>
<a class="main-ads" href="<?php echo get_option('tsweb_ads_link');?>">
<img src="<?php echo $banner_header; ?>" alt="تبلیغات" /></a><!-- max-widt : 558px -->
<?php } } ?>
<?php
endwhile;
if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); }
$wp_query=$temp;
?>
</div>
<!--#main-content-->
<?php get_sidebar('left');?>
<?php echo stripslashes(get_option('tsweb_ads_btm'));?>
</div>
<!--#wrapper-->
<?php get_footer();?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

فایل پیوستی رو تغییر بدید به:

<?php get_header();?>
<div id="wrapper">
<?php include(TEMPLATEPATH.'/ticker.php'); ?>
<div class="clear"></div>
<?php get_sidebar('right');
$count_main = get_option('tsweb_count_main');
$cat_main_name = get_option('tsweb_cat_main');
$cat_main_id = get_cat_ID($cat_main_name);
?>
<div id="main-content">
<?php echo stripslashes(get_option('tsweb_ads_top'));?>
<?php
$temp = $wp_query;
$wp_query= null;
$wp_query = new WP_Query("posts_per_page=$count_main&cat=$cat_main_id&paged=" . $paged);
while ($wp_query->have_posts()) : $wp_query->the_post();
?>
<div class="post-wrapper">
<h4 class="post-title"><a href="<?php the_permalink();?>"><?php the_title();?></a></h4>
<div class="post">
<div class="post-content">
<?php the_content('');?>
</div>
<!--.post-content-->
<ul class="post-meta">
<li class="meta-date">تاریخ انتشار : <span><?php the_time('Y/m/j');?></span></li>
<li class="meta-view">تعداد بازدید : <span><?php $post_views=get_post_custom_values("post-views"); echo $post_views[0];?></span></li>
<li class="meta-comment">تعداد نظرات : <span><?php comments_popup_link('نظر بدهید','1 نظر','% نظر','comment');?></span></li>
<li style="background:none;"><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>">ادامه مطلب</a></li>
</ul>
<!--.post-meta-->
</div>
<!--.post-->
</div>
<!--.post-wrapper-->
<?php
$banner_header=get_option('tsweb_ads_banner');
if($banner_header) {
$type_header=get_option('tsweb_ads_type');
if($type_header=="flash"){
?>
<div class="main-ads"><object width="468" height="60" type="application/x-shockwave-flash" data="<?php echo $banner_header; ?>"> <param value="<?php echo $banner_header; ?>" name="movie"><param value="transparent" name="wmode"></object></div>
<?php } else { ?>
<a class="main-ads" href="<?php echo get_option('tsweb_ads_link');?>">
<img src="<?php echo $banner_header; ?>" alt="تبلیغات" /></a><!-- max-widt : 558px -->
<?php } } ?>
<?php
endwhile;
if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); }
$wp_query=$temp;
?>
</div>
<!--#main-content-->
<?php get_sidebar('left');?>
<?php echo stripslashes(get_option('tsweb_ads_btm'));?>
</div>
<!--#wrapper-->
<?php get_footer();?>

ممنون

اما اون جایی که من می خوام نرفت

ببینید کجا رفته

ts9gquye67wz26nc950e.png

ویرایش شده در توسط OM!D B
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعأ کسی نمی دونه باید چیکار کرد؟؟

بگید دیگه تو رو خـدا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عجب :|

دسترسی بده تا ببینم چجوری باید درستش کرد...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر دوستان نتونستن بندهم در خدمت شما هستم پ خ کنید دسترسی رو تا ترتیب اثر بدم خدمتتون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط omiiid82
      سلام وقت بخیر. یک وبلاگ دارم ک انرا به دامنه متصل کردم و میخوام در ان اقدام به فروش محصولات دانلودی کنم. خواهشی داشتم راهنمایی کنید ک کاربر پس از پرداخت وجه بعنوان مثال مبلغ محصول160هزارتومان هست ک مشتری بعد از پرداخت بعد لینک دانلود فایل براش نمایش داده بشه.؟؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید خیلی ممنونم  
    • توسط Arashz1
      سایت ارتباط اولیه رو خیلی کند انجام میده و واقعا همه کار کردم اما مشکل برطرف نشده اگر می تونید راهنمای کنید ممنون قالب سایت اوادا پرو شاپ  بوده و مشکل از همین قالب است اما هر کاری می کنم مشکل همچنان پا بر جاست .
      cdn و dns هم از اروان ابر گرفتم اما باز مشکل پا بر جا
      domin: Noavarco.com
       
    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام