jamaljamal 8 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 سلام من این افزونه را نصب کردم حال سوالم این هست که1 حتما بصورت جدا گانه باید فایل و پول از بخش دانلود اضافه بشه یا اینکه میشه موقع ارسال مطلب از بخش زمینه دلخواه فایل و قیمت را اضافه کنیم2 اگر اینطوری باشد من برای اینکه یک فایل برای دانلود بزار یکبار توی بخش دانلود ایجادش کنم ( اطلاعات قیمت و ... را بزارم ) یکبار هم از طریق نوشته مطلب را ایجاد کنم بعد درج دانلود را بزنم بعد منتقل کنمش؟( توی زمینه های دلخواه گزینه قیمت و لینک و ... هست ) لینک به ارسال
jamaljamal 8 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 ما همچنان منتظر حضور گرم دوستان هستیم لینک به ارسال
a_mogheimi 128 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 شما میتونید یک بار از قسمت دانلود اسم فایل و لینک دانلود وقیمت رو تعیین کنید و سپس توی نوشته هاتون از درج دانلود استفاده کنیدو یا در همون قسمت دانلود متن هاتون رو هم بنویسید و دانلود رو در صفحه اصلی نمایش بدید یا لیستی از دانلود هایی که ساختید رو نمایش بدید توسط شورت کد [downloads] لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری