رفتن به مطلب

باگ های امنیتی et chat

پست های پیشنهاد شده

دوست من شما ميتونيد سايت ها را با برنامه هايي همچون Havijj تست كنيد و از باگ با خبر شويد

• امتیاز 1
لینک به ارسال

برای رفع باگ های امنیتی بصورت دقیق باید کدها رو خط به خط بررسی کنید که کار زمانبری هست.

چون سیستم رو کس دیگه ایی نوشته و آشنایی با کدنویسی اون ندارید.

• امتیاز 2
لینک به ارسال

دوست من در لينك زير در اين مورد بسيار بحث شده

انجمن هك

روش هاي جلوگيري و هم روش هاي شناسايي

• امتیاز 3
لینک به ارسال

یکی از دوستان انجمن بم گفتن که اسکریپت های رایگان چت روم مشکل داره منم رفتم و از یه سایت طراحی چت روم پرسیدم این مشکلات اسکریپت های رایگان چی هست و گفتن که یه سری باگ یا حفره های امنیتی توی اسکریپت های رایگان چت وجود داره .و این باگ ها باعث میشه که راحت هک شه

• امتیاز 3
لینک به ارسال

فکر نکنم تو انجمن بپرسی درست و حسابی جوابت رو بدن دوست عزیز

آخه به قول خودشون این باگ ها و مشکلات private و زیاد بروزش نمیدن تا ازش استفاده کنن برای هک کردن :rolleyes:

امیدوارم راهنماییت کنن ولی معمولا اینطوری مگر اینکه با دریافت هزینه این کار رو برات انجام بدن و باگ ها رو براتون fix کنن

خوش باشی ;)

• امتیاز 3
لینک به ارسال

برای رفع باگ های امنیتی et-chat میتونی این سیستم رو توی هاستت اپلود نصب کنی و بعد با استفاده از برنامه Acunetix Web Vulnerability Scanner اون رو اسکن کنیو باگ هایی که برنامه گزارش داد رو رفع کنی.

این ساده ترین راه بود

• امتیاز 2
لینک به ارسال
Acunetix Web Vulnerability Scanner

این برنامه صرفاً یک اسکنر هست و بصورت درختی میاد مثل اسپایدر لینک ها رو بررسی میکنه و ...

در صورتیکه لینک صفحه لاگین به هیچ وجه در جایی درج نشه ، و اسم صفحه لاگین جز پیشفرض های موجود سیستم نباشه ، این برنامه علناً هیچ کار مفیدی در اون قسمت نمیتونه بکنه .

از ورژن های مختلف این برنامه برای تست ورک شاپم استفاده کردم ، جلبه که در هر ثانیه بین 5 تا 10 درخواست ارسال کرده ، لاگ سیستم رو قعال کرده بودم ، هر تستی که کرده بود برای پیدا کردن صفحه ادمین 404 گرفته بود . :D

جالب اینجاست از سایتشون یه سری تبلیغات ایمیل برام اومد که یه سری ادعاهای بی خودی کرده بودن که فلان و فلان دارن ازش استفاده میکنن (سایتهای کله گنده آمریکا)

بلاشک برای تست بهترین برنامه هویج هست که اونم نیازمند اطلاعات برنامه نویسی و آزمون و خطا هست .

متاسفانه این دوستون فقط گفته باگ امنیتی !

در حقیقت انوع باگ امنیتی داریم که فقط اسموشن رو بنویسم دو صفحه میشه .

برای بررسی و تست یک برنامه ، باید به یک شرکت معتبر داده بشه که از لحاظ مختلف تست بشه همچنین سوس برنامه هم ارائه بشه .

به قول یکی از دوستان ، شما نصب کنید ، بذارید مشکل بوجود بیاد بعد دنبال راه حل باشید ^_^

• امتیاز 3
لینک به ارسال

این برنامه صرفاً یک اسکنر هست و بصورت درختی میاد مثل اسپایدر لینک ها رو بررسی میکنه و ...

در صورتیکه لینک صفحه لاگین به هیچ وجه در جایی درج نشه ، و اسم صفحه لاگین جز پیشفرض های موجود سیستم نباشه ، این برنامه علناً هیچ کار مفیدی در اون قسمت نمیتونه بکنه .

از ورژن های مختلف این برنامه برای تست ورک شاپم استفاده کردم ، جلبه که در هر ثانیه بین 5 تا 10 درخواست ارسال کرده ، لاگ سیستم رو قعال کرده بودم ، هر تستی که کرده بود برای پیدا کردن صفحه ادمین 404 گرفته بود . :D

جالب اینجاست از سایتشون یه سری تبلیغات ایمیل برام اومد که یه سری ادعاهای بی خودی کرده بودن که فلان و فلان دارن ازش استفاده میکنن (سایتهای کله گنده آمریکا)

بلاشک برای تست بهترین برنامه هویج هست که اونم نیازمند اطلاعات برنامه نویسی و آزمون و خطا هست .

متاسفانه این دوستون فقط گفته باگ امنیتی !

در حقیقت انوع باگ امنیتی داریم که فقط اسموشن رو بنویسم دو صفحه میشه .

برای بررسی و تست یک برنامه ، باید به یک شرکت معتبر داده بشه که از لحاظ مختلف تست بشه همچنین سوس برنامه هم ارائه بشه .

مرسی از توضیحتون

به قول یکی از دوستان ، شما نصب کنید ، بذارید مشکل بوجود بیاد بعد دنبال راه حل باشید ^_^

ولی همیشه میگن پیشگیری راحتر و بهتر از درمان هست :D

• امتیاز 3
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...