civilmaster

مشکل در نصب وردپرس

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همگی

من تازه وارد هستم. یه هاست دارم که دو تا دامین روش فعال کردم یک دامنه که فروشگاه هستش و به کنار. قصد دارم روی دامنه جدیدم وردپرس نصب کنم.

تمامی مراحل نصب رو هم درست طی کردم اما بلافاصله پس از دادن اطلاعات دیتابییس که موقع نصب میپرسه و فشردن کلید بفرست، با صفحه ی خطایی مواجه میشم که پیام زیر رو میده.

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@civilmasters.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2 Server at civilmasters.ir Port 80

لطفا یکی کمک کنه :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. نمیدونم چرا این مشکل براتون پیش اومده اما فایل wp-config.php رو دستی ویرایش کنید. و اطلاعات دیتابیس رو توش وارد کنید.

موفق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

وقتی این راه حل شما رو انجام میدم درست میشه سایت رو نمایش میده!اما هنگام ورود به پنل مدیریت باز همون پیام بالا میاد

آدرس سایت http://civilmasters.ir

:huh:

ویرایش شده در توسط civilmaster
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مورد رو باید با پشتیبانی هاستتون مطرح کنین.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام منم همین مشکلو دارم

Not Found

The requested URL /public_html was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2 Server at Port 80

ویرایش شده در توسط amator
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از سروره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

متاسفانه من کل پوشه های موجود در هاستو حذف کردم باید چطوری برشون گردونم؟ منظورم پوشه های اصلی بود که قبل از اپلود فایل توی هاست بود؟؟؟؟؟

پوشه های پیش فرض هاست منظورمه!!!!!!!!

ویرایش شده در توسط amator
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درست شد اما بازم این ارورو میده چرا ؟

Fatal error: Call to undefined function get_header() in /home/frcl34000/domains/000000000/public_html/index.php on line 2

ویرایش شده در توسط amator
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
درست شد اما بازم این ارورو میده چرا ؟ Fatal error: Call to undefined function get_header() in /home/frcl34000/domains/000000000/public_html/index.php on line 2
این مورد رو باید با پشتیبانی هاستتون مطرح کنین.
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام به همگی

من تازه وارد هستم. یه هاست دارم که دو تا دامین روش فعال کردم یک دامنه که فروشگاه هستش و به کنار. قصد دارم روی دامنه جدیدم وردپرس نصب کنم.

تمامی مراحل نصب رو هم درست طی کردم اما بلافاصله پس از دادن اطلاعات دیتابییس که موقع نصب میپرسه و فشردن کلید بفرست، با صفحه ی خطایی مواجه میشم که پیام زیر رو میده.

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@civilmasters.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2 Server at civilmasters.ir Port 80

لطفا یکی کمک کنه :(

شما یه رکورد اشتباهی زدید

مشکل از دامنس

این مشکل رو باید به پشتبانی هاستتون بگید تا براتون درستش کنید بگید ارور اپچی دارم

تیکت بزنید مشکلتون درست میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط msne
      سلام. چطور میشه وقتی یه کاربر اطلاعات گرویتی فرم رو پر و ارسال میکنه، خودش هم اطلاعات فرمی که پر کرده رو ببینه؟ مثلا توی حساب کاربریش
    • توسط mobin05
      سلام دوستان خسته نباشید من خیلی مشکلم هاده لطفا کمک کنید من سایتم و پیوند های یکتارو که از حالت ساده خارج میکنم تمام صفحات غیر از صفحه اصلی ارور 404 میده افزونه هارو غیر فعال کذدم نشده ، از روش هایی که تو همه سایت ها میگن استفاده کردم نشده ، فایل hatcc... و پاکم کردم نشده دسترسی و از 644 به 755 تغییر داد نشده 
    • توسط sohrab298
      با سلام ,برای رفع خطای 
      Uncaught SyntaxError: Unexpected token < in JSON at position 1
          at JSON.parse (<anonymous>)
          at XMLHttpRequest.xmlHTTP.onreadystatechange (myAjax2.html:44)
      باید چه کرد؟؟؟
    • توسط omiiid82
      سلام وقت بخیر. یک وبلاگ دارم ک انرا به دامنه متصل کردم و میخوام در ان اقدام به فروش محصولات دانلودی کنم. خواهشی داشتم راهنمایی کنید ک کاربر پس از پرداخت وجه بعنوان مثال مبلغ محصول160هزارتومان هست ک مشتری بعد از پرداخت بعد لینک دانلود فایل براش نمایش داده بشه.؟؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید خیلی ممنونم  
    • توسط Arashz1
      سایت ارتباط اولیه رو خیلی کند انجام میده و واقعا همه کار کردم اما مشکل برطرف نشده اگر می تونید راهنمای کنید ممنون قالب سایت اوادا پرو شاپ  بوده و مشکل از همین قالب است اما هر کاری می کنم مشکل همچنان پا بر جاست .
      cdn و dns هم از اروان ابر گرفتم اما باز مشکل پا بر جا
      domin: Noavarco.com