nsm1000 16 ارسال شده در آذر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 93 درودمرتضی جان خبری از آپدیت فارسی ساز و رفع مشکلاتش نیست؟ 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آذر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 93 آقا یه سوالی دارم .من با ساعت درگیر هستم . برای استفاده از پارسی دیت باید زمان محلی روی utc 0 باشه یا utc 3.30 ؟اگه روی 3.30 باشه تو بعضی قست ها 7 ساعت میره جلو .اصلا روی تهران بزارید. مشکلی ندارهدرودمرتضی جان خبری از آپدیت فارسی ساز و رفع مشکلاتش نیست؟سلامیک لیست جدید بروز شدنسخه بروز تعداد بروزرسانی بیشتری نسبت به نسخه اصلی داره 2 لینک به ارسال
nsm1000 16 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 انسالله کی به روز میشه و مشکلش با ووکامرس برطرف میشه؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 طی یکی دو روز آینده 1 لینک به ارسال
Amir. 1561 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 متاسفانه زمان مطلب وردپرسی که منتشر میکردم 15 دقیقه از زمان محلی عقب تره!یعنی ساعت 15:45 دقیقه هستش اما مطلب رو که انتشار میدم زمان انتشار رو میزنه 15:30 !در تنظیمات همکانی هم "زمان محلی" روی تهران انتخاب شده ...چطور میتونم 15 دقیقه زمان وردپرس رو جلو ببرم ؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 ساعت پیش فرض سرور کاملا دقیق ست هست؟ لینک به ارسال
Amir. 1561 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 ساعت پیش فرض سرور کاملا دقیق ست هست؟ دقیق نمیدونماز کجا باید متوجه بشم؟ لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 متاسفانه زمان مطلب وردپرسی که منتشر میکردم 15 دقیقه از زمان محلی عقب تره!یعنی ساعت 15:45 دقیقه هستش اما مطلب رو که انتشار میدم زمان انتشار رو میزنه 15:30 !در تنظیمات همکانی هم "زمان محلی" روی تهران انتخاب شده ...چطور میتونم 15 دقیقه زمان وردپرس رو جلو ببرم ؟دقیق نمیدونماز کجا باید متوجه بشم؟ساعت ربطی به افزونه ندارهافزونه رو غیرفعال کنیدببینید با زمان محلی شما یکسات هست یا نه تنظیمات » عمومی رو هم ببینیداگر تفاوت داشتبا پشتیبان هاست صحبت کنید 3 لینک به ارسال
Amir. 1561 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 ساعت ربطی به افزونه ندارهافزونه رو غیرفعال کنیدببینید با زمان محلی شما یکسات هست یا نهتنظیمات » عمومی رو هم ببینیداگر تفاوت داشتبا پشتیبان هاست صحبت کنیدپاسخ نت افرازاین موضوع را در نظر داشته باشید ساعت سرور میزبان شما برروی ساعت رسمی ایران و بدون مشکل فعال می باشد لذا پیشنهاد می گردد نسبت به بررسی برنامه مورد استفاده اقدام فرمائید. لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 شما توی تنظیمات روی تهران هستید یا utc ؟ وقتی افزونه غیرفعاله ساعتها درست نشون میدن؟ 1 لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 آقا توروخدااااااااااااااا این قضیه ووکامرس رو حل کنید خیلی داره اذیت مون میکنه. لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 آقا توروخدااااااااااااااا این قضیه ووکامرس رو حل کنید خیلی داره اذیت مون میکنه.انجام شده 1 لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 برای من که هنوز مشکل داره! توی این آخرین آپدیتتون نبود یعنی؟ یا این آپدیتی که گفتین روی مخزن وردپرس نیومده و باید دستی نصب کنیم؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 داره آپدیت میشه... لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) داره آپدیت میشه...موچکرم روحانی... ببخشید! موچکرم مرتضی ایول عجب سرعتی! همین الآن آپدیتش اومد روی مخزن ویرایش شده دی 93 توسط دکتر مهندس 2 لینک به ارسال
nsm1000 16 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) درودحیفم اومد از عزیزانی که واقعا بدون هیچ چشم داشتی دارن کار میکنن تشکر نکنم.الان افزونه رو آپدیت کردم خداروشکر مشکل ووکامرس به طور کامل برطرف شدهوتا الان مشکلی ندیدم و اگر دیدم حتما گزارش میدم. دستتون درد نکنه و واقعالذت بردم از خوش قولیتون.این گلم تقدیمتون ویرایش شده دی 93 توسط nsm1000 3 لینک به ارسال
Reka 1 ارسال شده در اسفند 98 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 98 سلام.افزونه پارسی دیت با تقویم سازگاری دارد؟ یعنی پارسی دیت میتونه تقویم های سایت رو شمسی کنه؟ الان پارسی دیت رو من نصب کردم، اما همچنان تقویم ها من میلادی هستن. چه چیزی رو تغییر بدم که پلاگین به درستی تقویم رو شمسی کنه؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری