lawgostar 355 ارسال شده در آذر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 93 سلامتوی لینک زیر ببینید سایت بنده برای اینکه سرعتش بالا بره چکارایی باید بکنم ( طبق سایتی که تست سرعت شده )http://gtmetrix.com/reports/www.lawgostar.com/0bPOmltuی سایت دیگه هم این دو مورد را افت نشون داد ترجمه کردم چیزی دست گیرم نشدRemove query strings from static resourcesServe static content from a cookieless domain لینک به ارسال
bestdata 830 ارسال شده در آذر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 93 توی همین لینکی قرار دادید توضیحات رو نوشتهتوی همین انجمن هم توضیحاتی نوشته شده gtmetrixتوی سایت های انگلیسی و فارسی هم کلی مطلب در این زمینه نوشته شده بهینه سازی سایتبهتره بجای لقمه اماده یکمی هم خودتون وقت بذارید (اگر در سخن تند من، در انتقادهای زننده و تیز و صریح من، تلخیای وجود دارد، این تلخی را بر من ببخشید، اگر معتقدید و می بینید که در آن حقیقتی هست ) 1 لینک به ارسال
lawgostar 355 ارسال شده در آذر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 93 در سخن شما انتقادی هست و بنده هم می دانم حقیقت است . ولی این تندی در این انجمن را تا به حال ندیده ام . دوستان می گفتند سرچ کنید .اگر قراره لقمه آماده نباشه پس همه گشنه می مانند شما هم توی این مسائل شاید به من بگید لقمه آماده می خواهید ولی توی مسائلی که تخصص ندارید شما هم دنبال لقمه اماده اید (اگر در سخن تند من، در انتقادهای زننده و تیز و صریح من، تلخیای وجود دارد، این تلخی را بر من ببخشید، اگر معتقدید و می بینید که در آن حقیقتی هست ) 1 لینک به ارسال
lawgostar 355 ارسال شده در آذر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 93 با تشکر از دوستمون توانستم مشکلم را حل کنم برای این خطا Remove query strings from static resources توی سرچی که من زدم یه کدی دادند کد زیر :function _remove_script_version( $src ){$parts = explode( '?', $src );return $parts[0];}add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );function defer_parsing_of_js ( $url ) {if ( FALSE === strpos( $url, '.js' ) ) return $url;return "$url' async onload='myinit()";}add_filter( 'clean_url', 'defer_parsing_of_js', 11, 1 );گفتند باید توی فانکش بزارید من هرچی تا به اینجا که رسیدم با فانکشن کار کردم سریع سفحه سفید شده فایل فانکشن را میزارم هرجا میدانید باید گذاشته شود بگذاریدfunctions.php لینک به ارسال
bestdata 830 ارسال شده در آذر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 93 این افزونه امیدوارم بدردتون بخوره https://wordpress.org/plugins/remove-query-strings-from-static-resources/ 1 لینک به ارسال
lawgostar 355 ارسال شده در آذر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 93 نصب کردم تنظیماتی ک نداره انجام بدم ؟ لینک به ارسال
bestdata 830 ارسال شده در آذر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 93 خیر لازم نیست کافیه افزونه فعال بشه لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده