sos

پاک کننده خودکار پوشه ی کش

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخوام برای اینکه پوشه ی کش سنگین نشه هر 24 ساعت یک بار خودکار محتویات کل پوش cache مثل عکس ها css , html ih ... که توی پوشه ی پابلیک قرار داره با کورن جاب خودکار پاک بشه

چه دستوری باید استفاده کنم . اینکه کورن اب بسازم و ارجاش بدم که مثلا فایل deleter.php رو فرابخونه مشکلی نیست .

مشکل کدها هست که چطور کل پوشه های موجو د رو توی پوشه ی cache رو هم پیدا کنه و کلا خالیش کنه هست .

ممنون میشم اگر توی پاک کردن فایلا یه راهنمایی کنید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با استفاده از کدهایی مثل زیر لیست فایلها و پوشه های درون یک پوشه رو بدست میاری

http://stackoverflow.com/questions/7121479/listing-all-the-folders-subfolders-and-files-in-a-directory-using-php

بعد این ارایه رو بصورت نزولی سورت میکنید با استفاده از تابع rsort

خب حالا با استفاده از یک حلقه و دستور unlink و rmdir شروع میکنید به پاک کردن محتویات

کد اماده


function rrmdir($dir) {
if (is_dir($dir)) {
$objects = scandir($dir);
foreach ($objects as $object) {
if ($object != "." && $object != "..") {
if (filetype($dir."/".$object) == "dir")
rrmdir($dir."/".$object);
else unlink ($dir."/".$object);
}
}
reset($objects);
rmdir($dir);
}
}

کد دوم


function recursiveRemove($dir) {
$structure = glob(rtrim($dir, "/").'/*');
if (is_array($structure)) {
foreach($structure as $file) {
if (is_dir($file)) recursiveRemove($file);
elseif (is_file($file)) unlink($file);
}
}
rmdir($dir);
}
Usage:
recursiveRemove("test/dir/");

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری