Amir.

مطالب یکسان در صفحات مختلف(شماره صفحات)

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام علیکم

شماره صفحات سایتم(WP-PageNavi) نمایش داده میشه اما مطالب رو تو همه صفحات یه چیز نشون میده

برای مثال

صفحه اول : http://bahjatnews.ir

صفحه دوم : http://bahjatnews.ir/page/2

صفحه سوم : http://bahjatnews.ir/page/3

مشکل از کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا متوجه نشدم

دوستان لطف کنند قالب رو یک نگهای بندازند و راه حل دقیق رو بهم بگن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیاز به اسپم نیست

شما در loop یا همون حلقه خودتون شرطی قرار دادید که فکر میکنیم بر حسب id باشد

باید حلقه قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان این محتویات صفحه اصلی

لطفا یه بررسی بکنید و بگید کدوم قسمتش رو باید تغییر بدم

قسمت اول

<?php get_header(); ?>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/top_content.php'); ?>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/adver_main.php'); ?>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/sidebar_right.php'); ?>

<div class="content_main">
<div class="headermain"><h1><?php single_cat_title(); ?></h1><a href="<?php the_title_rss(); ?>"></a></div>
<div class="border"></div>

<?php if(have_posts()) : ?>
<?php while(have_posts()) : the_post(); ?>

<div class="post">
<a href="<?php the_permalink() ?>">
<div class="image"><?php
$default_attr = array(
'alt' => get_the_title(),
'title' => get_the_title(),
);

the_post_thumbnail( array(122,83) );
?> </div>
</a>
<div class="left">
<div class="title">
<h1>
<div class="icon"></div>
<a href="<?php the_permalink() ?>">
<?php the_title(); ?></a></h1>
</div>
<div class="clear"></div>
<div class="titer">
<h1>
<div class="icon"></div>
<?php $title = get_post_meta($post->ID, 'title', true); ?>

<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php echo $title; ?></a> </h1>
</div>
<p> <?php the_content_rss('', TRUE, '', 40); ?> </p>
</div>
</div>
<div class="clear"></div>
<div class="border"></div>

<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>


</div>

<?php get_footer(); ?>

قسمت دوم

<?php get_header(); ?>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/top_content.php'); ?>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/adver_main.php'); ?>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/sidebar_right.php'); ?>

<div class="content_main">
<div class="headermain"><h1>اخبار شهرستان فومن</h1><a href="<?php the_title_rss(); ?>"></a></div>
<div class="border"></div>

<?php $i=0; $recent = new WP_Query("showposts=7&cat=2"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>

<div class="post">
<a href="<?php the_permalink() ?>">
<div class="image"><?php
$default_attr = array(
'alt' => get_the_title(),
'title' => get_the_title(),
);

the_post_thumbnail( array(122,95) );
?> </div>
</a>
<div class="left">
<div class="title">
<h1>
<div class="icon"></div>
<a href="<?php the_permalink() ?>">
<?php $title = get_post_meta($post->ID, 'title', true); ?>
<?php echo $title; ?>
</a></h1>
</div>
<div class="clear"></div>
<div class="titer">
<h1>



<a href="<?php the_permalink() ?>"><div class="icon"></div><?php the_title(); ?></a> </h1>
</div>
<p> <?php the_content_rss('', TRUE, '', 40); ?> </p>
</div>
</div>
<div class="clear"></div>
<div class="border"></div>

<?php endwhile; ?>
<?php wp_pagenavi(); ?>

</div>

<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر افزونه ای برای سئو دارید باید توی تنظیمات اجزای ارسال دیتا با متد گت را باز بگذارید در اغلب فارسی سازی ها این گزینه ترجمه ی جامعی نشده ولی مفهومش اجازه وجود داشتن عبارتی بعد از نشانی پیوند هاست

اگر خودتون نتونستید گزینه را پیدا کنید از صفحه ی تنظیمات افزونه سئو تون اسکرین شات بزرگ و خوانا بگذارید اینجا

ضمن اینکه من منظورتون رو از قسمت اول و دوم سر در نیاوردم ولی اگر کدهاتون کدهای سری دوم است که پاسختون رو جناب مهدوی فرمودند شما باید کوئری $recent را صفحه بندی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر افزونه ای برای سئو دارید باید توی تنظیمات اجزای ارسال دیتا با متد گت را باز بگذارید در اغلب فارسی سازی ها این گزینه ترجمه ی جامعی نشده ولی مفهومش اجازه وجود داشتن عبارتی بعد از نشانی پیوند هاست

اگر خودتون نتونستید گزینه را پیدا کنید از صفحه ی تنظیمات افزونه سئو تون اسکرین شات بزرگ و خوانا بگذارید اینجا

اصلا متوجه نشدم چی گفتید ؟

از افزونه Wordpress Seo استفاده میکنم

ضمن اینکه من منظورتون رو از قسمت اول و دوم سر در نیاوردم ولی اگر کدهاتون کدهای سری دوم است که پاسختون رو جناب مهدوی فرمودند شما باید کوئری $recent را صفحه بندی کنید

متاسفانه کدنویسی در این حد بلد نیستم.

میسر نیست اصلاح کنید و در همین تاپیک قرار بدید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیاز به توضیح بیشتر

مبتدی هستم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من این مشکل را چند سال پیش داشتم و متاسفانه برنامه نویسیم هم مبتدی هستم برای حل این مشکل باید افزونه WP-PageNavi را تغییر بدید و از افزونه های مشابه استفاده کنید قبلش پیشنهاد می کنم همه افزونه ها را غیر فعال کنید و ابتدا افزونه WP-PageNavi را فعال کنید ببینید همین مشکل وجود داره یا نه اگر مشکل حل نشد صد در صد مشکل از قالب هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیاز به توضیح بیشتر

مبتدی هستم

زوی تب کدها بزنید توضیح کامل داده شده

دوبخش کده یکیش باید به انتهای آرایه کوئری اضافه بشه و دومیش در محلی که قراره صفحه بندی اون کوئری نمایش داده بشه توضیح بیشتری به ذهن من نمی رسه

(مسلما باید آرایه کوئری های صفحه و محل قرار گیری صفحه بندی را خودتان بتوانید تشخیص دهید و اگر نمی توانید باید با یک برنامه نویس در این خصوص هماهنگ کنید)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام


    • توسط sajjad.1156
      با سلام
      دوستان بنده در سایتم از اسلایدر روولوشن استفاده می کنم اما متاسفانه وقتی از 13 لایه بیشتر به هر اسلاید اضافه می کنم خطای ایجکس میده و نمیذاره اسلاید رو ذخیره کنم.
      چه مسئله ای میتونه وجود داشته باشه؟
    • توسط hosseyn
      سلام سایت من به تازگی این مشکل رو پیدا کرده و توی گوگل وب مستر و گوگل سرچ کنسول خطای ایندکس نشدن صفحه اصلی سایت رو میده
      برای تبلیغ گوگل هم از صفحه اصلی ایراد می گرفت ولی با صفحات دیگه مشکلی نداره