saeed313

مشکل دراسکرول داشتن قالب

14 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام

قالب سایت من توسیستم خودم درست نمایش میده ولی تو سیستم های دیگه پایینش اسکرول میندازه به نظرم مشکلش از اینجاست که در فایل css قالب باید یه جایی عدد را به درصد وارد کنم تا در سیستم های مختلف تغییر سایز بده ولی مکان اون کد را نمیدونم کجاست اگر میشه راهنمایی کنید تامشکلم حل بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آدرس سایت رو بدید تا بررسی کنیم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آدرس سایت رو بدید تا بررسی کنیم.

آدرس سایت

درضمن میخوام فاصله برگه های سایت هم کمتر بشه اگر اینهم زحمت بکشید ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باسلام

قالب سایت من توسیستم خودم درست نمایش میده ولی تو سیستم های دیگه پایینش اسکرول میندازه به نظرم مشکلش از اینجاست که در فایل css قالب باید یه جایی عدد را به درصد وارد کنم تا در سیستم های مختلف تغییر سایز بده ولی مکان اون کد را نمیدونم کجاست اگر میشه راهنمایی کنید تامشکلم حل بشه؟

سایتتونو با IE 8 و Chrome 21 امتحان کردم و Scroll نداشت.

با چه مرورگری مشکل داشت؟ قبل از دیدن کوکی و تمپ را حذف کردید؟

آدرس سایت

درضمن میخوام فاصله برگه های سایت هم کمتر بشه اگر اینهم زحمت بکشید ممنونم

متوجه نشدم فاصله برگه های سایت منظورتون کجاست دقیقاً.

اگر منظورتون منو (صفحه اصلی , ارسال اطلاعات ,.... , درباره ما) هست باید در style.css کد زیر را پیدا کنید و عدد 18 را ;padding: 0 18px تغییر بدید.


.art-menu a .t {
font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, Sans-Serif;
font-size: 11px;
font-style: normal;
font-weight: normal;
color: white;
padding: 0 18px;
margin: 0 0px;
line-height: 31px;
text-align: center;
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
با چه مرورگری مشکل داشت؟ قبل از دیدن کوکی و تمپ را حذف کردید؟

خیلی ممنون منظورم همون منوها بود که درست شد

در مورد اسکرول انداختن من با فایرفاکس تست کردم البته باید برم وباسیستم دوستم چک کنم چون مانتیور ایشون با مانیتور من فرق میکنه توسیستم ایشون اینجوریه

الان سیستم من screen resolution روی 1024*768حالا اگر اینو تغییر بدم به1280*720قالب سایت کوچک میشه!!!!

من یادم هست که توفایل css باید یک عددی را به درصد وارد میکردم تا این مشکل پیش نیاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید چون پوسته شما براساس پیکسل ایجاد شده و فیکس هست براساس رزولیشین مانیتورها به اندازه های مختلف نمایش داده میشه. طبیعی هست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید چون پوسته شما براساس پیکسل ایجاد شده و فیکس هست براساس رزولیشین مانیتورها به اندازه های مختلف نمایش داده میشه. طبیعی هست.

خوب یعنی این پوسته راهی نداره که کاری کنم که با رزولوشن های مختلف تغییر سایز بده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب یعنی این پوسته راهی نداره که کاری کنم که با رزولوشن های مختلف تغییر سایز بده؟

باید فایل style.css قالب ویرایش بشه و یا عرض صفحه متناسب با 1024px یا حتی 800px بگیرید یا تبجای مقادیر px توی اون فایل ما به ازاش رو به % بگذارید حداقل یکی از ستون های عمودی باید عرضش متناسب با صفحه کم و زیاد بشه

و برای چک کردن هم نیازی نیست به سیستم دوستتون سر بزنید روی دسکتاپ راست کلیک کنید و پروپرتیز بگیرید و اندازه اسکرین رو از عددی که الان هست (احتمالا 1600 در 900) به 1024 در 768 تغییر بدید و سایتتون رو اصلاح کنید و دوباره رزولیشنتون رو برگردونید به شرایط حاضر

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید فایل style.css قالب ویرایش بشه و یا عرض صفحه متناسب با 1024px یا حتی 800px بگیرید یا تبجای مقادیر px توی اون فایل ما به ازاش رو به % بگذارید حداقل یکی از ستون های عمودی باید عرضش متناسب با صفحه کم و زیاد بشه

و برای چک کردن هم نیازی نیست به سیستم دوستتون سر بزنید روی دسکتاپ راست کلیک کنید و پروپرتیز بگیرید و اندازه اسکرین رو از عددی که الان هست (احتمالا 1600 در 900) به 1024 در 768 تغییر بدید و سایتتون رو اصلاح کنید و دوباره رزولیشنتون رو برگردونید به شرایط حاضر

روال تغییررزولیشن میدونم منظور من اینه که کاری کنم که وقتی کاربر باهر رزولیشنی سایت را دید درست براش نماش بده

میشه زحمت بکشین اوکد خطی که توفایل style.css باید عدد را به درصد وارد کنم بگید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو

روال تغییررزولیشن میدونم منظور من اینه که کاری کنم که وقتی کاربر باهر رزولیشنی سایت را دید درست براش نماش بده

میشه زحمت بکشین اوکد خطی که توفایل style.css باید عدد را به درصد وارد کنم بگید؟

http://forum.wp-parsi.com/topic/2606-%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B2-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-css/page__fromsearch__1

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید فایل style.css قالب ویرایش بشه و یا عرض صفحه متناسب با 1024px یا حتی 800px بگیرید یا تبجای مقادیر px توی اون فایل ما به ازاش رو به % بگذارید حداقل یکی از ستون های عمودی باید عرضش متناسب با صفحه کم و زیاد بشه

و برای چک کردن هم نیازی نیست به سیستم دوستتون سر بزنید روی دسکتاپ راست کلیک کنید و پروپرتیز بگیرید و اندازه اسکرین رو از عددی که الان هست (احتمالا 1600 در 900) به 1024 در 768 تغییر بدید و سایتتون رو اصلاح کنید و دوباره رزولیشنتون رو برگردونید به شرایط حاضر

سلام.تمام اندزه های موجود در استایل رو باید بر اساس درصد تنظیم کنیم یا فقط عرض ها رو؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معمولا نیاز به تغییر در عرض هست و ارتفاع زیاد تاثیری نداره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معمولا نیاز به تغییر در عرض هست و ارتفاع زیاد تاثیری نداره.

تنها عرض body یا تمام عرض ها؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمام عرض های موجود در پوسته که در نمایش عرض پوسته سایتتون تاثیر دارن.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام


    • توسط sajjad.1156
      با سلام
      دوستان بنده در سایتم از اسلایدر روولوشن استفاده می کنم اما متاسفانه وقتی از 13 لایه بیشتر به هر اسلاید اضافه می کنم خطای ایجکس میده و نمیذاره اسلاید رو ذخیره کنم.
      چه مسئله ای میتونه وجود داشته باشه؟
    • توسط hosseyn
      سلام سایت من به تازگی این مشکل رو پیدا کرده و توی گوگل وب مستر و گوگل سرچ کنسول خطای ایندکس نشدن صفحه اصلی سایت رو میده
      برای تبلیغ گوگل هم از صفحه اصلی ایراد می گرفت ولی با صفحات دیگه مشکلی نداره