Greatone 0 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 من نمیتونم متن هایی که توی یک تم هست رو پیدا کنماینا معمولا کجان ؟داخل کدم فایلن؟ لینک به ارسال
علی زینلی 2114 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 با سلام و عرض خوش آمد گویی.این چیزی نیست که یه نفر بتونه بهش جواب قطعی بده.بستگی داره که این متنی که شما میگین مربوط به کدوم یکی از فایل های PHP باشه.یا شاید اصلاً لودشون از توی فایل های خارج از پوسته هست.باید ببینید که قالبتون احیاناً از فایل خارجی ای (مثلاً پوشه های Language یا PHP های جداگانه استفاده نمیکنن) البتّه اینطور قالب ها خیلی کم هستن.__________معمولاً قالب ها از فایل های اصلی خودشون متن هاشون رو میگیرن.برای مثال متن های داخل پست:single.phpیا در صفحه ابتداییindex.phpممکن هم هست برخی از متن ها در تنظیمات قالب وجود داشته باشن و اصلاً نیازی نباشه که فایل های قالب رو ویرایش کنید._________آدرس برای ویرایش قالب در داخل وردپرس:پنل وردپرستون » نمایش » ویرایشگر_________اگر گشتید و متوجّه نشدید بهتره توی همین انجمن اون متن خاص رو به همراه نمونه آنلاین بگذارید و یا ایمیل یکی از برنامه نویس ها رو داشته باشین تا به صورت مستقیم باهاشون صحبت کنید(زیاد درگیر موارد اوّلیه نشین اون ها برای قالب های خاصی هستن که به زبان ساده میشه گفت قفل شدن) 1 لینک به ارسال
Greatone 0 ارسال شده در مهر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 با سلام و عرض خوش آمد گویی.این چیزی نیست که یه نفر بتونه بهش جواب قطعی بده.بستگی داره که این متنی که شما میگین مربوط به کدوم یکی از فایل های PHP باشه.یا شاید اصلاً لودشون از توی فایل های خارج از پوسته هست.باید ببینید که قالبتون احیاناً از فایل خارجی ای (مثلاً پوشه های Language یا PHP های جداگانه استفاده نمیکنن) البتّه اینطور قالب ها خیلی کم هستن.__________معمولاً قالب ها از فایل های اصلی خودشون متن هاشون رو میگیرن.برای مثال متن های داخل پست:single.phpیا در صفحه ابتداییindex.phpممکن هم هست برخی از متن ها در تنظیمات قالب وجود داشته باشن و اصلاً نیازی نباشه که فایل های قالب رو ویرایش کنید._________آدرس برای ویرایش قالب در داخل وردپرس:پنل وردپرستون » نمایش » ویرایشگر_________اگر گشتید و متوجّه نشدید بهتره توی همین انجمن اون متن خاص رو به همراه نمونه آنلاین بگذارید و یا ایمیل یکی از برنامه نویس ها رو داشته باشین تا به صورت مستقیم باهاشون صحبت کنید(زیاد درگیر موارد اوّلیه نشین اون ها برای قالب های خاصی هستن که به زبان ساده میشه گفت قفل شدن)ممنون از جوابقالبی که دارم روش کار میکنم : Catch Kathmandu هست قالب معروفیهفکر میکردم با inspect element کروم بتونم گیرش بیارم اما همش منو میفرسته به style.css لینک به ارسال
علی زینلی 2114 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 اگه یه لینک از سایتتون و متنی که میخواین تغییرش بدین بذارین راحت تر میشه کمکتون کرد.inspect element درواقع کاری نمیکنه ، چون PHP یه زبان نمایشی نیست و فقط یه سری HTML به شما نمایش داده میشه ، و مهم تر از اون معلوم نیست که اون نوشته در کجای قالب شما قرار داره. 1 لینک به ارسال
Greatone 0 ارسال شده در مهر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 اگه یه لینک از سایتتون و متنی که میخواین تغییرش بدین بذارین راحت تر میشه کمکتون کرد.inspect element درواقع کاری نمیکنه ، چون PHP یه زبان نمایشی نیست و فقط یه سری HTML به شما نمایش داده میشه ، و مهم تر از اون معلوم نیست که اون نوشته در کجای قالب شما قرار داره.ببینید این تم رو دانلود کردم :http://takgraphist.ir/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7-catch-kathmandu-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C/اما بجز فوترش هیچجاش فارسی نشد و انگلیسی مونده مثل اولشبعد امدم خودم فارسی کنم اون چند تا نوشته رو اصلا هرچی فایل ها رو میگردم گیر نمیارماخرش php باید به یجا لینک بده و اون چند خط نوشته یجا قرار دارن حتمااما دونه دونه فایل ها رو باز میکنم و پیدا نمیکنم لینک به ارسال
علی زینلی 2114 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 خب دوست عزیز ، من تا زمانی که ندونم شما از چه قسمت قالب و چی رو میخواین پاک کنید چجوری کمکتون کنم؟اگر میتونید این آیدی یاهو من هست:anwalt_ali@yahoo.com لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری