webbarg 46 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 سلام و خسته نباشید .عید تمامی دوستان مبارک .من برای نمایش لیست آخرین کاربران عضو شده در سایت از کد زیر استفاده می کنم که می تونم بهش تعداد کاربران + اواتار + لینک به صفحه را داشته باشم :<?php$blogusers = get_users('orderby=ID&order=DESC&number=11');foreach ($blogusers as $user) {echo '<li><a href="'.get_author_posts_url($user->ID).'">' .get_avatar($user->user_email, 55)."</a></li>";}?>حالا می خوام فقط و فقط کاربران یک گروه مثلا فقط "مشترک ها" یا " ویرایشگر ها " را نشون بده و دیگر گروه های عضو شده را نمایش نشده . لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 <?php$blogusers = get_users('role=editor&orderby=ID&order=DESC&number=11');foreach ($blogusers as $user) {echo '<li><a href="'.get_author_posts_url($user->ID).'">' .get_avatar($user->user_email, 55)."</a></li>";}?> 1 لینک به ارسال
webbarg 46 ارسال شده در مهر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 پیشاپیش تشکر از دوستان ، متندات را کامل نخونده بودم .مجدد که مطالعه کردم متوجه شدم rol را اضافه کردم درست شد . لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری