The Gladiator 9 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 سلام روزتون به خیر دوستانمن افزونه page navi رو نصب کردم .... منتها برای صفحاتی که محتوای فارسی دارند .... چجوری اعداد انگلیسی رو توی افزونه page navi فارسی کنم؟منظورم همونیه که نوشته page 1 of 2ممنون میشم راهنماییم کنید لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5428 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 سلامفکر می کنم اگه پارسی ساز نصب باشه خودکار فارسی کنه. ولی در کل می تونید به استایل خروجی فونت فارسی بدید. 1 لینک به ارسال
The Gladiator 9 ارسال شده در مهر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 سلامفکر می کنم اگه پارسی ساز نصب باشه خودکار فارسی کنه. ولی در کل می تونید به استایل خروجی فونت فارسی بدید.ممنونمحرف شما درسته ولی مشکل من اینه کارفرمل به دلایلی پنل مدیریت سایت رو انگلیسی خواسته ....و اگه فارسی نصب میکردم مشکل حل میشددر مورد فونت فارسی هم اعدادم عوض میشن درسته اما کلمه page و of رو چی کار کنم؟مرسی لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5428 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 داخل کدهای افزونه می تونید پیداش کنید و تغییر بدید. 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری