رفتن به مطلب
mostafa_042

مشکل آپلود فایل در php

پست های پیشنهاد شده

سلام وقت بخیر

من با استفاده از php و jquery یک کد برای آپلود فایل نوشتم ؛ اما مشکل اینجاست که چطور می تونم این فایل هایی که آپلود میشه رو در دیتابیس ذخیره کنم و در صفحه مورد نظر نشون بدم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

آپلود میشه ؛ و مستقیم به خود پوشه آپدیت میشه. می خوام عکسی که آپلود می کنم توی صفحه مورد نظر نمایش داده بشه ؛ در واقع توی وصل کردن به دیتابیس مشکل هست.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سوالتون خیلی کلیه، اطلاعات دقیق تر قرار بدید، شما از آپلودر خود وردپرس استفاده می‎کنید یا نه؟ منظورتون از اتصال به دیتابیس چیه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برادر باید یه سری اطلاعات در نظر بگیری که نشون گر این فایل باشه و بعد از اپلود فایل دستور بدی که اونها توی دیتابیس ذخیره کنه و موقع فراخوانی همون اطلاعات باید از دیتابیس بخونی و بعد از روی سرور خودتون بخونیدش !

البته به رغم کلی بودن سئوالتون منم جوابتون کلی دادم .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ربطی به وردپرس نداره خب ؛ مشکلی هم با فراخوانی و کد نویسی پی اچ پی ندارم ؛ توی دستوراتی که برای ساخت جدول برای آپلود هست مشکل دارم. (نمی دونم باز منظور رو رسوندم یا نه)

ویرایش شده توسط mostafa_042

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

خب یک جدول با فیلدهای id,name,size,dir,ip,user_id در نظر بگیرید

id که عددی auto increment

name که اسم فایل در هنگام ارسال به کاربر

size مشخصه

dir هم مسیر ذخیره فایل روی سرور

ip هم آی پی آپلود کننده

user_id هم شماره کاربر

همین ها کافی است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

این بستگی به خودت داره که چطور چیزی می خواهی ذخیره کنی ! ولی همین ها که آقا رضا نوشتن کافی هست برای یه نمونه اولیه ! مگه اینکه اپلود شما در جاهای خاصی استفاده بشه !

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

من الان از توابع وردپرس برای آپلود استفاده کردم. مشکل اینجاست که وقتی ارسال رو میزنم عکس آپلود میشه اما لینکش توی دیتابیس ذخیره نمیشه (با توجه به اینکه جداول مورد نظر ساخته شده. ) اما وقتی type فیلد رو تغییر میدم مثلا به تکست اطلاعات توی دیتابس ذخیره میشه. می خواستم بدونم مشکل کجاست ؟ خواهشا راهنمایی کنید.


<form id="featured_upload" method="post" action="#" enctype="multipart/form-data">
<input type="file" name="my_image_upload" id="my_image_upload" multiple="false" />
<input type="hidden" name="post_id" id="post_id" value="55" />
<?php wp_nonce_field( 'my_image_upload', 'my_image_upload_nonce' ); ?>
<input id="submit_my_image_upload" name="submit_my_image_upload" type="submit" value="Upload" />
</form>


<?php
// Check that the nonce is valid, and the user can edit this post.
if (
isset( $_POST['my_image_upload_nonce'], $_POST['post_id'] )
&& wp_verify_nonce( $_POST['my_image_upload_nonce'], 'my_image_upload' )
&& current_user_can( 'edit_post', $_POST['post_id'] )
) {
// The nonce was valid and the user has the capabilities, it is safe to continue.
// These files need to be included as dependencies when on the front end.
require_once( ABSPATH . 'wp-admin/includes/image.php' );
require_once( ABSPATH . 'wp-admin/includes/file.php' );
require_once( ABSPATH . 'wp-admin/includes/media.php' );

// Let WordPress handle the upload.
// Remember, 'my_image_upload' is the name of our file input in our form above.
$attachment_id = media_handle_upload( 'my_image_upload', $_POST['post_id'] );

if ( is_wp_error( $attachment_id ) ) {
// There was an error uploading the image.
} else {
// The image was uploaded successfully!
}
} else {
// The security check failed, maybe show the user an error.
}

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...