ebham 0 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلام بعد از نصب این افزونه این مشکل برای من پیش اومد وقتی میخام پست جدید بگذارم این دو پیغام میادممنون میشم کمکم کنید لینک به ارسال
majid1889 733 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 وارد فایل class-wpseo-meta.php افزونه بشیدخطوط 450-452 رو حذف یا کامنت کنید ! 1 لینک به ارسال
ebham 0 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) خط 451 اینه : $field_defs['authorship']['options']['-'] = sprintf( $field_defs['authorship']['options']['-'], ( ( isset( $options[ 'noauthorship-' . $post_type ] ) && $options[ 'noauthorship-' . $post_type ] === true ) ? __( 'don\'t show', 'wordpress-seo' ) : __( 'show', 'wordpress-seo' ) ) );خط 694 اینه :if ( 'checkbox' === $meta_box['type'] ) { ویرایش شده شهریور 93 توسط ebham لینک به ارسال
ebham 0 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 وارد فایل class-wpseo-meta.php افزونه بشیدخطوط 450-452 رو حذف یا کامنت کنید !خط 451 اینه : $field_defs['authorship']['options']['-'] = sprintf( $field_defs['authorship']['options']['-'], ( ( isset( $options[ 'noauthorship-' . $post_type ] ) && $options[ 'noauthorship-' . $post_type ] === true ) ? __( 'don\'t show', 'wordpress-seo' ) : __( 'show', 'wordpress-seo' ) ) );خط 694 اینه :if ( 'checkbox' === $meta_box['type'] ) { لینک به ارسال
majid1889 733 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 1. چرا دوبار پست دادید ؟؟!!!!2. خط 694 به من چه ؟! :|3. اون خطوطی رو که گفتم حذف کنید چرا اینجا گذاشتید ؟!!!! لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری