dangmiong

مشکل دامین پارک شده در وردپرس

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان.من دامین nikmobile.ir رو دارم و امروز nikmobile.com رو هم پارک کردم روش،اما وقتی میرم توی .کام ، فونت بخش هایی مثل ابزارک ها،فوتر، زیرهدر، با .ای ار همخونی نداره.

کسی میدونه باید چیکار کنم؟ ممنون :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کدهای header.php رو بزارید لطفا

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<!DOCTYPE html>
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<link href="http://nikmobile.ir/wp-content/uploads/2014/07/favicon.ico" rel="shortcut icon">


<title><?php
if (is_home ()) { bloginfo('name'); }
elseif (is_category()) {single_cat_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name');}
elseif (is_single()) {single_post_title();}
elseif (is_page()) {bloginfo('name'); echo ': '; single_post_title();}
else {wp_title('',true);}
?></title>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
<meta http-equiv="Content-Language" content="fa">
<meta name="robots" content="index,follow">

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>">
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>">
<!--[if IE]><script src="http://html5shim.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/styleie.css"><![endif]-->
<script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/files/jquery.min.js"></script>
<script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/files/scroll.js"></script>
<script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/files/tooltip.js"></script>
<?php wp_head(); ?>

</head>
<body><div align="center">
<div class="scrollToTop"><a href="#" onclick="return false;"></a></div>
<div id="social-icons"><a href="/feed" title="RSS"><div id="social-icon1"></div></a><a href="#" title="Facebook"><div id="social-icon2"></div></a><a href="#" title="Twitter"><div id="social-icon3"></div></a></div>
<!-- Top --><div id="top"><div id="top2"></div></div>
<!-- Main --><div id="main">
<!-- Newsletter -->
<form id="newsletter" action="http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify" method="post" target="popupwindow" onsubmit="window.open('http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=nikmobile/ZHsp', 'popupwindow', 'scrollbars=yes,width=550,height=520');return true">
<input type="text" id="newsletter-text" name="email" value="Enter your email..." onblur="if(this.value=='') this.value='Enter your email...';" onfocus="if(this.value=='Enter your email...') this.value='';">
<input type="hidden" value="nikmobile/ZHsp" name="uri"/>
<input type="hidden" name="loc" value="en_US"/>
<input type="submit" id="newsletter-submit" value="">
<span id="newsletter-members">
امروز <?php echo jdate('j F Y'); ?>
</span>
</form>
<!-- Logo -->
<div id="logo"></div>
<div id="logo2"><?php if(is_single() OR is_page()) { ?><h2><?php bloginfo('description'); ?></h2><?php } else { ?><h1><?php bloginfo('description'); ?></h1><?php } ?></div>
<!-- //Logo -->
<div class="clear"></div>
<!-- Navbar --><nav>
<a href="/index.php" title="صفحه اصلی">صفحه اصلی</a>
<a href="http://shop.nikmobile.ir" title="فروشگاه">فروشگاه</a>
<a href="/contact" title="تماس با ما">تماس با ما</a>
<a href="/online-games" title="بازی آنلاین">بازی آنلاین</a>
<a href="/sitemap.xml" title="نقشه سایت">نقشه سایت</a>

<form role="search" method="get" id="search" action="/">
<input type="search" name="s" id="search-text" value="جستجو در مطالب سایت..." onblur="if(this.value=='') this.value='جستجو در مطالب سایت...';" onfocus="if(this.value=='جستجو در مطالب سایت...') this.value='';">
<input type="submit" id="search-submit" value="">
</form>
<!-- //Navbar --></nav>
<!-- ADS --><section id="ads">
<div id="ads-right">
<a href="http://aralchat.ir" title="تبلیغات"><img src="http://nikmobile.ir/wp-content/uploads/2014/08/72358089335195242268.gif" width="468" height="60" alt="تبلیغات" title="تبلیغات"></a>
<p align="center"><a href="http://shop.nikmobile.ir/product.php?id=430" target="_blank"><img border="0" src="http://nikmobile.ir/wp-content/uploads/2014/08/bhdandriod2-1.gif"width="468" alt="تبلیغات" height="60">
</div>
<div id="ads-left">
<a href="/ads" title="تبلیغات"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/390x130.jpg" width="390" height="130" alt="تبلیغات" title="تبلیغات"></a>
</div>
<!-- //ADS --></section>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که متوجّه نمیشم! جفتشون که یکی هستند :|

درضمن اگر قصد دارید که دامنه آی آرتون رو ببندید بهتره از کد های ریدایرکت پس از چند ثانیه استفاده کنید که آدرس جدید رو به کاربراتون اطلاع بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با مرورگر فایرفاکس جفتشون یکی نیست! با ریدایرکت 301 این مشکل حل میشه؟

ویرایش شده در توسط dangmiong
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اگر جای شما بودم از یه همچین کدی استفاده میکردم که هم کاربران بتونن اسم سایت رو ببینن هم یکم کلاسش بالا تره :D

  <head>     
<title>انتقال آدرس سایت</title>
<meta http-equiv="refresh" content="10;URL=http://nikmobile.com'" />
</head>
<h1>WwW.NikMoBile.CoM</h1>
<p>آدرس سایت به <a href="www.nikmobile.com>WwW.NikMoBile.CoM</a></p>
<p>چنانچه پس از 10 ثانیه به صفحه جدید منتقل نشدید بر روی لینک زیر کلیک فرمایید</p>
<p> <a href="http://nikmobile.com">WwW.NikMoBile.CoM</a></p>
<a href=www.nikmobile.com><img src="http://yourbanner.jpg=></a>
</body>
</html>

ویرایش شده در توسط anwalt
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دامنه رو به صورت 301 ریدایرکت کردم و متاسفانه قالب همچنان خرابه روی دامین .کام -- دوستان راهنمایی کنید لطفا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahdiBo
      با سلام 
      من نیاز دارم که بتونم به صورت دستی و دلخواه جدا از محصولات بتونم فاکتوری برای مشتری داخل پنل کاربریش ایجاد کنم 
      و کاربر بتونه اونو پرداخت کنه با دراگاه
       
      میخواستم بدونم افزونه ای هست برای این کار؟ رایگان یا پولی فرقی نداره
      ممنون مبشم کسی بتونه کمکم کنه 
    • توسط nasenaderi

      سلام به همه عزیزان
      مدتی هست هنگام افزودن محصول جدید ، قسمت برچسب هام تغییر کرد و حالت عادی نداره در عکس توضیح دادم
      الان میخوام مثل قبل بشه
      چون از افزونه wordpress-keyword-tool استفاده میکنم و الان دیگه برچسب ها رو وارد نمیکنه
      البته در قسمت نوشته ها این مشکل رو ندارم
      لطفا اگر میتونید کمکم کنید

    • توسط amiriii
      سلام
      برای فروش فایل دانلودی تو ووکامرس مسیر فایل رو از رسانه ها میدم به ووکامرس
      کاربر بعد از خرید وقتی رو لینک میزنه در ابتدا بصورت کلید هست ادرس یو ار ال ولی بعد وقتی دانلود منیجر شروع به دانلود میکنه
      مسیر فایل رو روی هاست نشون میده
      اینطوری کلا قابلیت انقضای فایلهام بی معنی میشه
      چون اون لینکو ذخیره کنه هر جا و به هر کس بده میتونه دانلود کنه
      چطور میتونم اون مسیر که فایل دانلود میشه رو بصورت کد گذاری شده نمایش بدم به خریدار

       

    • توسط msne
      سلام. چطور میشه وقتی یه کاربر اطلاعات گرویتی فرم رو پر و ارسال میکنه، خودش هم اطلاعات فرمی که پر کرده رو ببینه؟ مثلا توی حساب کاربریش
    • توسط mobin05
      سلام دوستان خسته نباشید من خیلی مشکلم هاده لطفا کمک کنید من سایتم و پیوند های یکتارو که از حالت ساده خارج میکنم تمام صفحات غیر از صفحه اصلی ارور 404 میده افزونه هارو غیر فعال کذدم نشده ، از روش هایی که تو همه سایت ها میگن استفاده کردم نشده ، فایل hatcc... و پاکم کردم نشده دسترسی و از 644 به 755 تغییر داد نشده