barayand

اتصال پست های افزونه edd به پست های اصلی وردپرس

10 پست در این موضوع قرار دارد

درود!

دیگه از اسم تاپیک معلومه .

ایا راهی هست بشه اتصالش داد و پست های edd در پست های اصلی وردپرس نشون بده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تیم توسعه پارسیش در ارتباط باشید بهتر می تونن بهتون کمک کنن

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان 1 ماهه دارم رو قالب و افزونه ها میچرخم ولی به هیچ کجا نرسیدم.اینی که میگین لینکی چیزی نداره؟

اصلا اگر افزونه edd رو بیخیال شیم من میخوام کاری کنم که وقتی پستی در وردپرس زده میشه اون فایل هم به فروش برسه و بعدش دانلود بشه بدون هیچ پسوندی برای دامین . مثلا پست زده میشه در وردپرس و میگه قیمت 3 تومن برای خرید بر روی این جا کلیک کنید و شما کلیک میکنید و بعد از پرداخت شما فایل رو دانلود میکنی. الان مشکل من این جاست که چیکار کنم برای این کار

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید از افزونه وردپرس دانلود در ازای پرداخت استفاده کنید فکر کنم بدرد بخوره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لینک افزونه رو میشه قرار بدین بی زحمت؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار خیلی ساده‌ای هست، شما نیاز دارید تا توی کوئری پست‌های قالبتون رو تغییر بدید و پست تایپ (Post Types) دانلود رو هم نشون بدید:


$query = new WP_Query( array( 'post_type' => array( 'post', 'download' ) ) );

هم چنین شما میتونید از قالب های مخصوصی هم که برای EDD حاضر شده استفاده کنید.

اگه با عوض کردن کوئری آشنا نبودید، فایل index.php قالبتون رو اینجا قرار بدید تا بررسی کنم.

موفق باشید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
/**
* Front to the WordPress application. This file doesn't do anything, but loads
* wp-blog-header.php which does and tells WordPress to load the theme.
*
* @package WordPress
*/
/**
* Tells WordPress to load the WordPress theme and output it.
*
* @var bool
*/
define('WP_USE_THEMES', true);
/** Loads the WordPress Environment and Template */
require( dirname( __FILE__ ) . '/wp-blog-header.php' );

دوستان حالا بنده به ووکامرس رفتم ولی قالب جریده رو ریختم تونستم کارایی رو بکنم ولی میزنم پرداخت یا سبد خرید به سمت ارور 404 میره و میگه همچین چیزی موجود نیست. این یکی مشکلش کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور من فایل index.php قالبتون هست نه وردپرس.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php get_header(); ?>

<?php

if( tie_get_option('on_home') != 'boxes' ): ?>

<div class="content-wrap">

<div class="content">

<?php

get_template_part( 'includes/slider' ); // Get Slider template

get_template_part( 'loop', 'index' );

if ($wp_query->max_num_pages > 1) tie_pagenavi();

?>

</div><!-- .content /-->

<?php get_sidebar(); ?>

<?php

else:

?>

<div class="content-wrap">

<div class="content">

<?php

get_template_part( 'includes/slider' ); // Get Slider template

$cats = get_option( 'tie_home_cats1' ) ;

if($cats)

foreach ($cats as $cat) tie_get_home_cats($cat);

?>

</div><!-- .content /-->

<?php

get_sidebar('home1');

$cats2 = get_option( 'tie_home_cats2' ) ;

if($cats2)

foreach ($cats2 as $cat2) tie_get_wide_home_cats($cat2);

$cats3 = get_option( 'tie_home_cats3' ) ;

if($cats3): ?>

<div class="content-wrap">

<div class="content">

<?php

foreach ($cats3 as $cat3) tie_get_home_cats($cat3);

?>

</div><!-- .content /-->

<?php

get_sidebar('home2');

endif; // cat3 if

$cats4 = get_option( 'tie_home_cats4' ) ;

if($cats4)

foreach ($cats4 as $cat4) tie_get_wide_home_cats($cat4);

endif;

?>

<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hossein.hz
      سلام وقتتون بخیر
      من افزونه Slide Anything را در سایتم نصب نمودم ولی بعد از آن متوجه به هم ریختگی افزونه در صفحات سایتم شدم.
      خیلی دوست داشتم از این افزونه تو سایتم به عنوان اسلایدر استفاده کنم؛ افزونه های دیگه را بررسی کردم و متأسفانه، فقط این افزونه به دردم میخوره.
      میشه لطفاً بفرمایید این مسئله چطوری حل میشه، اگر راهی هست چطوری انجام میشه؟ بسیار ممنونم

    • توسط sina_ebrahimi
      سلام 
      من از betheme استفاده میکنم و یک قالبی انتخاب کردم حالا توی این قالب یه دکمه هست به نام buy now  . میخوام حذف کنم .
      چطور می تونم حذف کنم ؟؟؟؟؟

    • توسط amiriii
      سلام
      برای فروش فایل دانلودی تو ووکامرس مسیر فایل رو از رسانه ها میدم به ووکامرس
      کاربر بعد از خرید وقتی رو لینک میزنه در ابتدا بصورت کلید هست ادرس یو ار ال ولی بعد وقتی دانلود منیجر شروع به دانلود میکنه
      مسیر فایل رو روی هاست نشون میده
      اینطوری کلا قابلیت انقضای فایلهام بی معنی میشه
      چون اون لینکو ذخیره کنه هر جا و به هر کس بده میتونه دانلود کنه
      چطور میتونم اون مسیر که فایل دانلود میشه رو بصورت کد گذاری شده نمایش بدم به خریدار

       

    • توسط david7222222222
      چطور میتونم تقویم یک افزونه ی وردپرس رو شمسی کنم ؟ از تقویم این افزونه برای حسابداری و ثبت قرار ملاقات استفاده میشه و باید در نمایش هم کاملا شمسی باشه.لطفا کمک کنید ممنون
    • توسط Sa۱۹۹۹eed
      سلام
      من فایل های سایتمو اخیرا انتقال دادم به هاست دانلود که فقط دسترسی اف تی پی دارم بهش
      سایت من با https باز میشه ولی هاست دانلود با http
      اول مشکلم این بود که سایتم خودکار هاست دانلود رو هم ریدایرکت میکرد به https و فایل دانلود نمیشد و در واقع وارد هاست دانلود نمیشد اصلا
      که این مشکلو با پشتیبانی هاستم در میون گذاشتم و این مشکل رو رفع کردن و دیگه ریدایرکت نمیشه به  https
       
      اما همون پشتیبانی هاست میگه که با پاک کردن کش مرورگر هر دستگاه این مشکل برطرف میشه که امتحان هم کردم درست میگفت
      منتهی خب من الان کش مرورگر خودمو میتونم پاک کنم
      واسه کاربرام رو که نمیتونم پاک کنم
      با  چندتا دستگاه که قبلا وارد سایت شده بودم امتحان کردم تا وقتی کش مرورگر پاک نشه دانلود نمیشه به هیچ وجه 
      و تمام کاربرایی که قبلا یکبار هم وارد سایتم وارد شدن دیگه نمیتونن دانلود کنن ...
      تنها راهی که تونستم پیدا کنم برای حل کردنش اینه که سایت خودم رو از https به http تبدیل کنم
      که نمیخوام اینکارو کنم
       
      سایت: https://rayamoviez.com
      کسی میدونه این مشکلو چجوری میشه حل کرد؟؟؟؟؟!!!!!