Omidn1996 157 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان اگر من دو مقدار pass و username داشته باشم باید چطوری هر دو رو اعتبار سنجی کنم؟ با کدوم یکی از روش های زیر؟isset(($_POST['pass']) && ($_POST['username']))isset(($_POST['pass']) & ($_POST['username']))isset(($_POST['pass']) , ($_POST['username']))isset(($_POST['pass'] && $_POST['username']))isset(($_POST['pass'], $_POST['username']))و ..... نقل قول لینک به ارسال
Ghasem Paran 333 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 isset($_POST['pass'] , $_POST['username'])isset($_POST['pass']) && isset($_POST['username']) 5 نقل قول لینک به ارسال
Omidn1996 157 ارسال شده در مرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 مرسی ممنون، با empty هم بخوام کار کنم به همین صورتِ؟ نقل قول لینک به ارسال
kasra 4,929 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 به این صورت :isset( $_POST['pass'] ) && ! empty( $_POST['pass'] ) 3 نقل قول لینک به ارسال
Omidn1996 157 ارسال شده در مرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 به این صورت :isset( $_POST['pass'] ) && ! empty( $_POST['pass'] )مرسی ، نه منظورم این بود اگر بخوام با EMPTY هم چند ورودی رو چک کنم باید همینکار رو بکنم فقط به جای isset بزارم !empty?آخه من این کارو میکنم ولی ارور میده نقل قول لینک به ارسال
Ghasem Paran 333 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 مرسی ، نه منظورم این بود اگر بخوام با EMPTY هم چند ورودی رو چک کنم باید همینکار رو بکنم فقط به جای isset بزارم !empty?آخه من این کارو میکنم ولی ارور میدهنه نمیشه ، باید جدا جدا چک کنید.empty($_POST['pass']) && empty($_POST['username']) 3 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .