Omidn1996 157 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان اگر من دو مقدار pass و username داشته باشم باید چطوری هر دو رو اعتبار سنجی کنم؟ با کدوم یکی از روش های زیر؟isset(($_POST['pass']) && ($_POST['username']))isset(($_POST['pass']) & ($_POST['username']))isset(($_POST['pass']) , ($_POST['username']))isset(($_POST['pass'] && $_POST['username']))isset(($_POST['pass'], $_POST['username']))و ..... لینک به ارسال
Ghasem Paran 333 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 isset($_POST['pass'] , $_POST['username'])isset($_POST['pass']) && isset($_POST['username']) 5 لینک به ارسال
Omidn1996 157 ارسال شده در مرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 مرسی ممنون، با empty هم بخوام کار کنم به همین صورتِ؟ لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 به این صورت :isset( $_POST['pass'] ) && ! empty( $_POST['pass'] ) 3 لینک به ارسال
Omidn1996 157 ارسال شده در مرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 به این صورت :isset( $_POST['pass'] ) && ! empty( $_POST['pass'] )مرسی ، نه منظورم این بود اگر بخوام با EMPTY هم چند ورودی رو چک کنم باید همینکار رو بکنم فقط به جای isset بزارم !empty?آخه من این کارو میکنم ولی ارور میده لینک به ارسال
Ghasem Paran 333 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 مرسی ، نه منظورم این بود اگر بخوام با EMPTY هم چند ورودی رو چک کنم باید همینکار رو بکنم فقط به جای isset بزارم !empty?آخه من این کارو میکنم ولی ارور میدهنه نمیشه ، باید جدا جدا چک کنید.empty($_POST['pass']) && empty($_POST['username']) 3 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری