amiredevil 0 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلام آدرس ها تو سایتم به هم ریخته و همه مقاله ها با یک آدرس در اومدن (زندگینامهپگاهآهنگرانی) . مقاله جدید هم میزنم آدرسش باز مشابه میشه. اصلا نمیدونم چیکار کنم حتی کل فایل ها رو تو رووت سرور ریختم بازم درست نشده (آدرس سایت : movietime.ir ) لینک به ارسال
مرتضی نظری 4182 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 توی تنظیمات پیوند یکتا چه چیزی وارد کردید؟ همچنین اگر مقدار پیوند یکتا مورد تایید شما هست، سطح دسترسی فایل اچ تی اکسس سایت رو به 777 تغییر بدید و بعدش یک بار دیگه تنظیمات پیوند یکتا رو ذخیره کنید... بعد دوباره فایل اچ تی اکسس رو تغییر سطح دسترسی به 444 بدید... 1 لینک به ارسال
amiredevil 0 ارسال شده در مرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) جناب همیار من تازه وارد هستم. محل تغییر تنظیمات پیوند یکتا کجاست؟سرور من ویندوز هست و 777 و 444 نداره همه تنظیمات رو ببرم رو خواندنی و نوشتنی درست میشه؟ ویرایش شده مرداد 93 توسط amiredevil لینک به ارسال
مرتضی نظری 4182 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلامادرس پیوند یکتا در این قسمت درست میشه:/wp-admin/options-permalink.phpبله همون نوشتنش رو فعال کنید و بعدا غیر فعال کنید(بعد ذخیره سازی پیوند یکتا) 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری