دکتر مهندس 687 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلامیکی از مشکلاتی که اکثر وردپرسی های ناوارد مثل من باهاش درگیر هستن اینه که نمیدونن چطوری باید کدهای افزونه جدید رو با افزونه های قبلی مثل جلالی جایگزین کنند. چونکه تقریبا تمام پوسته ها با جلالی طراحی می شده اند و کدهای جلالی توشون به کار رفته.بعنوان اولین درخواست کمک، خودم درخواست دارم که راهنمایی کنید کدهای هدر سایت من رو که برای جلالی نوشته شده با کدهای پارسی ساز جایگزین کنم.این هم کدش هست: <div class="date"> آخرین بروز رسانی: <?php $db_date = $wpdb->get_var("SELECT post_date FROM $wpdb->posts WHERE post_type='post' AND post_status='publish' ORDER BY ID DESC LIMIT 1"); $date_format ="H:i:s - l j F Y"; echo jdate($date_format, strtotime($db_date)); ?></div> لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 تابع اصلی افزونه parsidate هست که باید جایگزین jdate شود 3 لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در مرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 تابع اصلی افزونه parsidate هست که باید جایگزین jdate شودیعنی فقط همین دو کلمه رو جایگزین کنم درست میشه؟ لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در مرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 تست کنیدچقد آسون بود! درست شد 1 لینک به ارسال
fereshtehst 0 ارسال شده در مهر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 99 خیلی این پست بهم کمک کرد....مشکلم حل شد...ممنونننننننننننننننننننننننن لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری