fardin024 1 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 با سلام ، مدتی میشه که از پلاگین پارسی ساز : wp-parsidate استفاده میکنم .مشکل خاصی نداشتم باهاش جز یک مورد اون هم نمایش تاریخ روز .وقتی از پلاگین وردپرس جلالی استفاده میکردیم . از کد : <?php echo jdate ('l, j F , Y') ; ?>استفاده میکردیم . که بعد از غیر فعال کردن پلاگین جلالی و استفاده از پلاگین پارسی دیتا طبیعتا جواب نمیده .میخواستم بدونم کد جایگزینی وجود داره یا خیر !در حال حاضر از کد :<?php echo date ('l, j F , Y') ; ?>استفاده میکنم که تاریخ به میلادی نشون میده .ممنون میشم راهنمایی کنید . لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 <?php echo parsidate('l, j F , Y',$datetime='now',$lang='per') ?> 4 لینک به ارسال
Rohani 389 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 کد مربوط برای نمایش تاریخ و ساعت :<?php echo parsidate ('امروز : l, j F , Y | ساعت : H:i:s') ; ?>کد مربوط برای نمایش فقط تاریخ :<?php echo parsidate ('امروز : l, j F , Y ') ; ?>برای برداشتن نوسته "امروز" و "ساعت" میتونید نوشته رو از کد اصلی پاک کنید. 4 لینک به ارسال
goldenfont 39 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 دوستان عزیز با این کد تاریخ با اعداد فارسی نمایش داده میشه ، به همین دلیل وقتی فونت براش میذاری اعداد رو با اون فونت نمایش نمیده و مثلا امروز فقط کلمه جمعه رو با این فونت نمایش میدهاز تنظیمات هم تیک گزینه پارسی سازی اعداد تاریخ خا رو نزدممن میخوام تاریخ رو با اعداد انگلیسی نمایش بدهچطور میتونم کاری کنم خروجی که نمایش میده با اعداد انگلیسی باشه ؟ممنون لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 $lang رو روی en بزارید. 3 لینک به ارسال
bnyamin2012 1 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 سلامبا چه دستوری میشه هم میلادی هم شمسی و هم قمری رو نشون دادمثلاامروز شنبه 27 ابان 1393 مصادف با 17 رجب 1422 و 30 مارس 2014 لینک به ارسال
houshmand08 0 ارسال شده در آبان 97 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 97 (ویرایش شده) سلام من یه مشکلی با این افزونه دارم لطفا راهنمایی کنید توی ادمین تاریخی رو که نشون می ده دقیقا درسته یعنی برای الان می زنه (۱۳۹۷-۰۸-۲۴ ۰۱:۵۵:۴۵) ولی توی قالب از کد شا استفاده می کنم یعنی این کد : <?php echo parsidate ('امروز : l, j F , Y | ساعت : H:i:s') ; ?> تاریخ رو قبل تر نشون می ده یه چیزی حدود 3 تا 4 ساعت عقبه برای الان می زنه (امروز : چهارشنبه, ۲۳ آبان , ۱۳۹۷ | ساعت : ۲۲:۴۵:۴۳) در صورتیکه الان پنج شنبه 24 آبان هست و تاریخ توی ادمین درسته لطفا راهنمایی کنید باتشکر ویرایش شده آبان 97 توسط houshmand08 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آبان 97 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 97 سلام تنظیمات منطقه زمانی شما روی چه گزینه ای هست؟ لینک به ارسال
houshmand08 0 ارسال شده در آذر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 97 من با یه مورد دیگه هم مشکل دارم اگه ممکنه راهنمایی کنید توی تیتر مثلا می نویسیم ماشین "بی ام و" رنگ طلایی رو نمایی شد ولی موقع نمایش اینها رو به صورت دوتا پرانتز برعکس میاره لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری