theme 0 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلامچند تا از فایل های وردپرس ویروسی شده اند و هاستینگ سایت رو ساسپند کرده .وقتی بک آپ رو هم دانلود کردم ، آنتی ویروس کسپرسکی چند تا ویروس شناختعکس از ویروس یابی :به نظر شما چه کاری باید انجام بدهم ؟ لینک به ارسال
Ali1 89 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 اگر به کنترل پنل سایتتون دسترسی دارین سی پنل هست تو نسخه جدید سی پنل یه قسمتی گذاشته شده برای اسکن ویروساون رو بزنید و اگه ویروس شناخت بزنید بترکونه;-)فکر می کنم یه افزونه آنتی ویروس هم برای وردپرس باشهتو گوگل هم سرچ کنید شاید مقاله به درد بخوری پیداشه 1 لینک به ارسال
theme 0 ارسال شده در مرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 اگر به کنترل پنل سایتتون دسترسی دارین سی پنل هست تو نسخه جدید سی پنل یه قسمتی گذاشته شده برای اسکن ویروساون رو بزنید و اگه ویروس شناخت بزنید بترکونه;-)فکر می کنم یه افزونه آنتی ویروس هم برای وردپرس باشهتو گوگل هم سرچ کنید شاید مقاله به درد بخوری پیداشهسلام یعنی بک آپی که ویروس داره رو restore کنم ؟اونوقت هاست جدید ویروسی نمیشه ؟ لینک به ارسال
حاج ایمان 486 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 خیر ویروسی نمیشه ، اگر مشکل داره ، پیشنهاد میدم که شما وردپرس رو از منبع wordpress.org دانلو کنید ، تمام فایل هارو از اول کانفیگ کنید ، براحتی این کار ممکنه ، توی قسمت مدیریت (پیشخوان) وردرپس قسمت ابزار "برون ریزی" رو بزنید Export کنید پاک کنید وردپرس رو بعد از نصب دوباره پیشخوان --> درون ریزی "وردپرس" رو انتخابکنید و Import نمایید ، که دیگه مشکلی نباشه ، دسترسی هاست رو به کس دیگه ای ندید ، و اگر خودتون کار میکنید فایل ها رو قبل از آپلود با آنتی ویروس خودتون چک کنید ، آنتی ویروس شما باید update باشهبا سپاس 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری