aliasghar29 12 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلام به تمام بچه های گل و گلاب Text/HTML Ratio چیه دقیقا؟ چطور میتونم برای سایتم رو درست کنم؟ برای سایت من6.4% چطوری اوکی کنم اینو؟سایت فارسی هم متاسفانه پیدا نکردم چیزیاگه چیزی میدونید بهم بگید لینک توضیح سایت خارجی ندید فقطمرسی دمتون پیشاپیش گرم ! لینک به ارسال
Farid 2281 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلام این یه درصد کلی هست بین 25 تا 70 ( سایت شما 6 درصده که خیلی کمه ! ) که به این موارد تعلق میگیره :1 ـ validate بودن کدهای html تون2 ـ پاک کردن کدهای غیر ضروری3 ـ پاک کردن فضای خالی ( Spaces ) بین خطوط کد ها4 ـ پاک کردن کامنت ها از کد5 ـ استفاده نکردن از table6 ـ استایل دهی با css ( پرهیز از استایل دهی در خود تگ های Html )7 ـ Resize کردن عکس ها8 ـ پاک کردن عکس های غیر ضروری و جایگزین کردنشون با کد9 ـ حجم کل صفحه تون رو زیر 300 کیلوبایت نگه دارید10 ـ متن ها و المان هایی که با کد از دید کاربر و خواننده ی سایت مخفی شده رو یا پاک کنید یا نمایانش کنید11 ـ صفحه ی شما همیشه متن هایی برای خواندن کاربر داره ، سعی کنید متن ها با فونت مناسب باشه و در اصطلاح Readable باشه 5 لینک به ارسال
8theme 348 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 با سلامدوست خوبم آقا فرید خوب توضیح دادند ، در واقع میشه گفت که نسبت متن به کده ! اگه مقدار 6.4 توی صفحه اصلی به دست اومده ، یه پیشنهاد که می تونه این مقدار رو افزایش بده نوشتن توضیحات بیشتر برای فیلم هاست ، یعنی حداقل 5 خط ، متوجه میشید که خیلی زود این نسبت افزایش پیدا می کنه + توضیحات بالا ...موفق باشید 4 لینک به ارسال
Y-a--s--e-R 31 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 با سلامدوست خوبم آقا فرید خوب توضیح دادند ، در واقع میشه گفت که نسبت متن به کده ! اگه مقدار 6.4 توی صفحه اصلی به دست اومده ، یه پیشنهاد که می تونه این مقدار رو افزایش بده نوشتن توضیحات بیشتر برای فیلم هاست ، یعنی حداقل 5 خط ، متوجه میشید که خیلی زود این نسبت افزایش پیدا می کنه + توضیحات بالا ...موفق باشیدبهترین سایت واسه چک کردن این مقدار ، چه سایتی هست ؟ لینک به ارسال
8theme 348 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) من شخصا از سایت زیر استفاده می کنم :woorankولی یه مشکل داره که به روز شدنش یک بار توی روزه ! سایت زیر هم خوبه :آدرس سایتموفق باشید ویرایش شده مرداد 93 توسط 8theme 2 لینک به ارسال
Y-a--s--e-R 31 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 من شخصا از سایت زیر استفاده می کنم :woorankموفق باشیداین سایت رو قبلا رفته بودم . واسه من وقتی آدرس میزنم اصلا نشون نمیده و همش در حاله لود میمونه .یه بار نزدیک به نیم ساعت اگه اشتباه نکنم داشت لود میکرد و هیچ چیزی رو نشون نمیداد و آخر هم از بس طول کشید بستم سایتش رو .جای دیگه ای نیست ؟ لینک به ارسال
aliasghar29 12 ارسال شده در مرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 با سلامدوست خوبم آقا فرید خوب توضیح دادند ، در واقع میشه گفت که نسبت متن به کده ! اگه مقدار 6.4 توی صفحه اصلی به دست اومده ، یه پیشنهاد که می تونه این مقدار رو افزایش بده نوشتن توضیحات بیشتر برای فیلم هاست ، یعنی حداقل 5 خط ، متوجه میشید که خیلی زود این نسبت افزایش پیدا می کنه + توضیحات بالا ...موفق باشیدسلام این یه درصد کلی هست بین 25 تا 70 ( سایت شما 6 درصده که خیلی کمه ! ) که به این موارد تعلق میگیره :1 ـ validate بودن کدهای html تون2 ـ پاک کردن کدهای غیر ضروری3 ـ پاک کردن فضای خالی ( Spaces ) بین خطوط کد ها4 ـ پاک کردن کامنت ها از کد5 ـ استفاده نکردن از table6 ـ استایل دهی با css ( پرهیز از استایل دهی در خود تگ های Html )7 ـ Resize کردن عکس ها8 ـ پاک کردن عکس های غیر ضروری و جایگزین کردنشون با کد9 ـ حجم کل صفحه تون رو زیر 300 کیلوبایت نگه دارید10 ـ متن ها و المان هایی که با کد از دید کاربر و خواننده ی سایت مخفی شده رو یا پاک کنید یا نمایانش کنید11 ـ صفحه ی شما همیشه متن هایی برای خواندن کاربر داره ، سعی کنید متن ها با فونت مناسب باشه و در اصطلاح Readable باشهوقتی کسی کمکم میکنه و بدردم میخوره واقعا شرمندش میشم و میدونم دکمه "تشکر" واقعا کمهمرسی ازتونفقط داداش فریدمورد 4 رو نفهمیدم و برای ریسایز کردن از افزونه استفاده کنم ؟ یا تو منظورت کم حجم کردن و اینا هم هست؟ یعنی همشون یه سایز بشه اره داداش؟ مثلا عرض حداقل 400 و حد اکثر 500 و ارتفاع هم مثل همین ؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری