Alireza Xn 1644 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان .همونطور که میدونید توی ایران اصلا هیچ اهمیتی به کار های تیمی و کلا تیم ورک نمیدن بخاطره همینه که طراحان وب توی ایران موقعیت شغلی خیلی ضعیفی دارن و کسایی هم که موفق هستند بیشتر به صورت تیم ورک کار میکنن تا سینگل . حالا کسی هست که در بخش های مختلف طراحی صفحات وب مهارت داشته باشه و بخواد یک تیم طراحی راه اندازی کنه ؟اگر کسی توی طراحی وب و در بخش های مختلفش مهارت داره و میخواد با یک گروه طراحی همکاری کنه توی این تاپیک اعلام کنه تا کسایی که دنبال نیرو برای استخدام میگردن راحتر بتونن شخص مورد نظرشون رو پیدا کنن . طبیعی هستش که با وجود یک گروه طراحی سرعت پیشرفت افراد خیلی سریعتر میشه . اول از خودم شروع میکنم و خیلی وقته که دنبال چند نفر طراح مجرب و با تجربه میگردم واسه ایجاد یک گروه طراحی.مهارت های من :طراح گرافیک رابط کاربری UI / UX مسلط به زبان های HTML5/CSS3 تا حدودی هم جی کوئری تسلط به مدیریت محتوای وردپرس برای تبدیل قالب تسلط بر تمامی مبحث های سئو از استاندارد تا حرفه ایی .+ نمونه کار حرفه ایی بنده نیاز به دو نفر طراح دارم که یکیشون به وردپرس تسلط کامل داشته و بتونه واسه قالب ها ابزار های حرفه ایی مثل پنل تنظیمات بسازه و کلا به زبان PHP تسلط داشته باشه . یک نفر هم گرافیک کار و مسلط به نرم افزار فتوشاپ و طراحی لوگو و طراحی قالب PSDفقط خواهش میکنم کسانی که واقعا مهارت هایی که گفتم رو دارن درخواست بدن تا بعدا مشکلی پیش نیاد . لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری