mehdiastro 5 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلام خدمت اساتیدمن یک سایت موزیک دارم که از نظر سئو به نظرم خوبهارسال هایی که انجام میدم در کمتر از 3 دقیقه ایندکس میشه و میاد صفحه اول اما بعد از اینکه بقیه سایت های بزرک موزیک همون آهنگ رو میزارن من میرم پایینحالا به فکرم رسیده که تبلیغ متنی در چند سایت بدم آیا به نظر شما تاثیر مثبت خواهد داشت ؟چه روش دیگری پیشنهاد میدید ؟ممنون میشم راهنمایی کنید لینک به ارسال
alivazirinia 219 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 به صورت فالو و تعداد کم ولی سایت های خوب خیلی مفید هست به نظر من لینک به ارسال
mehdiastro 5 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 تو الگوریتم جدید گوگل باید تو سایت های مرتبت تبلیغ بدیماما هیچ سایت دیگری نمیاد سایت رقیبش رو تبلیغ کنه !!!!! 1 لینک به ارسال
mehdiastro 5 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 دوستان نظری ندارند ؟ لینک به ارسال
news20 39 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 بنده در سایت هایی که پیج رنک بالا دارند ولی تعداد لینکشون کم است تبلیغ فالو گرفتم جواب دادمثلا به سایت زیر مراجعه کنید پیج رنکش 5 است و مثل سایتهای ابزار نیست که کلی لینک تبلیغاتی توش باشه از این سایتها بگردی پیدا کنی خیلی خوبهhttp://اسکریپت.com/ لینک به ارسال
aliasghar29 12 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 منم تو همین فکرم و مطمین ام که بک لینک خوبه ولی ...backlink.irببین چطوری من فقط شنیدم داره ببین به دردت میخوره لینک به ارسال
mr.browser 24 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 اگه میخوای سایت افزایش بازدید داشته باشه بنظر من یه لینک 3 ماهه 90 هزار تومنی تو پی سی دانلود بگیر نتیجه میگیری. لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 اگه میخوای سایت افزایش بازدید داشته باشه بنظر من یه لینک 3 ماهه 90 هزار تومنی تو پی سی دانلود بگیر نتیجه میگیری.شما جواب گرفتی از این کار ؟ مثلا چقدر افزایش بازدید داشتی ؟ 1 لینک به ارسال
mehdiastro 5 ارسال شده در مرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 منم تو همین فکرم و مطمین ام که بک لینک خوبه ولی ...backlink.irببین چطوری من فقط شنیدم داره ببین به دردت میخورهوالا با تعریف هایی که از بک لینک شنیدم تازگیا یکم ریسک داره .......اگه میخوای سایت افزایش بازدید داشته باشه بنظر من یه لینک 3 ماهه 90 هزار تومنی تو پی سی دانلود بگیر نتیجه میگیری.شما خودتون تست کردید ؟ و نتیجه هم گرفتید ؟ لینک به ارسال
rasooul 323 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 بهتره لینک ها نوفالو باشه هم بک لینک هست هم از نظر گوگل خوبه مشکلی هم برای سایت پیش نمیاد این بک لینک بگیر نگیر داره دیدی گوگل شوتت کرد بیرون لینک به ارسال
aliasghar29 12 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 قضیه چیه گوگل معلوم نیست داره با خودش چی کار میکنهیه سری میاد میگه فلان کارو بکنیدبعد سری بعدی تو قوانین بعدی ش میگه این کار اشتباهش (محض) هم پنالتی میکنهحالا یکی از بچه ها سایت فیلم داره نمیزاره کسی لینکش کنه میگه پنالتی میشمالبته شنیدم بک لینک نو فالو زیاد هم موجب پنالتی میشه (شنیدم فقط) لینک به ارسال
mr.browser 24 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) به نظر من اگر بخوای بک لینک بگیری باید حد اقل 1 سال این کار رو انجام بدی، چون بعد از پایان زمان بک لینک ممکنه آمارت بیاد پایین.در خصوص این پیشنهادم اگر شک و تردید داری بهتره باهاشون مشورت کنی. ویرایش شده مرداد 93 توسط mr.browser لینک به ارسال
mehdiastro 5 ارسال شده در مرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 یکم ریسک پذیر هستش این که .......... لینک به ارسال
MJP 272 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 تو الگوریتم جدید گوگل باید تو سایت های مرتبت تبلیغ بدیماما هیچ سایت دیگری نمیاد سایت رقیبش رو تبلیغ کنه !!!!!شما سایت های موزیک رو ببینید، سرشار از تبلیغات سایت های موزیک دیگه است.سایتتون رو سئو کنیددر شبکه های جتماعی فعالیت داشته باشید.تبلیغات هدفمند انجام بدیدمطئمن باشید روز به روز وضعیت نتایج جستوجوتون بهتر میشه. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری