5 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من کد های php نیاز دارم که بتونم باهاش یک عکس را از یک آدرس دلخواه با سایزی که میخوام ذخیره کنم.

تو اینترنت گشتم ، اکثرکدهایی که بود یا کار نمیکرد یا خطا داشت.

فقط این کد را پیدا کردم که تصویری که بهش میدیم را ذخیره میکنه


function save_image($image_link) {

if (!file_exists(UploadPatch)) {
@mkdir(UploadPatch, 0777, true);
}
$split_image = pathinfo($image_link);
$filename = str_replace('%5', '-', str_replace('%25', '-', str_replace('%20', '-', $split_image['filename'])));
@$response = file_get_contents($image_link);
$file_name = UploadPatch.$filename.".".$split_image['extension'];
$file = fopen($file_name , 'w');
fwrite($file, $response);
fclose($file);
}

من میخوام مثلا این آدرس این تصویر رو به تابع بدم :


http://www.google.com/images/srpr/logo11w.png

سایز این تصویر 538*190 هست که میخوام مثلا 70*70 پیکسل داخل فولدر image ذخیره بشه.

سرعت در ذخیره تصویر در اولویت هست.

اگر کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم :wub:

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل منم هست

کمک :(

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کسی اسکریبت بهتری سراغ داره اعلام کنه.

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما بعد از اپلود میتونین با استفاده از تابع imagecopyresized عکس اپلود شده رو تغییر اندازه بدید

$filename = 'images/picture.jpg';
//the resize will be a percent of the original size
$percent = 0.5;
// Get new sizes
list($width, $height) = getimagesize($filename);
$newwidth = $width * $percent;
$newheight = $height * $percent;

// Load
$thumb = imagecreatetruecolor($newwidth, $newheight);
$source = imagecreatefromjpeg($filename);

// Resize
imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);

// Output and free memory
//the resized image will be 400x300
imagejpeg($thumb,'images/resized_poc.jpg');
imagedestroy($thumb);

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما بعد از اپلود میتونین با استفاده از تابع imagecopyresized عکس اپلود شده رو تغییر اندازه بدید

خیلی ممنون.

من دقیقا همین کدی که گذاشتید رو کامل تر داخل اون اسکریبت گذاشتم برای دانلود.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط samtemehr
      سلام
      لطفا راهنمایی کنید.
      با نصب افزونه interlink manager براحتی توانستم کلمات لینک دار در محتوا قرار دهم فقط تصاویری که بین مطالب هستند و دارای alt می باشند با کلمات لینک دار تداخل کرده و تصویر را نشان نمی دهد و بجای آن کد به هم ریخته نمایش می دهد.
    • توسط alizamany
      سلام و عرض ادب 
      بنده به یک مشکل برخوردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید اول از همه به طور خلاصه توضیح بدم که وب سایت بنده شامل بخش اخبار و فروشگاه هست 
      بخش اخبار در گذشته در دامین اصلی وجود داشت به این ادرس : https://windowsiran.com/
      بخش فروشگاه هم در ساب دامین : shop.windowsiran.com
      وجود داشته بنده بخش اخبار رو به پوشه blog منتقل کردم و ریدایرکت های لازم رو انجام دادم و حدود ۲ ماه از اون ریدایرکت ها گذشت و مطالب داخل گوگل به خوبی ایندکس شد بعد از اون فروشگاه رو انتقال دادم به دامین اصلی و پوشه روت حالا بعد از چند هفته متوجه شدم برخی از تصاویر بخش اخبار نمایش داده نمیشن به عنوان مثال 
       
      https://www.windowsiran.com/wp-content/uploads/2018/01/Command-Prompt.jpg
       
      که می بایست این ادرس به 
       
       https://www.windowsiran.com/blog/wp-content/uploads/2018/01/Command-Prompt.jpg
       
       
      ریدایرکت میشد حالا بنده نمیدونم چیکارباید بکنم ریدایرکت اصلا میشه کرد اگر میشه کجا باید قرار داد و چه کدی باید زد ؟
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
    • توسط interanet
      سلام 
      کد عکس در PHP به این شکل در قالب هست
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?>
      که میشه همون تصویر شاخص ولی وقتی با موس روی این تصویر می رم هیچی نمایش داده نمیشه میخواهم قابل alt و title به کد فوق اضافه بشه به این شکل
      قبلا کدی که داشتم و کار میکرد به این شکل بود 
      >    <div class="pad-box"><img src="<?php echo $img; ?>" width="150" height="200" title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" align="right"/><?php the_content(''); ?></div></div> [/php]
      وقتی که تصاویرم رو بردم توی بخش تصویر شاخص در وردپرس 
      >                    <?php the_post_thumbnail(); ?> دیگه قابیلت alt و title کار نمیکنه 
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط sultansulay
      سلام خسته نباشید دوستان
      لطفا بگید کدهای کدوم قسمت رو بزارم برام تصاویر شاخص در پست ادامه مطلب رو حذف کنید
      ممنون میشم
    • توسط koolfayfer
      سلام دوستان
      چطوری میتونم با کلیک کردن بر روی یه دکمه محتویات همون صفحه رو در قالب html ذخیره کنم؟