رفتن به مطلب

این سایت از چه افزونه یا کدی استفاده می کنه ؟

پست های پیشنهاد شده

جدیدترین مطالب سایت که در صفحه اول قرار داره چطوری هست؟ منظورم از چه افزونه یا کدی استفاده میشه ؟ فک نکنم RSS فید باشه چون وقتی لینک میشه برای خدش یه صفحه مجزا در سایت داره و از طرفی در یک ساعت 100 - 200 تا پست میذاره که به نظر نمیرسه کسی مطلب بذاره و خودکار هست !

http://www.postfun.ir

لینک به ارسال

سلام با این کد 5 تا از جدیدترین مطالب نمایش داده میشه ( لینک و عنوان پست و کمی از پست به عنوان توضیح )

<ul>
<?php $the_query = new WP_Query( 'showposts=5' ); ?>
<?php while ($the_query -> have_posts()) : $the_query -> the_post(); ?>
<li><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<li><?php echo substr(strip_tags($post->post_content), 0, 250);?></li>
<?php endwhile;?>
</ul>

این کد هم به صورت لیستی مطالب جدید رو نشون میده

<?php wp_get_archives( array( 'type' => 'postbypost', 'limit' => 10, 'format' => 'html' ) ); ?>

• امتیاز 2
لینک به ارسال

منظورمو متوجه نشدید ، سایتی که نام بردم از حالتی مثه فید خوان استفاده میکنه : مطالب سایتهای دیگه رو لینک میکنه اما نه به همون سایت ها بلکه در صفحات خودش ، یه نگاه به سایت بندازید ( کدی که دادین مربوط به چند مطلب آخر سایته ،میدونم ممنون ، اما منظور من چیز دیگه بود)

این سایت کل مطلب رو در ساعت قرار میده که ظاهرا یه جور فید خوان هست که به سایتهای دیگه هم لینک نمیشه و برای خودش صفحه میسازه

ویرایش شده توسط silver21
لینک به ارسال
  • 1 ماه بعد...

منم دنبال اين هستم بدونم از چي استفاده ميکنند...

يه سر به اينجا بزنيد خودم هنوز استفاده نکردم..اما ببينم چطور کار ميکنه...تونستم بسازم راهنماييتون ميکنم

http://mandegarweb.com/file/generator/feedreader

• امتیاز 1
لینک به ارسال

این سایتی که گفتید ، فک کنم فقط فید رو میخونه و نشون میده (افزونه و فیدخوان وردپرس)، اما سایتی که گفتم ، بعد از کلیک رو لینک ها به سایت مرجع هدایت نمیشید و در سایت باقی میمونیدو ادامه مطلب رو میخونید

ویرایش شده توسط silver21
لینک به ارسال

/سلام. از افزونه feedwordpress استفاده میشه.

البته چون مطالبش کپی برابر اصل هست، شانس کمی در ایندکس مطالب داره و اسپم شناخته میشه./

• امتیاز 1
لینک به ارسال

/سلام. از افزونه feedwordpress استفاده میشه.

البته چون مطالبش کپی برابر اصل هست، شانس کمی در ایندکس مطالب داره و اسپم شناخته میشه./

الان خودت خبرخوان لی لی پدی که داری و وقتی ارجاع دده میشه به سایت منبع و تبلیغ سایتت در کنار هست با چه افزونه ایه؟

لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...