BahramElf

نمایش یک متن ثابت در انتهای پست ها به تفکیک دسته

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دارم رو یک سایت با محتوای ماشین، موتور و... کار میکنم. پست های ماشین تو سایتم تو دوتا دسته عضو هست. دسته اول که ماهیت کلی هست "ماشین" و دسته دوم که کمپانی های سازنده هستند. مثل "هوندا"، "بی ام و"، "سوزوکی" و...

یعنی یک پست همزمان تو دو دسته قرار داره "ماشین" و "تویوتا" یا مثلا "ماشین" و "بی ام و". حالا میخوام تمامی پست هایی که عضو دسته "ماشین" هستند، برحسب دسته دومشون که همون نام کپانی هست، مثلا "تویوتا"، یک تاریخچه در مورد اون دسته در انتهای مطالب پست های خودش نشون داده بشه. هدف هم این بوده که زمانی که کاربر داره یک ماشین از کمپانی X رو میبینه در انتهای اون مطلب یه تاریخچه کوتاه هم در مورد اون کمپانی باشه که اگه خواست بخونه. و این قسمت تاریخچه هم برای تمامی پست های اون دسته(کمپانی) تکراری خواهد بود. ممنون میشم راهنماییم کنید که راحت ترین و بهینه ترین روش برای پیاده سازی این کار چیه؟

پ.ن: برای نمایش پست های دسته ماشین یک صفحه سینگل جدا درست کردم. single-car

پ.ن: هیچ کدوم از دسته ها مادر دسته دیگه نیستندو به عنوان مثال: "ماشین" مادر "تویوتا" نیست. بلکه پست تو هر دو دسته عضوه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


<?php
if (in_category('cat_toyota') {
// any text or HTML MarkUp about toyota brings here
} elseif (in_category('cat_bmw') {
// any text or HTML MarkUp about bmw brings here
} elseif (in_category('cat_nissan') {
// any text or HTML MarkUp about nissan brings here
?>

ویرایش شده در توسط isk
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوست عزیز

از طریق استفاده از تابع get_template_part چه طور؟ با این تابع هم میشه؟ واسه اینکه هی if ننویسیم میگم. چون 50-60 تا دستست. ترجیحا میخوام از یک راه سبک تر پیاده کنم اگه بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب در این صورت بهتر اینه که کل دسته‌های مورد نیاز رو در یک array در یک فایل مثلاً cat-list.php به همراه متون مورد نظر با دستور foreach ذخیره و در نهایت این فایل رو در تمپلیت include کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با این تابع تست کردم میشه. کافیه به تعداد دسته های مورد نیاز صفحه استاتیک درست کرد، اسم هر صفحه رو هم با نامکه اون دسته یکی قرار بدیم. بعد تابع get_the_category اسم دسته پست جاری رو بدست میاریم و در تابع get_template_part در اون قسمت که میخوایم مطالب لود بشه قرار میدیم و تمام. مطالب صفحه استاتیک ما به نام دسته پست جاریمون اونجایی که میخوایم لود میشه.

فقط یک مشکل دارم الان. همونطور که گفتم مطالب همزمان تو دو دسته هستند "ماشین" و مثلا "تویوتا" get_the_category یک آرایه بر میگردونه. چه طور اسلاگه دسته دوم رو بکشونم بیرون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما میگی 50-60 تا دسته دارید - پس یعنی 50-60 تا تمپلیت ایجاد کردید؟!!

به هرحال سلیقه‌ی شماست.

با اون سبکی که بالا گفته شد تفکیک قائل میشه. اصولاً سایت های گالری که یه آلبوم در دسته‌های مختلف هستند برای تفکیک به اون صورت هم عمل می‌کنند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب چاره دیگه ای هم هست مگه؟ بلاخره واسه هرکدوم از دسته ها کد و متن متفاوتی هست دیگه، که باید اینو از قبل آماده و یکجا نگهداری کرد تا هر زمان لازم بود جای مناسبش لود بشه. حالا نمیدونم این همه فایل ایجاد کردن مشکل ایجاد نمیکنه؟ میشه شما یکبار دیگه روشی که گفتی رو دقیق تر توضیح بدی لطفا، حقیقت خوب نفهمیدم چه جوری شد. یکم ریز تر توضیح بده اگه ممکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

الان از این کد استفاده کردم


foreach(get_the_category() as $category){
if($category->slug!='cars')
get_template_part( $category->slug );
}

ولی خب ترجیح میدادم اگه میشد یه جوری از همین foreach هم استفاده نکرد. به لحاظ سنگینی کد و استفاده از منابع سرور. چون آخه دوتا دسته بیشتر ندارم و مشخصه که اون یکی که اسلاگش کاره نه اون یکی اما نمیدونم چه جوری. نمیدونم اول کدوم دسته رو میریزه تو آرایه که از رو ایندکس همون رو انتخاب کنم. شما نمیدونید؟

ویرایش شده در توسط BahramElf
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط htrwd
      سلام کاری که من می خوام انجام بدم هاست سی پنل دارم که وردپرس روش هاست دانلود دایرکت ادمین دارم که هم ساب دامین ساختم روش هم اکانت اف تی پی ساب دامین که رو هاست دانلود از طریق A recorde وصل کردم به هاست وردپرسم     حالا می خوام وقتی فایلی رو پیوست اتچ یا کلا آپلود می کنم مستقیم بره تو پوشه مشخص شده در هاست دانلودم   یعنی نمی خوام دیگه فایلهایی آپلودی که از سایت انجام می دم داخل هاست وردپرسم باشند در ضمن خیلی جستجو کردم ولی فعلا موفقیت آمیز نبوده ممنون  
    • توسط s.m.a1383
      سلام می خواستم ببینم به جای اینکه محصولات رو توی صفحه اول سایت بگذارم میشه دسته های محصولات رو توی صفحه اول سایت گذاشت؟
      آدرس سایت من:innolabs.ir
      در ضمن از پوسته "هستیا "استفاده میکنم افزونه یا کدی هست که بتونه به جای نمایش محصولات در صفحه اول دسته های محصولات رو نمایش بده در ضمن هر کد یا افزونه ای که گفتید طریقه انجامش رو هم بگید لطفا.
      خیلی ممنون از لطفتون
    • توسط ayazsaadatpour2
      سلام خدمت تمام صاحب نظران عزیز.
       
       
      دوستان یه سوالی ازتون داشتم. ما میدونیم که اگه میخوایم صفحه یکی از دسته هامون با صفحه بقیه دسته ها متفاوت باشه فایلی رو با نامه category-slug.php میسازیم و به جای کلمه slug نامک دسته رو قرار میدیم. همچنین اینم بلدیم که وقتی وارد صفحه دسته ای بشیم میتونیم اونو جوری طراحیش کنیم که داخل صفحه ی اون دسته ای به جای نمایش نوشته ها، دسته های دیگر نمایش بدیم. حال سوال من اینجاست آیا میتونیم نوشته ای بسازیم که وقتی واردش بشیم به جای نشان دادن محتوای همون پست، پست های دیگری قرار بدیم؟ اگه میتونیم چگونه؟ آیا از صفحه single.php یه کپی میگریم و نامشو عوض میکنیم و اونطور که میخوایم طراحیش میکنیم؟
       
      ممنون میشم کمکم کنین
    • توسط Mrbugx
      سلام
      دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم
      $connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور $db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر $namekala = $_POST['namekala']; $namecompany = $_POST['namecompany']; $maghta = $_POST['maghta']; $zekhamat = $_POST['zekhamat']; $price = $_POST['price']; $status = $_POST['status']; $category = $_POST['category']; $updatedate = $_POST['updatedate']; $tozihatefani = $_POST['tozihatefani']; $keyword = $_POST['keyword']; $pic = $_POST['pic']; $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence! $image_name = addslashes($_FILES['image']['name']); if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){ //Insert Query of SQL $query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)"); حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
      ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی
    • توسط msabory1997
      سلام دوستان
      تو وردپرس میتونیم توضیحات دسته اضافه کنیم تو  edd هم همینطور برای اینکه صفحه دسته بندی محصولات معمولا متنی ندارن که نمایش بدن و برای سئو بهتره که متن باشه برای نمایش( حالا گذشته از سئو برای سرچ اینجین ها توضیحاتی که میتونیم برای کاربرا بنویسیم هم کمک میکنه به سایت) خواستم بپرسم راهی هست که توضیحات دسته رو به قالب اضافه کنیم؟
      تو نت شورت کد هایی هست ولی پرسیدم گفتن برای دسته های اصلی وردپرس کاربرد داره نه دسته های edd 
      اساتید لطفا راهنمایی کنید