mahdi.mdt 0 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلام همه ی افزونه هام رو غیر فعال کردم حتی از قالب های خود وردپرس هم استفاده کردم اما fatal موجود رفع نشدلطفا راهنمایی کنید چطور می تونم بر طرفش کنم. لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5428 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلامفایل افزونه مشکل پیدا نکرده؟ با یه نسخه دیگه تست کنید 2 لینک به ارسال
mahdi.mdt 0 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) سلام و با تشکر از شما نسخه 2.3.4 خطا ندادنسخه 2.4.2 رو از کجا میشه گیر اورد.در ضمن از مخزن وردپرس دوباره دانلود و نصب کردم نسخه 2.5 رو فایده ای نداشت. ویرایش شده تیر 93 توسط mahdi.mdt لینک به ارسال
Mostafa 2587 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 وب سرویس را انتخاب کنید و سپس بررسی کنید.اگر درست شد اطلاع بدید تا در نسخه بعدی این مشکل رفع شود. 1 لینک به ارسال
mahdi.mdt 0 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلام جناب صوفی و تشکر از شما بله وقتی وب سرویس انتخاب میشه error حذف میشه لینک به ارسال
Mostafa 2587 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلام جناب صوفی و تشکر از شمابله وقتی وب سرویس انتخاب میشه error حذف میشهدر نسخه جدید مشکل حل شده لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری