hichkas62 2 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) با سلام و عرض احترامیه مشکلی دارم که خیلی اذیتم می کنهمن می خوام در ادامه توضیحاتم از حروف انگلیسی استفاده کنم اما مشکلم اینمه که پرانتز آخر حروف می اد اول. مثل زیرFurther Than That (Stewart James)چجوری می تونم این مشکل را حل کنم؟ ویرایش شده تیر 93 توسط hichkas62 لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5428 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلامdirection: rtl;اضافه و تست کنید 4 لینک به ارسال
Farid 2281 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 البته می تونید به قسمتی که میخوایید متن انگلیسی داشته باشید یه کلاس بدید و بهش direction:ltr بدید 3 لینک به ارسال
hichkas62 2 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 البته می تونید به قسمتی که میخوایید متن انگلیسی داشته باشید یه کلاس بدید و بهش direction:ltr بدید می شه گذاشتن این دستو را توضیح بدید. شرمنده من اطلاعات کمه. مثلا نوشته با متن زیر مثال بزنید.Further Than That (Stewart James) لینک به ارسال
Farid 2281 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 ببینید در ادیتور کد (نه متن) خود وردپرس هنگامی که میخوایید پست بنویسید ، به تگ p کلاس بدید ، اینجوری :<p class="eng"></p>بعدش در فایل استایل خودتون اضافه کنیدp.eng{direction:ltr;} 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری