S A J J A D 98 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 سلام به یک طراح قالب وردپرس که دارای چند سال سابقه و به صورت حرفه ای ( کد نویسی به صورت استاندارد و بروز ) نیازمندم نمونه کار هم اگه بزارن که دیگه عالی میشه لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 پروژه تون رو شرح بدید 1 لینک به ارسال
S A J J A D 98 ارسال شده در خرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 پروژه تون رو شرح بدیدپروژه در مورد سایت اس ام اس هستش که ولی در کنارش چند تا ایده خوب دارم ، شما نمونه کاری در این موضوع دارید ؟ لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 من اصولا نمونه کار به کسی نمی دم ولی 7800 تایی پاسخ توی این انجمن دارم که اگه کار نمونه کار رو نکنه صنفم رو عوض می کنم البته منظورم از شرح پروژه بیشتر برای دوستان بود که بدونند چه کاری قراره انجام بشه بعد فکر کنند می تونند یا خیر و الا خودم معمولا فرصت انجامش رو ندارمهیچ سایتی با موضوع اس ام اس هم نداشتم (البته فکر نکنم موضوع ویژه ای باشه) 2 لینک به ارسال
amirali.bk 656 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) سلامبا اجازه استاده عزیز انجمنبفرمایید چی میخواید از سایتتون دقیقادر خدمتم ویرایش شده خرداد 93 توسط rozesia7 لینک به ارسال
S A J J A D 98 ارسال شده در خرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 ممنون از همه دوستان ولی فرد مورد نظر بنده پیدا شد و ظاهرا کارمون اوکی شد 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری