F a r s h i d 19 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستانمن میخوام توی قسمت سایدبار پوسته فرمی بسازم یه فرم درخواست ، آگه اموزشی دارید بدید ، انگلیسی هم باشه مشکلی نیست . لینک به ارسال
Alireza Xn 1644 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 یعنی چی دقیق تر بگید میخواهید چیکار کنیم ؟؟ منظورتون اینکه میخواهید یه فرم تماس با ما داشته باشید ؟؟ خوب کاری نداره میتونید یک برگه ایجاد کنید و از طریق افزونه تماس با ما 7 یک فرم درست کنید و از طریق این کد اون برگه رو در قالب فراخوانی کنید .// The Query$the_query = new WP_Query( 'page_id=7' );// The Loopwhile ( $the_query->have_posts() ) : $the_query->the_post();the_title();echo '<br />';the_content();endwhile;// Reset Post Datawp_reset_postdata();در قسمت id شناسه برگه رو وارد کنید. 3 لینک به ارسال
F a r s h i d 19 ارسال شده در خرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 یعنی چی دقیق تر بگید میخواهید چیکار کنیم ؟؟ منظورتون اینکه میخواهید یه فرم تماس با ما داشته باشید ؟؟ خوب کاری نداره میتونید یک برگه ایجاد کنید و از طریق افزونه تماس با ما 7 یک فرم درست کنید و از طریق این کد اون برگه رو در قالب فراخوانی کنید .// The Query$the_query = new WP_Query( 'page_id=7' );// The Loopwhile ( $the_query->have_posts() ) : $the_query->the_post();the_title();echo '<br />';the_content();endwhile;// Reset Post Datawp_reset_postdata();در قسمت id شناسه برگه رو وارد کنید.نه من منظورم در قسمت سایدبار بود لینک به ارسال
Alireza Xn 1644 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 نه من منظورم در قسمت سایدبار بودخوب دوست من مگه ساید بار جزو قالب نیست ؟؟؟ 1 لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5428 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 اگه افزونه بخواید contact us , contact from7 بهترین و ساده ترین هستند. بدون افزونه هم بخواید کد php زیاده. کافیه سرچ کنید. 5 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری