ostadan 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 البته یه مشکلی که الان متوجهش شدم اینه که فهرس ها به صورت آبشاری دیگه عمل نمی کنن لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 سلاماگر افزونه رو غیرفعال کنید درست میشه؟ لینک به ارسال
ostadan 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 (ویرایش شده) سلام آقا مرتضی نه نمی شه این کار رو کردم حتی حذفش هم کردم اما تاثیرش رو روش گذاشته و قسمت مدیریت وردپرسم رو کلا مثل عکس http://eskisa.ir/wp-content/uploads/2013/04/Untiddtled.jpg کرده ویرایش شده اردیبهشت 92 توسط ostadan لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 پس مشکل از افزونه دیگه ایی هست. 1 لینک به ارسال
themefarsi 11 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 ما چه کنیم واسه وب سرویس ایران اس ام اس پنل ؟! فعال نمیشه در پنل ... لینک به ارسال
ho2o2oo 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام خدمت دوستان کسی می تونه سیستم پیام کوتاه ما رو هم با این ماژول هماهنگ کنه ممنون می شم . لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 سلامبه انجمن خوش اومدین دوست عزیزبه مصطفی عزیز پ.خ ارسال کنید Mostafa 2 لینک به ارسال
Mostafa 2587 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام، عذرخواهی میکنم بابت تاخیر در پاسخ دهی.دوستان لطف کردند، پاسخ دادند، فقط در مورد ایران اس ام اس پنل. مشکلی ندارد. همانطور که پیش تر گفتیم، باید curl در سرور فعال باشد.در رابطه به اضافه شدن وب سرویس خود میتوانید با ایمیل mst404@g در تماس باشید. 2 لینک به ارسال
themefarsi 11 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام، عذرخواهی میکنم بابت تاخیر در پاسخ دهی.دوستان لطف کردند، پاسخ دادند، فقط در مورد ایران اس ام اس پنل. مشکلی ندارد. همانطور که پیش تر گفتیم، باید curl در سرور فعال باشد.در رابطه به اضافه شدن وب سرویس خود میتوانید با ایمیل mst404@g در تماس باشید.ممنون اقا مصطفی اما این گزینه فعال هست روی سرور ... لینک به ارسال
kandy 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 سلاممن wp-sms.1.9.14 را دانلود کرده ام اما smscenter مورد نظر من در لیست نبود.ایا کسی می تواند راهنمایی کند چگونه می توانم smscenter جدیدی به آن اضافه کنم.سپاس 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 به انجمن خوش اومدین دوست عزیزدر رابطه به اضافه شدن وب سرویس خود میتوانید با ایمیل mst404@g در تماس باشید. 2 لینک به ارسال
carictoon 57 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 یه پیشنهاد دارم در مورد ارتقای کارایی این افزونه که امیدوارم مورد توجه آقا مصطفی و سایر دوستان قرار بگیره :قابلیت اعتبار دهی پیامکی (حالا یا بصورت پولی و یا بصورت تعداد ارسال پیامک) به کاربران سایت توسط مدیریت .به این صورت که در ازای فعالیت کاربر در سایت مثلا خرید محصول ، ارسال مطلب و . . . اعتبار پیامکی جهت ارسال پیامک به کاربر داده بشه . چجوری ؟ الان میگم !(البته لازمه این کار اینه که این افزونه با فرم ثبت نام سایت در ارتباط باشه و راه مشکلش هم اضافه کردن دستی شماره کاربرا ست)ابتدا به این افزونه توجه کنید :http://wordpress.org/plugins/sms/screenshots/همانطور که می بینید این افزونه در قسمت ابزارک های سایت قرار میگیره و به بازدیدکنندگان سایت این امکان رو میده که به شماره دلخواه خود اس ام اس ارسال کنن .و اما در مورد افزونه اس ام اس : اگر این امکان برای کاربران عضو سایت فراهم بشه ، مدیریت میتونه به هر کاربر بنا بر کارکردش اعتبار تخصیص بده و این اعتبار هم از اعتبار اصلی افزونه اس ام اس کم میشه و اعضای سایت ترغیب میشن که در سایت فعالیت کنن و یا محصول خریداری کنن(فروشگاه یا easy digital download)این کار میتونه مزایای زیادی داشته باشه . بطور مثال : افزایش بازدید ، افزایش کاربران سایت و . . .این ایده نیاز به همفکری بیشتری داره پس دوستان اگه نظری در این مورد چه موافق چه مخالف دارن بیان کنن . 4 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 سلامبه انجمن خوش اومدین دوست عزیزپیشنهاد خوبی هستالبته بهتر بود در یک تاپیک جدید مطرح می کردید تا در موردش بحث بشه 2 لینک به ارسال
Mostafa 2587 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 یه پیشنهاد دارم در مورد ارتقای کارایی این افزونه که امیدوارم مورد توجه آقا مصطفی و سایر دوستان قرار بگیره :قابلیت اعتبار دهی پیامکی (حالا یا بصورت پولی و یا بصورت تعداد ارسال پیامک) به کاربران سایت توسط مدیریت .به این صورت که در ازای فعالیت کاربر در سایت مثلا خرید محصول ، ارسال مطلب و . . . اعتبار پیامکی جهت ارسال پیامک به کاربر داده بشه . چجوری ؟ الان میگم !(البته لازمه این کار اینه که این افزونه با فرم ثبت نام سایت در ارتباط باشه و راه مشکلش هم اضافه کردن دستی شماره کاربرا ست)ابتدا به این افزونه توجه کنید :http://wordpress.org...ms/screenshots/همانطور که می بینید این افزونه در قسمت ابزارک های سایت قرار میگیره و به بازدیدکنندگان سایت این امکان رو میده که به شماره دلخواه خود اس ام اس ارسال کنن .و اما در مورد افزونه اس ام اس : اگر این امکان برای کاربران عضو سایت فراهم بشه ، مدیریت میتونه به هر کاربر بنا بر کارکردش اعتبار تخصیص بده و این اعتبار هم از اعتبار اصلی افزونه اس ام اس کم میشه و اعضای سایت ترغیب میشن که در سایت فعالیت کنن و یا محصول خریداری کنن(فروشگاه یا easy digital download)این کار میتونه مزایای زیادی داشته باشه . بطور مثال : افزایش بازدید ، افزایش کاربران سایت و . . .این ایده نیاز به همفکری بیشتری داره پس دوستان اگه نظری در این مورد چه موافق چه مخالف دارن بیان کنن .سلام؛تقریبا شبیه چنین موردی مدنَظرم هست.(این مورد هم یادداشت میشود.)با تشکر از پیشنهاد شما. 3 لینک به ارسال
TaK DoKhTaR 0 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 سلاممن افزونه اس ام اس رو نصب کردملینک: http://wordpress.org/plugins/wp-sms//ولی اصلا لینک مدیریت نداره؟از کجا پیدا کنم؟*برای ارسال آمارم با پیامک به این افزونه نیاز دارم (البته اگه ایران رو ساپورت کنه) لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 سلامبله ایران رو ساپورت میکنه. کلا ایران رو فقط ساپورت میکنهشما در منوی مدیریت آیکونش رو ندارید؟http://wordpress.org/plugins/wp-sms/screenshots/ 2 لینک به ارسال
حاج محمد 3 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 سلام بعد از آپدیت افزونه اس ام اس به ورژن فکر کنم 1.9.1 که jquery هم تغییر کرد دیگه نمیتونم افزونه رو فعال کنم و ظاهرا با پوسته مشکل داره اگر ممکنه کمک و راهنمایی کنید مشکل حل شهاروری که میاد اینه :بهدلیل داشتن مشکلی جدیافزونه فعال نشد.Warning: require_once(/home/glszakat/domains/zakatnews.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/inc/webstudio.class.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/glszakat/domains/zakatnews.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/wp-sms.php on line 40Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/glszakat/domains/zakatnews.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/inc/webstudio.class.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/glszakat/domains/zakatnews.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/wp-sms.php on line 40با تشکر لینک به ارسال
pasasi 0 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 سلاممی خواستم بدانم امکان گروه بندی مشترکین در پلاگینwp-smsوجود دارد؟ من پنل را از ایران اس ام اس پنل دریافت کردم و این پلاگین را نصب کردم اما حالا می بینم امکان گروه بندی مشترکین وجود ندارد پلاگین پیام رسان را نصب کردم که دیدم فقط امکان انتخاب یک شرکت برای اجاره پنل وجود دارد. اگر مرا راهنمایی بفرمایید ممنون می شم. لینک به ارسال
Mostafa 2587 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 سلام،سلام بعد از آپدیت افزونه اس ام اس به ورژن فکر کنم 1.9.1 که jquery هم تغییر کرد دیگه نمیتونم افزونه رو فعال کنم و ظاهرا با پوسته مشکل داره اگر ممکنه کمک و راهنمایی کنید مشکل حل شهاروری که میاد اینه :بهدلیل داشتن مشکلی جدیافزونه فعال نشد.Warning: require_once(/home/glszakat/domains/zakatnews.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/inc/webstudio.class.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/glszakat/domains/zakatnews.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/wp-sms.php on line 40Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/glszakat/domains/zakatnews.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/inc/webstudio.class.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/glszakat/domains/zakatnews.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/wp-sms.php on line 40با تشکروب سرویس مورد نظر از لیست خارج شده است.سلاممی خواستم بدانم امکان گروه بندی مشترکین در پلاگینwp-smsوجود دارد؟ من پنل را از ایران اس ام اس پنل دریافت کردم و این پلاگین را نصب کردم اما حالا می بینم امکان گروه بندی مشترکین وجود ندارد پلاگین پیام رسان را نصب کردم که دیدم فقط امکان انتخاب یک شرکت برای اجاره پنل وجود دارد.اگر مرا راهنمایی بفرمایید ممنون می شم.گروه بندی قرار است اضافه شود 2 لینک به ارسال
themefarsi 11 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 ایران اس ام اس پنل API خودشو بروز کرد؟!الان پلاگین با این سیستم ایران اس ام اس پنل کار می کنه ؟! لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 اگه بشه افزونه بروزرسانی میشه 2 لینک به ارسال
mehdiastro 5 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) آقا این مشکل با ایران اس ام اس پنل حل نشده ؟soap و curl فعال هست روی سرورلطفا یک راه حل برای این مشکل اعلام کنیدقابل توجه اینکهیک پلاگین فروشگاه ساز برای وردپرس یکی از دوستان روی همین سرور نصب کرده اند و وب سرویس اس ام اس به ایران اس ام اس پنل متصل کرده اندو کار میکند ویرایش شده آبان 92 توسط mehdiastro 1 لینک به ارسال
themefarsi 11 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 آقا این مشکل با ایران اس ام اس پنل حل نشده ؟soap و curl فعال هست روی سرورلطفا یک راه حل برای این مشکل اعلام کنیدقابل توجه اینکهیک پلاگین فروشگاه ساز برای وردپرس یکی از دوستان روی همین سرور نصب کرده اند و وب سرویس اس ام اس به ایران اس ام اس پنل متصل کرده اندو کار میکندما نیز همین مشکل رو داریم لینک به ارسال
iAmin 405 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 بعد از ارتقا به نسخه جدید این ارور رو میدهWarning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/okartir1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1035Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/okartir1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1035Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/okartir1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1035Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/okartir1/public_html/wp-includes/wp-db.php:1035) in /home/okartir1/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 875 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 بعد از ارتقا به نسخه جدید این ارور رو میدهWarning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/okartir1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1035Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/okartir1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1035Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/okartir1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1035Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/okartir1/public_html/wp-includes/wp-db.php:1035) in /home/okartir1/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 875این مشکل افزونه نیستمحدودیت هاست هست 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری