skyfall 14 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام این قالب وقتی پستی میخوام ارسال کنم صفحه سفید میشه ..یا در جاهای دیگه مثلا فعال کردن افزونه وقتی میخوام افزونه رو فعال کنم صفحه سفید میشه ..و باقالبهای دیگه این مشکل رو ندارم کسی از دوستان بلد هست درست کنه این مشکل رو؟ theme.zip لینک به ارسال
I..R 1485 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 درود.تست شد منشکلی نبود پست ارسال شد بدون مشکل ؛افزونه نیز فعال شد و صفحه سفید ایجاد نشد. 3 لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5428 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 سلاماحتمالا قالبتون با افزونه خاصی تداخل داره. تک تک افزونه ها رو غیرفعال و تست کنید. 4 لینک به ارسال
skyfall 14 ارسال شده در اردیبهشت 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام افزونه هارو غیر فعال کردم باز هم همین شکل بود وقتی ارسال میکنم پستو یا ویرایش میزنم به این لینک میره و صفحه سفید میشهhttp://www.baranmusic.in/wp-admin/post.php لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5428 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 بعد از اینکه به این صفحه رفت یه رفرش بزنید ببینید صفحه باز میشه یا نه. 3 لینک به ارسال
skyfall 14 ارسال شده در اردیبهشت 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 باز نمیشه صفحه کلا بخشای دیگه هم خراب میکنه مثلا بخوام افزونه هارو هم فعال کنم صفحه سفید میشه ولی فعال میشه .. لینک به ارسال
عبدالماجد 3203 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 فایل فانکشن قالب رو با یک ادیتور مثل notepad++ باز کنید و آخرش یک خط اضافی (خالی) هست اونو پاک کنید و تست کنید.موفق باشید. 3 لینک به ارسال
skyfall 14 ارسال شده در اردیبهشت 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 انجام شد هم چنان به حالت قبل هست لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 1-فانکشن خود ضمیمه کنید قالب های دیگری روی سیسم خود نداشته باشید(منظورم هاست میباشد) 2 لینک به ارسال
skyfall 14 ارسال شده در اردیبهشت 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 خدمت شما ..بله چشمfunctions.zip لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 تست کنیدfunctions.zip 2 لینک به ارسال
skyfall 14 ارسال شده در اردیبهشت 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 محبت بزرگی در حق من کردین واقعا ممنونتون هستم درست شدو.. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری